vairass Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Λοιπόν μάγκες αποφασίσαμε να νοικιάσουμε μια μεζονέτα, η δικιά μου οικογένεια και η πεθερά με τον γιο της. Μερικές απορίες όμως : Πώς θα γίνει να πάρουμε το επίδομα ενοικίου εμείς ως οικογένεια με παιδιά; Επίσης πως θα γίνει να μην χάσει η άλλη οικογένεια τα επιδόματα που βγάζει η εκάστοτε κυβέρνηση; Τέλος είναι καλύτερα να πάρουμε το σπίτι και στα 2 ονόματα μήπως;
slk200gr Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Πολύ σοβαρά θέματα για να τα ρωτάς εδώ μέσα ,πάντως δεν χάνεις το επίδομα ενοικίου τουλάχιστον φέτος αν είναι σε 2 ονόματα απλά το παίρνει ο πρώτος δικαιούχος
randomcat Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 23 λεπτά πριν, vairass είπε Λοιπόν μάγκες αποφασίσαμε να νοικιάσουμε μια μεζονέτα, η δικιά μου οικογένεια και η πεθερά με τον γιο της. Τι σε απασχολούν τα επιδόματα μύστη μου, έχεις πολύ χειρότερα προβλήματα. Θα έχετε χωρίσει πριν τα πάρεις. 1 1
vairass Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, randomcat είπε Τι σε απασχολούν τα επιδόματα μύστη μου, έχεις πολύ χειρότερα προβλήματα. Θα έχετε χωρίσει πριν τα πάρεις. Γιατι να χωρισω ρε; εχουμε αρρωστη γρια και δεν γινεται να την αφησουμε μονη ελεος. 9 λεπτά πριν, slk200gr είπε Πολύ σοβαρά θέματα για να τα ρωτάς εδώ μέσα ,πάντως δεν χάνεις το επίδομα ενοικίου τουλάχιστον φέτος αν είναι σε 2 ονόματα απλά το παίρνει ο πρώτος δικαιούχος τι εννοεις πρωτος ; Στο συμβολαιο να μπει πρωτο το ονομα μου εννοεις ;
vairass Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, slk200gr είπε Ναι Οκ οποτε σαν πρωτος λογικα θα παρω και την εκπτωση στη ΔΕΗ .... Το δευτερο ονομα τωρα στο συμβολαιο θα φαινεται σαν φιλοξενουμενος στην δηλωση η κανονικα σαν να νοικιαζει ;
vairass Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, slk200gr είπε Φιλοξενούμενος Αρα θα χασει αυτος καποια επιδοματα .... τι λυση υπαρχει για να παρουμε και οι 2 τα επιδοματα ;
slk200gr Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Ίσως να κάνει 2 συμβόλαια μιας που είναι μεζονέτα
vairass Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 23 λεπτά πριν, slk200gr είπε Ίσως να κάνει 2 συμβόλαια μιας που είναι μεζονέτα Θα ρωτήσω οκ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα