amplaxoublis Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Καλησπερα σε ολους! Σε λιγους μηνες θα εχω πτυχιο Μηχανολογου Μηχανικου απο ΤΕΙ Πειραια (ΠΑ.Δ.Α :') ) . Προφανως με το Auto CAD που καναμε στην σχολη δεν θυμαμαι τιποτα , θα ηθελα να κανω καποια μαθηματα , ωστε να παρω τις απαραιτητες γνωσεις και να μπορω να συνεχισω σπιτι μου πιο ευκολα! Επειτα σκεφτηκα να αρχισω σπιτι εντελως μονος , αλλα πιστευω αξιζει να παω σε καποιο φροντιστηριο να παρω τις βασικες γνωσεις και ισως να συνεχισω σε solid works! Εσεις τι πιστευετε? Αξιζει? Εχετε καποια οικονομικη και καλη σχετικα προταση για καποιο φροντιστηριο? Ευχαριστω εκ των προτερων!
lazkalai Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 γνώμη ξεκίνα να παρακολουθείς καθημερινά tutorials στο youtube. αν δεις στη πορεία ότι δεν τραβάς ψάξε τότε για φροντιστήριο. 1
bilya Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 YouTube κ εξάσκηση κ είσαι κομπλέ μην πετάξεις λεφτά έτσι. 2
amplaxoublis Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Ωραια ωραια. Ευχαριστω πολυ. Αν εχετε καποιον συγκεκριμενο που ανεβαζει βιντεο, γραψτε μου το ονομα του καναλιου του. Ευχαριστω πολυ για τις γνωμες σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα