Προς το περιεχόμενο

Νέα ConceptD Silenced Notebooks από την Acer για δημιουργούς περιεχομένου

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

35 λεπτά πριν, plpapadopoulos είπε

Είχα το maxed out στο PSREF, P40 Yoga με την Quadro M500M, ωραίο μηχάνημα, αλλά και πάλι έχανε σε γκάζι και speed λόγω αδύναμης CPU (i7-6600U) και SATA3 SSD και ήταν και βαρύ.

Αλλάχτηκε με X1 Yoga G3 (επίσης maxed out) και τα πράγματα δείχνουν καλύτερα.

Τέλος πάντων, back to ACER, το ConceptD 9 θα ήθελα να το δώ και να το δουλέψω. Παλιά η DELL είχε βγάλει ένα παρόμοιο design με inspiron duo 10-12" ή δε ξέρω πώς τα λέγανε, άλλα το κατήργησαν χωρίς να πάνε την τεχνογνωσία σε Latitude ή Precision (δε ξέρω γιατί).

Δεν σου λείπει όμως το πενάκι; Εγώ μένω με το ThinkPad X1 λόγο του ότι έχει ενσωματωμένο πενάκι και με βολεύει πολύ στην ελεύθερη σχεδίαση. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, JIMYB3 είπε

Δεν σου λείπει όμως το πενάκι; Εγώ μένω με το ThinkPad X1 λόγο του ότι έχει ενσωματωμένο πενάκι και με βολεύει πολύ στην ελεύθερη σχεδίαση. 

Γιατί να μου λείπει? Αφού έγραψα πιο πάνω ότι αναβάθμισα σε X1 Yoga Gen 3... Πάλι έχω πενάκι. :)

3 λεπτά πριν, plpapadopoulos είπε

Γιατί να μου λείπει? Αφού έγραψα πιο πάνω ότι αναβάθμισα σε X1 Yoga Gen 3... Πάλι έχω πενάκι. :)

Επειδή το κοίταξα στο site της Lenovo και δεν αναφέρει πενάκι, μόνο οθόνη αφής πολλών σημείων.

4 λεπτά πριν, JIMYB3 είπε

Επειδή το κοίταξα στο site της Lenovo και δεν αναφέρει πενάκι, μόνο οθόνη αφής πολλών σημείων.

Μ'αρέσει που επιμένετε κιόλας ρε παιδία, λες και δε ξέρει τί πουλάει η Lenovo ¨η τί έχω μπροστά μου ας πούμε... :D

https://www.lenovo.com/gb/en/laptops/thinkpad/x-series/ThinkPad-X1-Yoga-3rd-Gen/p/22TP2TXX13Y

Δεν σε αμφισβήτησα απλά δεν το προωθεί, εκεί στην περιγραφή για τις δυνατότητες που έχει. Όταν είχα πάρει το δικό μου είχε μια τεράστια παράγραφο, μόνο για αυτό.

Μόνο το D9 έχει τεράστιο ενδιαφέρον στα 2299€... Wacom Digitizer και μια πολύ καλή 17άρα 4K colour accurate IPS οθόνη. Δεν θα ήταν υπερβολικό να το σκεφτούν πολλοί επαγγελματίες σαν μια all in one λύση. i9 τελευταίας γενιάς μαζί με RTX 2080 (απ'ότι καταλαβαίνω full 2080 κι όχι Max-Q or something), θηρίο! Τώρα στο άρθρο πρέπει να έχει γίνει λάθος, επειδή δεν παίζει να κάνει 2299€ με τίποτα ^_^ 3-5 χιλιάρικα το κόβω :P  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...