Yuki Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Χαίρεται, Αποφασισα να αναβαθμίσω τον σκληρό του ps4 slim μου σε ssd, μπορώ να χρησιμοποιήσω όποιον ssd θέλω η πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο; Ας πούμε βρήκα στο σκρουτζ τον Crucial mx 500, φθηνός με πολλές θετικές αξιολογήσεις, μου κάνει; Επίσης, πια είναι η διαδικασία; βγάζω τον παλιό hdd, τον πετάω στα σκουπίδια, ενσωματωνω τον ssd και ξανακατεβάζω όλα τα παιχνίδια; υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω και τους 2 ταυτόχρονα η να περάσω τα παιχνίδια από το ένα στο αλλο χωρίς τη χρήση του Internet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Στις 14/4/2019 στις 5:27 ΜΜ, Yuki είπε Χαίρεται, Αποφασισα να αναβαθμίσω τον σκληρό του ps4 slim μου σε ssd, μπορώ να χρησιμοποιήσω όποιον ssd θέλω η πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο; Ας πούμε βρήκα στο σκρουτζ τον Crucial mx 500, φθηνός με πολλές θετικές αξιολογήσεις, μου κάνει; Επίσης, πια είναι η διαδικασία; βγάζω τον παλιό hdd, τον πετάω στα σκουπίδια, ενσωματωνω τον ssd και ξανακατεβάζω όλα τα παιχνίδια; υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω και τους 2 ταυτόχρονα η να περάσω τα παιχνίδια από το ένα στο αλλο χωρίς τη χρήση του Internet? Καλησπέρα, από όσο ξερω ναι, θα κάνει. Τον παλιό τον βάζεις σε μια εξωτερική θήκη και τον έχεις για αποθήκη κτλ κτλ. Μαζί και τους δυο στο PS δεν μπορείς. Τον φορμάρει μονο του το PS, χωρίς να είμαι και σίγουρος όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα