Προς το περιεχόμενο

Creative Stage 2.1 Bluetooth Soundbar 84,99€ (E-shop) [TEΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα μόλις και δοκιμή με την Οπτική.

Αυτο που παρατήρησα είναι πως αν μετριάσεις τον ήχο τηλεόρασης/ηχόμπαρας τότε φέρνει ένα αξιόλογο αποτέλεσμα.

Επίσης χρειάζεται η λειτουργία και των δυο τηλεκοντρόλ.

Καταλήγω όμως ότι η ιδανικότερη και εκεί θα παραμείνω και εγώ, επιλογή σύνδεσης είναι με HDMI-ARC :) 

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Bt καμία καθυστέρηση όμως ο ήχος είναι χάλια σε σχέση με HDMI.

Το standby φωτακι είναι σπαστικό... και κάποια στιγμή θα χαλάσει πιστεύω.

Επεξ/σία από greed
Δημοσ.

Τόσο χάλια ρε παιδιά? Εγώ για το ασύρματο κομμάτι την αγόρασα περισσότερο για να συνδέω το MacBook να ακούω μουσική

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, greed είπε

Bt καμία καθυστέρηση όμως ο ήχος είναι χάλια σε σχέση με HDMI.

Το standby φωτακι είναι σπαστικό... και κάποια στιγμή θα χαλάσει πιστεύω.

Δε θα το έλεγα και τόσο ενοχλητικό. Στην τηλεόραση πάλι παρόμοια λυχνία μένει αναμένει απλά είναι κόκκινη και όχι λευκή.

Ποια η διαφορά ακριβώς;;

12 λεπτά πριν, tsofras είπε

Τόσο χάλια ρε παιδιά? Εγώ για το ασύρματο κομμάτι την αγόρασα περισσότερο για να συνδέω το MacBook να ακούω μουσική

Καθόλου χάλια, αν κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις, μια χαρά είναι!

Εξάλλου έχει αναφερθεί εξ αρχής, για την αξία της είναι αρκετά τίμια σε ότι προσφέρει!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, kormos είπε

Δε θα το έλεγα και τόσο ενοχλητικό. Στην τηλεόραση πάλι παρόμοια λυχνία μένει αναμένει απλά είναι κόκκινη και όχι λευκή.

Ποια η διαφορά ακριβώς;

1 στη tv μου υπάρχει επιλογή για το αν θα ανάβει κόκκινο ή όχι.

2 είναι τσίρκο να έχεις δύο φωτάκια.

3 δεν είναι απλά ένα φωτακι αλλά για δύο λευκοτατες παύλες.

4 θα μπορούσε με αναβάθμιση είτε να δώσει επιλογή απενεργοποίησης του είτε να το κλείσει τελείως είτε να βάλει έστω μια παύλα. 

Εμένα μου τη σπάει γενικά σαν να σου φωνάζει όλη την ώρα "είμαι εδώ"

Edit έστειλα στη creative για το led περιμένω απάντηση στο αν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης του ή αν θα βγάλουν κάποιο firmware update.

Επεξ/σία από greed
Δημοσ.
7 ώρες πριν, pcos είπε

εχω και μια μπαρα 2.1 samsung MS650 η οποια συνδεεται με ΒΤ σε samsung TV. εκει δεν υπαρχει καμια υστερηση!

υποπτευομαι οτι επειδη και τα 2 ειναι της ιδιας εταιριας κατι κανει η tv και καθυστερει λιγο την εικονα για να συμβαδιζει ο ηχος!

επειδη μετα απο πολλες ωρες παιξιματος μπορει να χαθει ο συντονισμος και αν κλεισω-ανοιξω την tv επανερχεται!

Η δικιά μου Samsung, μοντέλο 2017 έχει ρύθμιση delay.

Ρυθμίσεις-->Ήχος-->Προηγμένες ρυθμίσεις-->Καθυστέρηση

και στο επεξηγματικό εικονίδιο δείχνει ένα home cinema.

IMG_20190420_174615.jpg

Δημοσ.

ευχαριστω για ολες τις χρησιμες πληροφοριες. εμαθα και τι ειναι το arc Που δεν ηξερα. και ναι αυτη η συνδεση δουλευει με ενα τηλεκοντρολ! ζητω!!!!

η καθυστερηση ηχου δεν βοηθαει οταν ο ηχος ειναι ηδη καθηστερημενος εκτος και υπηρχε αρνητικη καθυστερηση που δεν υπαρχει δυστυχως  στην ρυθμιση :)

οποτε ολα καλα, εκτος απο τον βομβο που κανει ενα μικρο ανεμιστηρακι στο subwoofer! (για το sony ht rt3) τοσο πολυ ζεστενεται? ελεος.

Δημοσ.

Να πω ότι ακόμα περιμένω τη δική μου...είτε από τη "μαμά", είτε από το e-shop (όπου λογικά θα ρίξω άκυρο στην παραλαβή, εκτός κι αν τη θέλει κάποιος άλλος).

Η "μαμά", Τετάρτη ξημερώματα έφυγε από Βέλγιο, και από τότε αγνοείται η τύχη της (DHL Express tracking ftw).

Μου δίνει ημ/νία παράδοσης 23/04, οπότε λογικά εκεί θα την έχω.

Φοβήθηκα με το e-shop, ότι αν δεν παραλάβουν αρκετές στις 23/04 για να καλύψουν τις παραγγελίες, λόγω και των συνεχόμενων αργιών, θα πάμε μετά του Θωμά.

Δημοσ.

Δοκίμασα με Bluetooth από το κινητό και τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα σε σχέση με το bt της tv.. μάλλον έχει απλό Bluetooth η tv μου. Και πάλι όμως HDMI.

• Confused 1
Δημοσ.

Παρέλαβα (από "μαμά"), λειτούργησε άμεσα...με το που κούμπωσα το HDMI στην ARC της τηλεόρασης.

Καλώδιο HDΜΙ, δεν είχε στη συσκευασία.

UK plug, με ανταπτοράκι.

Γενικές εντυπώσεις, θετικές (και μέχρι εκεί).

Τώρα, μένει να ξεκολλήσω το Netflix app στην τηλεόραση (Samsung 7002), γιατί δεν λειτουργεί καθόλου. Δοκίμασα επανεγκατάσταση (δυστυχώς, δεν σβήνει ολοκληρωτικά), και τίποτα.

Ελπίζω να μην μπλέκω με "επαναφορά εργοστασιακών".

Δημοσ.

καλημέρα σε όλους τελικά η καλύτερη συνδεσμολογία είναι μεσώ οπτικής ίνας η καλωδίου hdmi ?

• 5 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.
Στις 14/4/2019 στις 12:50 ΠΜ, kormos είπε

Για όποιον δεν βιάζεται να παραλάβει ακόμα η επίσημη εταιρία το έχει στα 79,99€ με δωρεάν μεταφορικά!

https://en.creative.com/p/speakers/creative-stage

Capture.JPG.fafd0f59948e4f50acdf95918d137682.JPG

Στις 14/4/2019 στις 12:54 ΠΜ, lionheart75 είπε

Η προσφορά αυτή στα 80 ευρώ τρέχει πάρα πολύ καιρό. ;) 

Και συνεχιζει. Το κανω εδω το σχολιο γιατι ηδη μου εκφραστηκε απορια για νεο θεμα που εφυγε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...