Sheogorath Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, pcos είπε Μιλας με γριφους γεροντα 😛 Αν δεις πάνελ, οι φθηνές σειρές LG αντί για RGB υποπιξελ εχουν RGBW. Το πρόβλημα είναι ότι αντικαθιστούν κάθε τέταρτο subpixel με λευκό, και χάνει αρκετά στα χρώματα και σε καθαρότητα περιεχομένου υψηλής συχνότητας (πχ τα γράμματα). Δηλαδή τα RGB subpixel δημιουργούν μόνο 3/4 της οριζοντιας ανάλυσης. Δες κάποιο βίντεο στο YouTube. Το αναφέρω μιας που ρώτησες, ας μην επεκταθούμε πολύ και βρωμίζουμε το θρεντ με άσχετα πράγματα με τον τίτλο. Οτι παραπάνω θες σε πμ, ή νέο θέμα στο υποφορουμ των τηλεοράσεων 2
PanosLK Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, Sheogorath είπε Αν δεις πάνελ, οι φθηνές σειρές LG αντί για RGB υποπιξελ εχουν RGBW. Το πρόβλημα είναι ότι αντικαθιστούν κάθε τέταρτο subpixel με λευκό, και χάνει αρκετά στα χρώματα και σε καθαρότητα περιεχομένου υψηλής συχνότητας (πχ τα γράμματα). Δηλαδή τα RGB subpixel δημιουργούν μόνο 3/4 της οριζοντιας ανάλυσης. Δες κάποιο βίντεο στο YouTube. Το αναφέρω μιας που ρώτησες, ας μην επεκταθούμε πολύ και βρωμίζουμε το θρεντ με άσχετα πράγματα με τον τίτλο. Οτι παραπάνω θες σε πμ, ή νέο θέμα στο υποφορουμ των τηλεοράσεων Έχει σίγουρα RGBW? Δλδ μεταξύ της https://www.e-shop.gr/tv-samsung-55nu7093-55-ultra-hd-smart-wifi-p-PER.152470 Και της https://www.e-shop.gr/tv-lg-55uk6200-55-led-ultra-hd-smart-wifi-p-PER.158291 Ποια συμφέρει; Σε ευχαριστώ.
Sheogorath Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 45 λεπτά πριν, PanosLK είπε Έχει σίγουρα RGBW? Δλδ μεταξύ της https://www.e-shop.gr/tv-samsung-55nu7093-55-ultra-hd-smart-wifi-p-PER.152470 Και της https://www.e-shop.gr/tv-lg-55uk6200-55-led-ultra-hd-smart-wifi-p-PER.158291 Ποια συμφέρει; Σε ευχαριστώ. Δεν γνωρίζω αν είναι σίγουρα, νομίζω ναι. Καλύτερα να γράψεις σε άλλο θρεντ.
PanosLK Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 27 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Δεν γνωρίζω αν είναι σίγουρα, νομίζω ναι. Καλύτερα να γράψεις σε άλλο θρεντ. Σε ευχαριστώ,
Nickokin Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Πήρε την συγκεκριμένη ένας φίλος αλλά μου λέει ότι δεν έχει πουθενά Netflix ? Είναι δυνατόν σε μοντέλο του 2018 να μην υπάρχει? Τι γιενεται στην περίπτωση που δεν υπάρχει? Ok βρέθηκε thanks!!! Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από Nickokin 1
VasKag Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο πατρικό έχουμε μια plasma lg 42pj550. Το ξέρω ότι η σύγκριση που θα ρωτήσω ίσως να μην έχει νόημα αλλά θα δούμε αισθητή διαφορά σε σχέση με τη Samsung? Η εικόνα της πάντως από τότε που την πήραμε μέχρι και σήμερα μου άρεσε αρκετά. Το Νοέμβριο κλείνει 9 χρόνια:) Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2019 από VasKag
livaspy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 20/5/2019 στις 7:32 ΜΜ, Sheogorath είπε Δεν γνωρίζω αν είναι σίγουρα, νομίζω ναι. Καλύτερα να γράψεις σε άλλο θρεντ. Η Sami είναι RGB ενώ η Lg είναι RGBW, η Sami είναι καθαρή 4Κ ενώ η Lg είναι καθαρή 3Κ, και η δύο είναι 10bit (8bit + frc) και οι δύο είναι 60hz, η Sami έχει Va panel και η Lg Ips panel δηλαδή η μία είναι πιο φωτεινή αλλά με κακές γωνίες ενώ η άλλη είναι πιο σκοτεινή με καλύτερες γωνίες θέασης, ουσιαστικά πρέπει να τις δεις από κοντά για να δεις ποια ταιριάζει στο μάτι σου...εγώ έχω την Lg στις 55" και είμαι μια χαρά ικανοποιημένος... Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2019 από livaspy 1
Sebu Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 hdmi και 1 usb μονο με βαση το e-shop Αν εχεις μια κονσολα, 1 δορυφορικο και ενα τιβι μποξ πρεπει να μπλεξεις με ημιμετρα hdmi ανταπτορες Αν εχεις ενα σκληρο επανω για ταινιοθηκη και θες να βαλεις και κατι εξτρα θα πρεπει να καταργεις/μπαινοβγαζεις συσκευες Μεσα του 2019 προς 2020 πρεπει να μιλαμε για μινιμουμ 3-4 hdmi και 3-4 usb. Σιγα το κοστος υλοποιησης και ενσωματωσης κατα την παρασκευη μιας τιβι. Δεν μιλαμε για ολοκληρο πανελ ή αλλα λειτουργιες που συνεπαγονται δικαιωματα και copyrights οπως τα ηχητικα codecs. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2019 από Sebu 1
naruto14 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, Sebu είπε 2 hdmi και 1 usb μονο με βαση το e-shop Αν εχεις μια κονσολα, 1 δορυφορικο και ενα τιβι μποξ πρεπει να μπλεξεις με ημιμετρα hdmi ανταπτορες Αν εχεις ενα σκληρο επανω για ταινιοθηκη και θες να βαλεις και κατι εξτρα θα πρεπει να καταργεις/μπαινοβγαζεις συσκευες Μεσα του 2019 προς 2020 πρεπει να μιλαμε για μινιμουμ 3-4 hdmi και 3-4 usb. Σιγα το κοστος υλοποιησης και ενσωματωσης κατα την παρασκευη μιας τιβι. Δεν μιλαμε για ολοκληρο πανελ ή αλλα λειτουργιες που συνεπαγονται δικαιωματα και copyrights οπως τα ηχητικα codecs. Κάπως πρέπει να δικαιολογούν την αύξηση τιμής σε κάθε μοντέλο. Αρχικά μιλάμε για υποδοχές, τηλεκοντρόλ, smart δυνατότητες και ανεβαίνοντας αρκετά βλέπουμε διάφορες σε χρώματα, hdr ικανότητες, refresh rates κλπ...
Doubt Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 https://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=190719i9210it1l83i6b64bmod SAMSUNG 55RU7172 55'' LED ULTRA HD SMART WIFI 499 1
d_gkal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Απλά πάρτε την! Υπόψιν δεν υποστηρίζει dts και δεν έχει Bluetooth 1
Cosmonaut21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Έχει bluetooth.Dts όντως δεν παίζει.Μόνο θέμα είναι οι υπότιτλοι εάν έχετε σε στικάκι μια ταινία και ξεχωριστό .srt για υπότιτλους ακριβώς με την ίδια ονομασία δεν τους παίζει.Έχει κάτι περίεργα κόλπα η Samsung όπου αναλόγως το είδος του αρχείου που είναι το video θέλει συγκεκριμένη κατάληξη στους υπότιτλους. Πάντως σε αυτά τα λεφτά με σωστές ρυθμίσεις (στο rtings έχει τα πιο σωστά για καλιμπράρισμα) και καλό 4k περιεχόμενο αξίζει. Η αντίστοιχες LG με IPS καμία σχέση παρά μόνο τα μοντέλα με VA.Και φυσικά οι Sony. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2019 από Cosmonaut21 1
d_gkal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 2 hours ago, Cosmonaut21 said: Έχει bluetooth.Dts όντως δεν παίζει.Μόνο θέμα είναι οι υπότιτλοι εάν έχετε σε στικάκι μια ταινία και ξεχωριστό .srt για υπότιτλους ακριβώς με την ίδια ονομασία δεν τους παίζει.Έχει κάτι περίεργα κόλπα η Samsung όπου αναλόγως το είδος του αρχείου που είναι το video θέλει συγκεκριμένη κατάληξη στους υπότιτλους. Πάντως σε αυτά τα λεφτά με σωστές ρυθμίσεις (στο rtings έχει τα πιο σωστά για καλιμπράρισμα) και καλό 4k περιεχόμενο αξίζει. Η αντίστοιχες LG με IPS καμία σχέση παρά μόνο τα μοντέλα με VA.Και φυσικά οι Sony. Και για πες πως ενεργοποιω το Bluetooth;
bill987 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, Cosmonaut21 είπε Έχει bluetooth.Dts όντως δεν παίζει.Μόνο θέμα είναι οι υπότιτλοι εάν έχετε σε στικάκι μια ταινία και ξεχωριστό .srt για υπότιτλους ακριβώς με την ίδια ονομασία δεν τους παίζει.Έχει κάτι περίεργα κόλπα η Samsung όπου αναλόγως το είδος του αρχείου που είναι το video θέλει συγκεκριμένη κατάληξη στους υπότιτλους. Πάντως σε αυτά τα λεφτά με σωστές ρυθμίσεις (στο rtings έχει τα πιο σωστά για καλιμπράρισμα) και καλό 4k περιεχόμενο αξίζει. Η αντίστοιχες LG με IPS καμία σχέση παρά μόνο τα μοντέλα με VA.Και φυσικά οι Sony. Που μπορούμε να βρούμε οδηγίες για την κατάληξη των υποτίτλων κάθε αρχείου???
d_gkal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Η κατάληξη πρέπει να είναι srt Η κωδικοποίηση παίζει ρόλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις