demmian Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 καλησπερα παιδια, θα ηθελα μια βοηθεια. θελω να στησω σε ενα πολυχωρο 4 pc για gaming, 1 για δουλεια γραφειου και ιντερνετικη μουσικη και επισης θα εχω και free wifi. με ενδιαφερει τα pc να δουλευουν απροσκοπτα χωρις προβληματα λογω traffic. 2 vdsl ειναι αρκετες? υποψιν μενω επαρχια και αποσο ξερω η vdsl δεν θα παει πανω απο 30-35.. σκεφτομουν να βαλω τα 3 gaming pc σε μια γραμμη και το pc γραφειου +1 gaming pc + free wifi σε αλλη. υπαρχει καποια προταση για να μεγιστοποιησω το bandwidth και να μην εχω προβληματα συνδεσιμοτητας? η λυση να παρω καποιο ρουτερ και να οριζω με mac address το bandwidth ειναι εφικτη λετε? ευχαριστω
M@dB0x Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μπορεις με καποιο ρουτερ να ενωσεις τις 2 γραμμες.............
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 On 14/04/2019 at 11:26, demmian said: καλησπερα παιδια, θα ηθελα μια βοηθεια. θελω να στησω σε ενα πολυχωρο 4 pc για gaming, 1 για δουλεια γραφειου και ιντερνετικη μουσικη και επισης θα εχω και free wifi. με ενδιαφερει τα pc να δουλευουν απροσκοπτα χωρις προβληματα λογω traffic. 2 vdsl ειναι αρκετες? υποψιν μενω επαρχια και αποσο ξερω η vdsl δεν θα παει πανω απο 30-35.. σκεφτομουν να βαλω τα 3 gaming pc σε μια γραμμη και το pc γραφειου +1 gaming pc + free wifi σε αλλη. υπαρχει καποια προταση για να μεγιστοποιησω το bandwidth και να μην εχω προβληματα συνδεσιμοτητας? η λυση να παρω καποιο ρουτερ και να οριζω με mac address το bandwidth ειναι εφικτη λετε? ευχαριστω α.load balancing τις 2 vdsl. β.σε παρα πολλα router οριζεις και Priority αλλα και bandwidth ανα συσκευή ή ανα ssid κτλ κτλ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα