Προς το περιεχόμενο

TV 55' LED Samsung 55NU7093 UHD Smart 419e @ E-Shop.gr (Crazy Sundays)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Silenzio είπε

λες ? ακόμη και εσωτερικός τοίχος με μονό τούβλο ?

Άνετα... Αν μπει σωστά η βάση εύκολα την κρατάει.

• Like 1
  • Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήγα πλαίσιο ευκαρπιας. Εκθεσιακό σε αυτή τη τιμή. Το ίδιο μου είπαν και για το πλαίσιο Τσιμισκής. Κλασσικό παραπλανητικο πλαίσιο. Τσάμπα ταλαιπωρία. 

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, The_Judas είπε

Οσοι την αγόρασαν μπορούν να μας πουν αν πέτυχαν VA ή IPS?

πως θα το καταλάβουμε αυτό ? την άνοιξα χτες λίγο και την ξαναέβαλα στο κουτί μέχρι να βρω έπιπλο να τη βάλω, είναι λίγο τεράστια και είχα γκρίνια είναι η αλήθεια..

για τηνSamsung 55NU7093 μιλάω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από το eshop την πήρες;

Το μαύρο χρώμα σου φαίνεται αρκετά έντονο (VA) ή γκριζάρει (IPS);

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 13/8/2019 στις 11:12 ΜΜ, Silenzio είπε

και πως θα ξέρουμε αν έχουμε το va ? πολύ κακό αυτό..

πεσ στον πωλητη να σου γραψει σε ενα χαρτι 2-3 τηλεορασης τα similar upc number  ,και ετσι  θα το ψαξεις , 

Αλλος τροπος δεν υπαρχει 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, The_Judas είπε

Από το eshop την πήρες;

Το μαύρο χρώμα σου φαίνεται αρκετά έντονο (VA) ή γκριζάρει (IPS);

όταν βρω έπιπλο θα την βάλω σε λειτουργία πάλι, είναι τεράστια και δεν έχω χώρο να την ανοίξω, για 20 τ.μ. σαλόνι μάλλον έπρεπε να πάω σε μικρότερη.

πάντως μια ταινία που έβαλα για δοκιμή δε το είδα να γκριζάρει αλλά δεν είμαι ειδικός, αν το τραβήξω βιντεο θα καταλάβεις ?

δε την πήρα από eshop αλλά από το you στη τωρινή προσφορά.

αυτό με το upc φίλε kundi δε το κατάλαβα, αλλά σιγά μη κάτσουν να μου πουν αυτούς τους αριθμούς από τη σειρά που πουλάνε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να βάλεις καμιά φωτογραφία αν μπορείς να δούμε.

Επίσης κοίταξε και τις γωνίες θέασης από τα πλάγια. Αν δεν είναι καλή η εικόνα υπό μεγάλη γωνία και αλλάζει το χρώμα (άνω των 30 μοιρών περίπου), τότε είναι va.

ÎÏοÏέλεÏμα εικÏÎ½Î±Ï Î³Î¹Î± va viewing angles

Επεξ/σία από The_Judas
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει σε κάποιο φυσικό κατάστημα ή Samsung UE55NU7093 για να την δω από κοντά;

μόνο στο πλαίσιο βλέπω την UE55NU7102 θα είναι παρόμοιας ποιότητας;

Ας μας πουν και όσοι την έχουν αγοράσει εντυπώσεις... γιατί από τις φθηνές LG που είδα από κοντά απογοητεύτηκα..

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
Στις 14/8/2019 στις 9:06 ΜΜ, naruto14 είπε

Πήγα πλαίσιο ευκαρπιας. Εκθεσιακό σε αυτή τη τιμή. Το ίδιο μου είπαν και για το πλαίσιο Τσιμισκής. Κλασσικό παραπλανητικο πλαίσιο. Τσάμπα ταλαιπωρία. 

https://www.you.gr/mobile/productdetails?id=176586

Δημοσ.
1 ώρα πριν, The_Judas είπε

Υπάρχει σε κάποιο φυσικό κατάστημα ή Samsung UE55NU7093 για να την δω από κοντά;

μόνο στο πλαίσιο βλέπω την UE55NU7102 θα είναι παρόμοιας ποιότητας;

Ας μας πουν και όσοι την έχουν αγοράσει εντυπώσεις... γιατί από τις φθηνές LG που είδα από κοντά απογοητεύτηκα..

Νομίζω για πιο ασφαλές συμπέρασμα πρέπει να κάτσεις να τις ρυθμίσεις κιόλας, αλλά είναι δύσκολο να το κάνει σε μαγαζί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...