Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο σημερα ενα περιεργο πραμα δε φορτιζει η μπαταρια. Λειτουργει το λαπτοπ οταν ειναι στη πριζα, παιρνοντας απευθειας ρευμα προφανως αλλα δε φορτιζει η μπαταρια.

Την εβγαλα ξαναβαλα, καθαρισα τις επαφες μηπως μαζευτηκε σκονη, εκανα επανεκινηση μηπως ειναι κανα software κολλημα, το αφησα να φορτισει κλειστο αλλα τιποτα

Αμα πατησω τωρα κουμπι να ανοιξει χωρις να ναι στο ρευμα ειναι νεκρο και αμα το χω στο ρευμα και τραβηξω καλωδιο σβηνει ακαριαια

Πως μπορω να ξερω σιγουρα οτι τα φτυσε η μπαταρια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αναλόγως τον κατασκευαστή του λαπτοπ έχει και δικό του πρόγραμμα για την μπαταρία.

με αυτά που γράφεις πάντως 99% μιλάμε για νεκρή μπαταρία.

Αν δεν, βάλε το hwmonitor αν θυμάμαι καλά γράφει % μπαταρίας. ( η το hwinfo Καλύτερα)

Επεξ/σία από Xristaras12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αλλα πως εσκασε στα ξαφνικα. Μεχρι και χθες κραταγε κανονικα. Εβγαζα δηλαδη 4 ωρες στη μπαταρια. Δεν ειναι οτι επεφτε σταδιακα να ειχε φτασει στη 1 ωρα στη μιση στα 10 λεπτα και τωρα τιποτα οπως μου χει γινει με προηγουμενες

Επεξ/σία από therock
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, therock είπε

Ναι αλλα πως εσκασε στα ξαφνικα. Μεχρι και χθες κραταγε κανονικα. Εβγαζα δηλαδη 4 ωρες στη μπαταρια. Δεν ειναι οτι επεφτε σταδιακα να ειχε φτασει στη 1 ωρα στη μιση στα 10 λεπτα και τωρα τιποτα οπως μου χει γινει με προηγουμενες

η μπαταρία έχει ολόκληρο κύκλωμα που διαχειρίζεται την ενεργειά της, σου δείχνει ποσοστό, φορτίζει κλπ. πιθανότατα αυτό χάλασε. Για αυτό ανέφερα οτι συνήθως στους φορητούς βάζουν πρόγραμμα για την μπαταρία, σε αντίστοιχο dell Που έγινε το ίδιο ενώ το δούλευα, το προγραμματάκι της dell με ενημέρωσε με τη μια οτι η μπαταρία επαθε βλάβη (μιλάμε για λαπτοπ που βγηκε απο την κούτα του και μπήκε να φορτίσει για 10 λεπτά ώστε να το χρησιμοποιήσω!)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

hwinfo παντως μου λεει wear 0, capacity 0. Η εσκασε τελειως η ταρακουνηθηκε καπου το λαπτοπ και κατι δε κανει επαφη και φαινεται σαν να μη κουμπωνει η μπαταρια

2019-04-14 19 08 28.jpg

EDIT:Οχι ακυρο, την βλεπει γιατι οταν τη βγαλω μετα δεν την εμφανιζει στο battery. Παντως λεει οτι και καλα ειναι στο 100% αλλα για καποιο λογο δε στελνει ρευμα η μπαταρια πισω στο PC..

Και τα αποτελεσματα απο HP Battery Diagnostic

419413252_2019-04-14195014.jpg.5e876ff22f3d313d1b061f550ea1f979.jpg

1604422189_2019-04-14195037.jpg.77d381bd97ea68e708b65eb055916db8.jpg

Επεξ/σία από therock
Δημοσ.

Επισκευαζετε τωρα αυτο. Παραγγειλα νεα (συμβατη εμποριου) απλα αν καπως φτιαχνει να χω την αυθεντικη σαν δευτερη για ωρα αναγκης

Δημοσ.

αν δεν εκανε επαφη η μπαταρία όπως λες τότε δεν θα σου έδειχνε καν οτι έχει μπαταρια πανω (θα αλλαζε και το εικονίδιο στην παροχή ενέργειας κλπ) και τα προγραμματα θα ελεγαν πχ Not plugged in

Δημοσ.

Ενα απο τα στοιχεια νεκρωσε λογικα αλλα αυτο δε σημαινει οτι τα υπολοιπα δεν ειναι καλα. Εγω σε τετοιες περιπτωσεις ανοιγω τη μπαταρια βγαζω τις 18650 με προσοχη μην τρυπησουν μετραω με βολτομετρο ποιες ειναι οκ και τις εχω χρησιμοποιησει σε προβολεις επαναφορτιζομενους, ηλεκτρονικα τσιγαρα μεχρι και power bank εχω φτιαξει με 3 ευρω με θηκη απο αλιεξπρες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, christosx13 είπε

Ενα απο τα στοιχεια νεκρωσε λογικα αλλα αυτο δε σημαινει οτι τα υπολοιπα δεν ειναι καλα. Εγω σε τετοιες περιπτωσεις ανοιγω τη μπαταρια βγαζω τις 18650 με προσοχη μην τρυπησουν μετραω με βολτομετρο ποιες ειναι οκ και τις εχω χρησιμοποιησει σε προβολεις επαναφορτιζομενους, ηλεκτρονικα τσιγαρα μεχρι και power bank εχω φτιαξει με 3 ευρω με θηκη απο αλιεξπρες

Αν αλλαξω τη χαλασμενη με αλλη δεν επισκευαζετε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...