pcos Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 εχει συνδεσει κανεις την TV me BT? εχει καθυστερηση ο ηχος? εποισης οε απολυτη υσηχια ακουγεται κανας βομβος? (προβληματα που εχει το sony ht-rt3 που ειναι κι αυτο σε προσφορα) 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, pcos είπε εχει συνδεσει κανεις την TV me BT? εχει καθυστερηση ο ηχος? εποισης οε απολυτη υσηχια ακουγεται κανας βομβος? (προβληματα που εχει το sony ht-rt3 που ειναι κι αυτο σε προσφορα) Χρησιμη παρατηρηση, γιατι και εγω που εχω ενα σαμυ ΗΤ 5.1 5ετιας σε μια τηλεοραση, με το BT ο ηχος εχει καθυστερηση κατι που κανει το BT αχρηστο για χρηση με την τηλεοραση! Δεν ειχε παει το μυαλο μου γιατι απλα δεν το δουλευω καθολου το συστημα. Οχι τιποτα αλλο, αλλα ειχαμε 2-3 σελιδες διαμαχες για το οτι δηθεν ονομαζεται ασυρματο επειδη εχει BT, φαντασου να μην το "εχει" ουτε αυτο.
pcos Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 εχω και μια μπαρα 2.1 samsung MS650 η οποια συνδεεται με ΒΤ σε samsung TV. εκει δεν υπαρχει καμια υστερηση! υποπτευομαι οτι επειδη και τα 2 ειναι της ιδιας εταιριας κατι κανει η tv και καθυστερει λιγο την εικονα για να συμβαδιζει ο ηχος! επειδη μετα απο πολλες ωρες παιξιματος μπορει να χαθει ο συντονισμος και αν κλεισω-ανοιξω την tv επανερχεται!
T. Jefferson Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, matrixxx είπε Χρησιμη παρατηρηση, γιατι και εγω που εχω ενα σαμυ ΗΤ 5.1 5ετιας σε μια τηλεοραση, με το BT ο ηχος εχει καθυστερηση κατι που κανει το BT αχρηστο για χρηση με την τηλεοραση! Δεν ειχε παει το μυαλο μου γιατι απλα δεν το δουλευω καθολου το συστημα. Οχι τιποτα αλλο, αλλα ειχαμε 2-3 σελιδες διαμαχες για το οτι δηθεν ονομαζεται ασυρματο επειδη εχει BT, φαντασου να μην το "εχει" ουτε αυτο. Όχι φυσικά. Εξαρτάται από την έκδοση του Bluetooth αυτό. Οι μεγαλύτερες εκδόσεις έχουν επί της ουσίας εξαλείψει το θέμα του lip sync. Ωστόσο είναι έτσι κι αλλιώς άκυρο να έχεις τη δυνατότητα να συνδέσεις ενσύρματα με όλους τους τρόπους στην TV και να επιλέξεις το Bluetooth. To καβατζάρεις για άλλες συσκευές. Smartphone/tablet/laptop etc. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από T. Jefferson 1
pcos Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 δυστυχως για μενα ειναι ο μονος τροπος ωστε να ελεγχω τον ηχο απο το χειριστιριο της TV. Με την οπτικη συνδεση δεν γινεται ή δεν το εψαξα καλα.
tsofras Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Πάντως έφυγε και η δική μου εχθές οπότε περιμένω παράδοση μέσα στην εβδομάδα
dimoskoutr Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Φιλτατοι μήπως δίνετε περισσότερη σημασία από όση αξίζει στο να ανοίγετε την ηχομπάρα μαζί με την τηλεόραση; Χειριστήριο έχει, ε άντε ένα παραπάνω είναι στο σαλόνι, δεν είναι τόσο τραγικό, είναι;;;; Το παλικάρι πιο πάνω θυσιάζει την ποιότητα ήχου που δίνει το hdmi για να συνδέσει με bt την ηχομπάρα με την τηλεόραση γιατί; Για να ελέγχει τον ήχο από το χειριστήριο της tv;;; Χάνει περισσότερα από όσα κερδίζει νομίζω. Επίσης το πιθανότερο είναι ότι η καθυστέρηση δεν οφείλεται στην μπάρα αλλά στην τηλεόραση και στον επεξεργαστή της... Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από dimoskoutr 1
kormos Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Bluetooth δεν έχει εμένα για δοκιμή, όμως με το iPhone 7 που έχω κάνει δοκιμή δεν παρατηρώ καμμία καθυστέρηση! @pcos δοκίμασες καμμία άλλη από τις προεπιλεγμένες επιλογές για τον τρόπο αναπαραγωγής; Πχ Cinema, κλπ; 2 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Φιλτατοι μήπως δίνετε περισσότερη σημασία από όση αξίζει στο να ανοίγετε την ηχομπάρα μαζί με την τηλεόραση; Χειριστήριο έχει, ε άντε ένα παραπάνω είναι στο σαλόνι, δεν είναι τόσο τραγικό, είναι;;;; Το παλικάρι πιο πάνω θυσιάζει την ποιότητα ήχου που δίνει το hdmi για να συνδέσει με bt την ηχομπάρα με την τηλεόραση γιατί; Για να ελέγχει τον ήχο από το χειριστήριο της tv;;; Χάνει περισσότερα από όσα κερδίζει νομίζω. Με τη σύνδεση HDMI-ARC και ρύθμιση από την τηλεόραση μια χαρά ο ήχος ρυθμίζεται από το κοντρόλ της τηλεόρασης...
dimoskoutr Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, kormos είπε Bluetooth δεν έχει εμένα για δοκιμή, όμως με το iPhone 7 που έχω κάνει δοκιμή δεν παρατηρώ καμμία καθυστέρηση! @pcos δοκίμασες καμμία άλλη από τις προεπιλεγμένες επιλογές για τον τρόπο αναπαραγωγής; Πχ Cinema, κλπ; Με τη σύνδεση HDMI-ARC και ρύθμιση από την τηλεόραση μια χαρά ο ήχος ρυθμίζεται από το κοντρόλ της τηλεόρασης... Το ξέρω ότι ρυθμίζεται μια χαρά αλλά σε τηλεοράσεις που υποστηρίζουν hdmi-arc... Εγώ μιλάω για το παλικάρι που μάλλον δεν υποστηρίζει η τηλεόραση του...ε δεν είναι και τόσο σημαντικό θέμα που να θυσιάσει την ποιότητα ήχου με το να την συνδέει με bt με την τηλεόραση...
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε Επίσης το πιθανότερο είναι ότι η καθυστέρηση δεν οφείλεται στην μπάρα αλλά στην τηλεόραση και στον επεξεργαστή της... Οχι δεν ισχυει αυτο που λες. Διαπιστωμενο στην περιπτωση τουλαχιστον του samsung που ανεφερα. Οταν 4 συσκευες (διαφορετικα ακουστικα και ηχειακι) συνδεονται και δεν εχουν καθυστερηση ενω το αλλο εχει, δεν ειναι θεμα τηλεορασης.
dimoskoutr Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, matrixxx είπε Οχι δεν ισχυει αυτο που λες. Διαπιστωμενο στην περιπτωση τουλαχιστον του samsung που ανεφερα. Οταν 4 συσκευες (διαφορετικα ακουστικα και ηχειακι) συνδεονται και δεν εχουν καθυστερηση ενω το αλλο εχει, δεν ειναι θεμα τηλεορασης. Όταν το iphone συνδέεται κανονικά και παίζει ήχο χωρίς καθυστέρηση σε σχέση με την εικόνα; Πάντως είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν τηλεοράσεις που με την ίδια μάρκα μπάρα παίζουν εξαιρετικά και με μπάρα άλλης εταιρίας και μάλιστα παρόμοια ακριβή παίζουν στο γάμο του Καραγκιόζη... Με bt όλα αυτά... Εμένα η sony τηλεόραση που έχω (καινούργια σχετικά) με ένα philips bt ηχείο παίζει στο γάμο του Καραγκιόζη ενώ το pc με το ίδιο ηχείο με bt παίζει σε ταινίες απόλυτα συγχρονισμένα... Ομοίως και το κινητό και το tablet... Δεν είναι πρώτη φορά που γίνονται τέτοια... Να συμπληρώσω εδώ ότι η sony μου συνδέεται με Microsoft χειριστήριο άψογα, με Logitech πληκτρολόγιο και ποντίκι επίσης άψογα, όλα bt... Κι όμως με το ηχείο που όλα τα άλλα παίζουν μια χαρά αυτή παίζει ότι να ναι... Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από dimoskoutr
ababapanos Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Θυμάστε. Που προχθές έλεγα ότι η δική μου δεν έπαιζε από hdmi και μετά από μια μέρα κάηκε και δεν ξανά άνοιξε; Αυτήν την επέστρεψα στο eshop και σήμερα παρέλαβα μια που είχα παραγγείλει από creative. Η καινούργια , ενώ είχα βάλει να έρθει με ευρωπαϊκη πρίζα , ήρθε και αυτή με αγγλική και ανταπτορα μέσα όπως με του eshop. Tο θέμα όμως είναι άλλο , ότι αυτή με το που την. Σύνδεση έπαιξε απευθείας με το hdmi που η άλλη δεν έπαιζε με το ίδιο καλώδιο. Άρα ίσως είχα πέσει από την αρχή σε προβληματικό κομμάτι
kormos Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 20 λεπτά πριν, ababapanos είπε Θυμάστε. Που προχθές έλεγα ότι η δική μου δεν έπαιζε από hdmi και μετά από μια μέρα κάηκε και δεν ξανά άνοιξε; Αυτήν την επέστρεψα στο eshop και σήμερα παρέλαβα μια που είχα παραγγείλει από creative. Η καινούργια , ενώ είχα βάλει να έρθει με ευρωπαϊκη πρίζα , ήρθε και αυτή με αγγλική και ανταπτορα μέσα όπως με του eshop. Tο θέμα όμως είναι άλλο , ότι αυτή με το που την. Σύνδεση έπαιξε απευθείας με το hdmi που η άλλη δεν έπαιζε με το ίδιο καλώδιο. Άρα ίσως είχα πέσει από την αρχή σε προβληματικό κομμάτι Με τέτοια περιγραφή / πληροφορία μάλλον ναι Να τη χαρείς λοιπόν
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 22 λεπτά πριν, ababapanos είπε Tο θέμα όμως είναι άλλο , ότι αυτή με το που την. Σύνδεση έπαιξε απευθείας με το hdmi που η άλλη δεν έπαιζε με το ίδιο καλώδιο. Άρα ίσως είχα πέσει από την αρχή σε προβληματικό κομμάτι Πιθανοτατα. Σε 2 μερες θα ειμαστε πιο σιγουροι. 😛
T. Jefferson Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε Το ξέρω ότι ρυθμίζεται μια χαρά αλλά σε τηλεοράσεις που υποστηρίζουν hdmi-arc... Εγώ μιλάω για το παλικάρι που μάλλον δεν υποστηρίζει η τηλεόραση του...ε δεν είναι και τόσο σημαντικό θέμα που να θυσιάσει την ποιότητα ήχου με το να την συνδέει με bt με την τηλεόραση... Στη μία περίπτωση του bluetooth ο ήχος της stage 2.1 είναι SBC, δηλαδή ό,τι χειρότερο, στην άλλη έως PCM ασυμπίεστο. Είναι προφανές ότι το δεύτερο είναι απείρως ποιοτικότερη επιλογή. Απλά σε τέτοιου είδους προϊόν η ποιότητα αυτή δεν μπορεί να γίνει (τόσο) αισθητή. Επίσης γενικότερα εάν επρόκειτο για άλλη ηχομπάρα που θα είχε ας πούμε αποκωδικοποιητή Dolby (και της έστελνες σήμα Dolby εννοείται) τότε το Bluetooth όντως θα ήταν υποδεέστερη επιλογή και αρκετά ακουστή μάλιστα. Γιατί εκεί θα έπαιρνε μπρος ο αποκωδικοποιητής της Dolby εντός της ηχομπάρας με αποτέλεσμα όλα τα sound modes να λειτουργούν διαφορετικά, ειδικά εκείνα που θα αφορούσαν το ψευδο-surround. Τεσπα, πολύ θεωρητικές υποθέσεις ήδη... . Πάντως εγώ ψηφιακά ενσύρματα θα έκανα τη σύνδεση με την TV. Και μόνο για να έχω ό,τι καλύτερο μπορεί να μου δώσει (κι ας είν' και ψίχουλα η διαφορά). Πάντως την έχω λατρέψει κι εγώ. Γι' αυτά που ζητάει.... δεν υπάρχει! Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από T. Jefferson
Προτεινόμενες αναρτήσεις