marios28 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, adi32 είπε Τελικα μπηκε η Ελληνικη φωνη αλλα μου δειχνει τους Ελληνικους υποτιτλους στα κινεζικα Κατι με την κωδικοποιηση ισως? Ναι. Επιλέγεις την αντίστοιχη κωδικοποίηση (Ελληνικά μάλλον) από τις αντίστοιχες επιλογές πατώντας το κουμπί με το πράσινο βέλος στην εικόνα παραπάνω. 1
adi32 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 10 λεπτά πριν, marios28 είπε Ναι. Επιλέγεις την αντίστοιχη κωδικοποίηση (Ελληνικά μάλλον) από τις αντίστοιχες επιλογές πατώντας το κουμπί με το πράσινο βέλος στην εικόνα παραπάνω. Είσαι πρώτος !!! Δουλεύει άψογα Συγχαρητήρια !!! Χίλια ευχαριστώ για τον κόπο σου ! 1
marios28 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Εγώ ευχαριστώ. Μου άρεσε το χαρακτηριστικό και μου έδωσες την ιδέα για την προσθήκη. 1
adi32 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Ο player μπορεί να δουλέψει μόνο με κατεβασμένα αρχεία ή και να παίξει από torrent πχ?
marios28 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι εννοείς; Είναι all around player για local, network, YouTube, OneDrive ή online media αρχεία ή live streams, με υποστήριξη (local ή online) υπότιτλων. Κατά κύριο λόγο στοχεύει στην IPTV με υποστήριξη κατηγοριών για κανάλια (groups) και EPG (3 διαφορετικά views). Υποστηρίζεται και ελληνική TV (επίγεια/δωρεάν κανάλια) με το αντίστοιχο EPG. Είναι η λίστα demo_greek_tv. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2019 από marios28
adi32 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Αντί να κατεβάσεις μια ταινία - σειρά να επιλέξεις ένα torrent αρχείο και να το παίξει κατευθείαν όπως πχ στο stremio
marios28 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, adi32 είπε Αντί να κατεβάσεις μια ταινία - σειρά να επιλέξεις ένα torrent αρχείο και να το παίξει κατευθείαν όπως πχ στο stremio Όχι, αυτό δε γίνεται.
adi32 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Στις 26/6/2019 στις 9:06 ΠΜ, marios28 είπε Όχι, αυτό δε γίνεται. Καλημέρα Εχεις προσθεσει καποιες extra δυνατοτητες μήπως ?
marios28 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Σχετικά με την εκφώνηση όχι. Γενικότερα ναι. Πάρα πολλά τον τελευταίο χρόνο. Τα κυριότερα: Δυνατότητα εγγραφής, Audio visualization, Προγραμματιζόμενα keyboard/gamepad πλήκτρα, Πολλαπλά παράθυρα με δυνατότητα Picture In Picture και εγγραφής στο καθένα από αυτά καθώς και δυνατότητα προβολής σε άλλη οθόνη. Επίσης η επόμενη ενημέρωση (δεν έχω τελειώσει ακόμη) θα έχει αρκετά νέα χαρακτηριστικά με κυριότερα: τη δυνατότητα χωρισμού της οθόνης (split screen) έως 16 ταυτόχρονα 'κελιά'/παράθυρα αναπαραγωγής αυτόματα προσαρμοζόμενα στο μήκος/πλάτος του παραθύρου της εφαρμογής, βελτιωμένη υποστήριξη σε remote/IPTV, local (αρκετή βελτίωση σε audio αρχεία όπως group by album/artist/year) και OneDrive media και προσθήκη timeline slider σε κάθε track στην tracklist και drag and drop reordering στα tracks. 2
marios28 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 29/3/2020 στις 9:41 ΠΜ, adi32 είπε Εχεις προσθεσει καποιες extra δυνατοτητες μήπως ? Καινούρια έκδοση 7.0.9. Στο παρακάτω demo παρουσιάζονται γρήγορα (ελπίζω κατατοπιστικά) κάποια από τα αρκετά χαρακτηριστικά της εφαρμογής τόσο για υποστήριξη IPTV όσο και για αναπαραγωγή τοπικών αρχείων μουσικής/βίντεο. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από marios28 1
adi32 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 45 λεπτά πριν, marios28 είπε Καινούρια έκδοση 7.0.9. Στο παρακάτω demo παρουσιάζονται γρήγορα (ελπίζω κατατοπιστικά) κάποια από τα αρκετά χαρακτηριστικά της εφαρμογής τόσο για υποστήριξη IPTV όσο και για αναπαραγωγή τοπικών αρχείων μουσικής/βίντεο. Ωραιος ! Το μονο που με μπερδευει καπως ειναι τα μενου Μου φαινονται πολυπλοκα και δεν ειναι σαφες που πρεπει να πατησω για να παω πισω ή σε αλλες λειτουργιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα