STAL0NE Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Καλησπέρα στην ομάδα! Εχω αγοράσει ενα USB τύπου exFAT 128gb το οποίο μου παρουσιάζει το ακόλουθο πρόβλημα: Ενώ μεταφέρονται τα αρχεια κανονίκα κ φαίνονται στο USB Stick μόλις πας να μπείς στον φάκελο είναι άδειος ενώ άλλος φάκελος υπάρχει κανονικά το αρχείο (απο τους 5 φακέλους οι 2 να έχουν κανονικά το αρχείο) κ ο χώρος ειναι δεσμευμένος κ αν διαγράψεις τον φάκελο ο χώρος παραμένει δεσμευμένος κ πρεπει να κάνεις διαμόρφωση για να αδιάσει ο χώρος. Μήπως έχουμε λίγο φώς για το πρόβλημα αυτό; (Αυτο που με απασχολεί περισσότερο είναι που χάνονται τα αρχεία,το εχω για ταινίες σαν εξωτερικό δίσκο). Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
EddieObscurant Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Κατεβασε το h2testw και ελεγξε το στικακι. Αν το αγορασες απο ebay πολυ πιθανον η χωρητικοτητα να ειναι ψευτικη και η πραγματική του να ειναι πολυ μικροτερη.
STAL0NE Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 #EddieObscurant Ευχαριστω για την απαντηση! Το εβαλα χτες εκανε μεχρι το πρωι να τελειωσει κ εβγαλε 15,1gb οκ κ 107gb corrupted ελπιζω να μην σημαινει πως ειναι 15,1gb το stickaki;
christos12 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 μάλλον είναι 16gb αληθινό,το πείρες από κίνα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα