onelonelystar Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Καλημέρα παιδιά ενδιαφέρεται ένας φίλος μου να αγοράσει το καινούριο Razer Blade 15 και μέχρι στιγμής το έχω βρεί μόνο εδώ https://www.bestdeals.gr/ypologistes/foritoi-ypologistes/notebooks/razer-blade-i7-8750h-16gb-512gb-ssd-gtx-1060-6gb-win-10-15.6-fhd/ . Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα? Το επίσημο site τους δεν στέλνει Ελλάδα. σας ευχαριστώ!
chrisgewrgi Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2700 με gtx1060 max q Πεταμενα λεφτα ειναι να ξερει πεστου φιλου σου.μολις το βαλει μπρος και ξεκινησει να παιξει θα πρεπει να βαζει τα games στο medium απο τωρα.με αυτα τα λεφτα περνει εργαλειο που θεριζει Επεξ/σία 14 Απριλίου 2019 από chrisgewrgi 1
onelonelystar Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Η ερώτησή μου ήταν αν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και όχι αν πετάξει τα λεφτά του. Παρόλα αυτά, ευχαριστώ για την πληροφόριση. Με κάρτα 6GB μου κάνει εντύπωση όμως αυτό που λες. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2019 από onelonelystar
mphxths Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Ενταξει στο medium δεν θα τα βαζει , αλλα και παλι εχει να κανει με τι παιχνιδια θα ασχοληθει.Εγω με gtx1050/4gb και κατωτερο επεξεργαστη παιζω το 90% των παιχνιδιων στο high. Απο την αλλη η vram δεν δινει επιδοσεις.Απλα βοηθαει στην προ-φορτωση textures/3d objects ενος παιχνιδιου την ωρα που παιζει καποιος και δεν θα χρειαστει να το κανει , λογω ελλειψης vram , την ωρα που θα χρειαστει να γινει αυτο. Αλλα ειτε 4gb ειτε 6gb , πρεπει να παιζει τρελα παιχνιδια με 4k textures και σε 2k αναλυση για να πεις οτι θα σου χρειαστει η επιπλεον vram.Να το πω με πιο απλα λογια , αν μου λεγανε φορητο με 1050 / 6gb ή 1050ti/1060 / 4gb , θα επελεγα τις δευτερες καρτες για τους καλυτερους χρονισμους = καλυτερες αποδοσεις. Η ενσταση μου (και μενα) για αυτο το φορητο ειναι οτι ειναι πολλα τα λεφτα για 1060 καρτα (ασχετως αποδοσης).Σε τετοια λεφτα υποθετω οτι πρεπει να παιζουν καλυτερα configurations. Δεν ξερω αν εχει αντιπροσωπεια στην Ελλαδα και τι γινεται σε περιπτωση βλαβης , αλλα αν κοιταξεις στο bestdeals υπαρχουν απειρες αλλες μαρκες με ιδια ή περιπου ιδια specs στα μισα λεφτα. Οπως για παραδειγμα αυτο , αυτο και αυτο.
chrisgewrgi Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 59 λεπτά πριν, onelonelystar είπε Η ερώτησή μου ήταν αν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και όχι αν πετάξει τα λεφτά του. Παρόλα αυτά, ευχαριστώ για την πληροφόριση. Με κάρτα 6GB μου κάνει εντύπωση όμως αυτό που λες. Μην σου κανει καθολου εντυπωση.μιλας για καρτα gtx1060 και max q.χρονισμενη χαμηλα.και μιλαμε για μηχανημα των 2700ευρω.να βαλεις pubg πχ ultra στο 1080p και να τρεχει 40 -50 frames.και αν βαλεις και κανα πιο βαρυ παιχνιδι δεν το συζηταμε.30αρια.και να ηξερα ελληνικη αντιπροσωπια δεν θα στην ελεγα.κριμα απο το θεο.πεστου φιλου σου με αυτα τα λεφτα περνει λαπτοπ που θα του λεει καλημερα το πρωι και θα του κανει και καφε με full rtx 2080.δεν θελω ουτε να στην χαλασω ουτε να στο παιξω ξερολας ουτε τιποτα.απλα οσο μπορω θελω να βαλω το χερι μου να μην κανεται τετια αγορα. Ανοιξε youtube kai πατα gtx 1060max q και δες ποσο τρεχουν τα games. 51 λεπτά πριν, mphxths είπε Ενταξει στο medium δεν θα τα βαζει , αλλα και παλι εχει να κανει με τι παιχνιδια θα ασχοληθει.Εγω με gtx1050/4gb και κατωτερο επεξεργαστη παιζω το 90% των παιχνιδιων στο high. Απο την αλλη η vram δεν δινει επιδοσεις.Απλα βοηθαει στην προ-φορτωση textures/3d objects ενος παιχνιδιου την ωρα που παιζει καποιος και δεν θα χρειαστει να το κανει , λογω ελλειψης vram , την ωρα που θα χρειαστει να γινει αυτο. Αλλα ειτε 4gb ειτε 6gb , πρεπει να παιζει τρελα παιχνιδια με 4k textures και σε 2k αναλυση για να πεις οτι θα σου χρειαστει η επιπλεον vram.Να το πω με πιο απλα λογια , αν μου λεγανε φορητο με 1050 / 6gb ή 1050ti/1060 / 4gb , θα επελεγα τις δευτερες καρτες για τους καλυτερους χρονισμους = καλυτερες αποδοσεις. Η ενσταση μου (και μενα) για αυτο το φορητο ειναι οτι ειναι πολλα τα λεφτα για 1060 καρτα (ασχετως αποδοσης).Σε τετοια λεφτα υποθετω οτι πρεπει να παιζουν καλυτερα configurations. Δεν ξερω αν εχει αντιπροσωπεια στην Ελλαδα και τι γινεται σε περιπτωση βλαβης , αλλα αν κοιταξεις στο bestdeals υπαρχουν απειρες αλλες μαρκες με ιδια ή περιπου ιδια specs στα μισα λεφτα. Οπως για παραδειγμα αυτο , αυτο και αυτο. Μια χαρα ειναι η καρτα και η δικια σου επισης για να κανεις την δουλεια σου και να παιζεις τα παιχνιδια σου εστω και με τις καταλληλες ρυθμισεις..αλλα εδω μιλαμε για ενα μηχανημα των 2700.που θα το αγορασει σημερα και δεν το εχει 1-2-3 χρονια.οπως μπορει να το εχεις εσυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα