Προς το περιεχόμενο

TV 55' LED Samsung 55NU7093 UHD Smart 419e @ E-Shop.gr (Crazy Sundays)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, d_gkal είπε

Dts και Bluetooth αν ειχε θα ήταν μια χαρά. 

(Τα έχω λύσει και τα 2, όμως θα ήθελα να ήταν by default)

Την παράγγειλα crazy sundays και έρχεται σήμερα.
Πείτε μου μια λύση με ποιον τρόπο θα μπορούσα να συνδέσω bluetooth ακουστικά αλλά να δουλεύουν και σωστά (χωρίς καθυστέρηση ο ήχος με την εικόνα)? 

Δημοσ.
1 hour ago, spinmaths said:

Την παράγγειλα crazy sundays και έρχεται σήμερα.
Πείτε μου μια λύση με ποιον τρόπο θα μπορούσα να συνδέσω bluetooth ακουστικά αλλά να δουλεύουν και σωστά (χωρίς καθυστέρηση ο ήχος με την εικόνα)? 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/5/2019 στις 12:48 ΠΜ, DeKaLoUdiS είπε

Σωστά

Ειδικά στα 415€

Είμαι κι εγώ κάτοχος (είχα πάρει 3 κομμάτια).

Οι περισσότεροι που γράφουν για τον player της tv ότι δεν παίζει και για τις γωνίες θέασης, κατά πάσα πιθανότητα δεν την έχουν δει από κοντά και αναπαράγουν γνώμες άλλων.

Εγώ προσωπικά μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει ταινία 4k (καινούργιες παραγωγές) που να μην έχω βρει σε format που παίζει κομπλέ (αρχεία 30-60gb κυρίως)

Ακόμα και για τον ήχο που γράφουν κάποιοι ότι δεν είναι καλός, διαφωνώ κάθετα, είναι πολύ καλός.

Μέχρι 700€ δεν αγοράζεις κάτι άλλο...στα 415 είναι χάρισμα.

Γιατι τοσα πολλα GB βρε παλικαρι μου;;;
Πολλα λες...

Δημοσ.
Στις 14/4/2019 στις 8:05 ΜΜ, ALIEN-3- είπε

DTS δεν εχουν ουτε οι QLED που κοστιζουν πολυ . Στα μοντελα του 2018 δεν βαλανε DTS για άγνωστο λογο......

Eπειδη εχω φιλο που θελει να παρει ειτε αυτην του θεματος ειτε την qled την QE49Q6FN , αυτο ισχυει για ολες της περυσινες Samsung δηλαδη? για παραδειγμα, βαζεις μια ταινια και αν εχει κωδικοποιηση τετοια θα συναντησεις ελλειψη ηχου? Ρωταω μπας και υπαρχει καποια λυση, αλλιως θελει να παει για Sony KD-49XF8577...

Δημοσ.

Από τα ηχεία της τβ δεν θα ακούς τίποτα αν το αρχείο έχει dts. Αν πάρεις την ψηφιακή έξοδο (optical) και την δώσεις σε έναν εξωτερικό ενισχυτή  θα παίξει κανονικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, esertas said:

Από τα ηχεία της τβ δεν θα ακούς τίποτα αν το αρχείο έχει dts. Αν πάρεις την ψηφιακή έξοδο (optical) και την δώσεις σε έναν εξωτερικό ενισχυτή  θα παίξει κανονικά.

αφου δεν κανει  αποκωδικοποιηση  dts, δεν θα στελνει dts και σε εξωτερικη πηγη

Επεξ/σία από xristakits
Δημοσ.
Μόλις τώρα, xristakits είπε

αφου δεν κανει  αποκωδικοποιηση  dts, δεν θα στελνει dts και σε εξωτερικη πηγη

Νομιζω αν κανει passthrought το stream θα παιξει κανονικα απ τον ενισχυτη.

Δημοσ.

Η οπτικη της τηλεορασης κανει κανονικα passthrough dts/ac3. Ο player της τηλεορασεις δεν παιζει dts απο σκληρο δισκο. Και πολλα avi δεν παιζει.

• Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, Arkin said:

Η οπτικη της τηλεορασης κανει κανονικα passthrough dts/ac3. Ο player της τηλεορασεις δεν παιζει dts απο σκληρο δισκο. Και πολλα avi δεν παιζει.

άρα η οπτική θα κάνει passthrough dts/ac3 μόνο με εξωτερικό player

Δημοσ.
Μόλις τώρα, xristakits είπε

άρα η οπτική θα κάνει passthrough dts/ac3 μόνο με εξωτερικό player

Απο netflix πχ θα κανει κανονικα passthrough dts οπως και απο amazon prime hulu γενικα streaming υπηρεσιες του store που εχεις. Απο mkv αρχειο ομως δεν εχω καταφερει να παιξω dts μεσω του player της. Ειναι λιγο θεμα αλλα λυνετε η με android box η με home cinema 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...