vamvakoolas Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 21 ώρες πριν, Weiss είπε Από όσο ξέρω η λογική είναι ότι δεν εμποδίζει δεν μετακινείται. Για να μετακινηθεί χωρίς να χρεωθείς κάτι πρέπει να έχεις χαρτιά σφραγισμένα από πολεοδομία με τοπογραφικό που να φαίνεται ότι θα κτίσεις ή θα διαμορφώσεις το χώρο που βρίσκεται ο στύλος.Αλλιώς επιβαρύνεσαι το κόστος. δεν ισχυει ο φορεας καλυπτει τα εξοδα μονο οταν υπαρχει αποφαση απο αλλο φορεα του δημοσιου π.χ Δημο, Δασαρχειο, Περιφερεια κτλ
Weiss Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Αν εγώ θέλω να φτιάξω μια πισίνα ή ένα γκαράζ και ο στύλος είναι στη μέση θα το επιβαρύνω δλδ?
4saken Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Είχα μπλεξει προσπέραση...άσχημα... Έπρεπε να ανέβουν ψηλότερα καλώδια που βρισκονταν πάνω από νέα οικοδομή για λόγους ασφαλείας.καναμσ αίτηση πηρε μήνες όλη η δουλεια, τρέξιμο κραξιμο μου χε γίνει το στομάχι κόμπος.ο εργολάβος δεν είχε κολώνα μας λέγανε.ειχανε 15αρες αλλά ήθελε 12αρα.γιατι δεν την κόβετε λέω?δεν γίνεται κύριοι. Με τα 1000 ζόρια ήρθαν και τελείωσαν σε μια ώρα.Μαλιστα ο επικεφαλής μου χε πει ότι τα καλώδια εκπέμπουν ραδιενεργεια (!!!!!) και να κάνω αίτηση να μεταφερθούν όταν τελειώσει η οικοδομή. Τον έγραψα κανονικά γιατί αν απαντάται παίζει να έβγαζε κολώνα.χασαμε δύο μήνες με αποτέλεσμα να μπω στο σπίτι 6 μήνες αργότερα λόγω βροχών. Ακούω ΔΕΔΔΗΕ και βγάζω σπυριά..
mihanikos1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Παλιά εβαζαν κολώνες όπου έβρισκαν ακόμα και μέσα σε οικόπεδα. Αν ο κάτοχος του οικοπέδου θέλει να χτίσει νόμιμα για ποιο λόγω να επιβαρυνθεί την μετακινήση της κολώνας;
hp8 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, mihanikos1 είπε Παλιά εβαζαν κολώνες όπου έβρισκαν ακόμα και μέσα σε οικόπεδα. Αν ο κάτοχος του οικοπέδου θέλει να χτίσει νόμιμα για ποιο λόγω να επιβαρυνθεί την μετακινήση της κολώνας; Την βγάλαμε το χειμώνα στο χωριό και δεν πληρώσαμε μια Βέβαια μας τα έκαναν κρουασάν μέχρι να εγκριθεί η αίτηση μεταφοράς
vamvakoolas Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) επειδη πολυ απλα υπαρχει δεδικασμενο: Σε δημο της Αττικης που υπαρχουν πυλωνες υψηλης τασης οι κατοικοι εξαγριωθηκαν και πηγαν δικαστικα: να μη πολυγραφω, το δικαστηριο εκρινε οτι οι πυλωνες προυπηρχαν οποιαδηποτε οικοδομικης/οικιστικης κατασκευης και δε μπορει να κανει τιποτα μετα οι κατοικοι προσεφυγαν δημο, ο δημος περιφερεια και τελικα η περιφερεια εδωσε τα φραγκα για υπογειοποιηση πυλωνων και μετακινηση καποιων δευτερευουσων κολωνων... Οποτε το μαθημα απο την ιστορια; οταν ο μηχανικος περνει αδεια για κατασκευη θα πρεπει να μεριμνησει (αγκαζε με ιδιοκτητη)με φορεα (αν π.χ υπαρχει κολωνα).. Ξαναγραφω οτι δε μπορεις να πας μια κολωνα 10 εκ πιο περα θελει εγκριση απο τουλαχιστον3 μηχανικους διαφορετικης επιστημης μεσα στο φορεα (και ετα εγκριση απο προισταμενο) για να μην υπαρχει προβλημα στο τοπικο δικτυο (δε δουλευω φορεα🤪) Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από vamvakoolas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα