Προς το περιεχόμενο

Creative Stage 2.1 Bluetooth Soundbar 84,99€ (E-shop) [TEΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ababapanos είπε

Εμένα πάντως η δική μου σήμερα μετά από μια μέρα τα έπαιξε....

Ξαφνικά πήγα να την ανοίξω και δεν ανάβει. Σαν να μην είναι καν στο ρεύμα. Άλλαξα και αναπτήρα μήπως και άλλα τίποτα.

Τώρα θα  περιμένω από το DOA του eshop που πρέπει να την στείλω πίσω να την ελέγξουν

Τι φις είχε; Αν είναι το UK δεν κοιτάς μήπως έχει κάψει την ασφάλεια;

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

9 λεπτά πριν, kormos είπε

Τι φις είχε; Αν είναι το UK δεν κοιτάς μήπως έχει κάψει την ασφάλεια;

ναι Το UK  φις εχει.  αλλαξα ανταπτορακι μηπως ειχε χαλασει αν εννοεις αυτο. που εχει ασφαλεια?

Επεξ/σία από ababapanos
  • Moderators
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ababapanos είπε

ναι Το UK  φις εχει.  αλλαξα ανταπτορακι μηπως ειχε χαλασει αν εννοεις αυτο. που εχει ασφαλεια?

Πανω στο φις απο την πλευρα των πολων ειναι στα UK μια ασφαλεια. Αλλα την ασφαλεια δεν θα την εκαιγε χωρις προβλημα.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ababapanos είπε

Έχει μια ασφάλεια μέσα το φις αυτό, αν βγάλεις τον αντάπτορα. Ίσως να προέκυψε κάποιο πρόβλημα απο την πρίζα σου και να έκαψε την ασφάλεια.... Αν μπορείς δες το.

11 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Πανω στο φις απο την πλευρα των πολων ειναι στα UK μια ασφαλεια. Αλλα την ασφαλεια δεν θα την εκαιγε χωρις προβλημα.

Σωστά, πιθανόν να υπάρχει κάποια υπέρταση από την πρόζα ή πολύπριζο που το έχει βάλει...

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Oχι δυστυχώς δεν είναι η ασφάλεια μόλις την μέτρησα με πολύμετρο και δεν είναι καμένη. Κάτι στην ηχομπαρα λογικά κάηκε , αλλά δεν την πειράζω για να μην χάσω την εγγύηση. Αύριο την πάω πίσω στο eshop

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ababapanos είπε

Εμένα πάντως η δική μου σήμερα μετά από μια μέρα τα έπαιξε....

Ξαφνικά πήγα να την ανοίξω και δεν ανάβει. Σαν να μην είναι καν στο ρεύμα. 

Το καλωδιο βγαινει μεσα απο την συσκευη απευθειας ή μηπως ειναι με φις που εχει ξεκουμπωσει-ψιλοβγει;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, matrixxx είπε

Το καλωδιο βγαινει μεσα απο την συσκευη απευθειας ή μηπως ειναι με φις που εχει ξεκουμπωσει-ψιλοβγει;

Όχι το καλώδιο είναι Φιξ και βγαίνει μέσα από την συσκευή.

• Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ababapanos είπε

Όχι το καλώδιο είναι Φιξ και βγαίνει μέσα από την συσκευή.

Αστο μιση ωρα εκτος πριζας και ξαναβαλτο.

Δημοσ.

Και αυτό το έκανα . Μάλλον δεν υπάρχει σωτηρία για το συγκεκριμένο. Καλού κακού έστειλα και ένα email στην creative να δω τι θα μου απαντήσουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από πλαίσιο UK πρίζα. Οπότε είναι γενικό το "κακό"

Την δοκιμάζω τώρα δεν μπορώ να πω πως με έχει εντυπωσιάσει.. Harman/kardon στη tv βέβαια..αλλά και ένα σαπακι z323.. με bt & aux την δοκιμάζω.. λέτε να δοκιμάσω με HDMI ή δεν αλλάζει κάτι;

HDMI update

"Τώρα μάλιστα :)"

Βέβαια ο ήχος των z323 ήταν περίεργος 360 με αρκετά προβλήματα και ίσως η μετάβαση να μου φαίνεται κάπως. Σίγουρα ακούω κάτι παραπάνω σε μεσαία και ψιλά αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτό καλό.

Μόνο μουσική έχω δοκιμάσει έως τώρα προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

Update

"Για κάποιο περίεργο λόγο στο πρώτο άνοιγμα έπαιζε ότι να'ναι.. δεν ξέρω αν έκανα εγώ βλακεία ή αν ήταν η τη/ηχομπαρα"

Επειδή ένας παραπάνω έγραψε για γρατζουνιά να πω πως και εμένα έχει μια πίσω.. οκ Κινέζοι το φτιάχνουν οπότε μη περιμένετε και να μην έχουν σημάδια. Επίσης στα αριστερά έχει δύο μικρές ατέλειες το πλαστικό.

Και έρχομαι για επιβεβαίωση. Μόλις άνοιξα και την air στο πλαστικό έχει και αυτή ατέλειες. Οπότε όχι μην αγχώνεστε για μτχ ή απάτη.

Και η μικρή παίζει ωραία ειδικά αν την έχεις κοντά σου.

IMG-20190419-141352.jpg

IMG-20190419-141259.jpg

Στη 1η φωτό με το σημάδι. Στη 2η η μία πάνω στην άλλη.

Θέλουν στρώσιμο τα ηχεία. 

Το καλό είναι πως μου έκατσε γάντι η stage καθώς δεν κρύβει τα ποδαράκια της ούτε το bezel.

Επεξ/σία από greed
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παρέλαβα κι εγώ από Πλαίσιο σήμερα (παρήγγειλα 18/04) με EU τροφοδοσία όμως.Η δική μου δεν έχει σημάδια όπως αναφέρθηκε από άλλους.Το glossy που έχει η μπάρα δεν με ενθουσιάζει και δεν νομίζω ότι θα αντέξει πολύ.

Για τα λεφτά της είναι μία πολύ καλή επιλογή.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, greed είπε

Από πλαίσιο UK πρίζα. Οπότε είναι γενικό το "κακό"

Την δοκιμάζω τώρα δεν μπορώ να πω πως με έχει εντυπωσιάσει.. Harman/kardon στη tv βέβαια..αλλά και ένα σαπακι z323.. με bt & aux την δοκιμάζω.. λέτε να δοκιμάσω με HDMI ή δεν αλλάζει κάτι;

HDMI update

"Τώρα μάλιστα :)"

Βέβαια ο ήχος των z323 ήταν περίεργος 360 με αρκετά προβλήματα και ίσως η μετάβαση να μου φαίνεται κάπως. Σίγουρα ακούω κάτι παραπάνω σε μεσαία και ψιλά αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτό καλό.

Μόνο μουσική έχω δοκιμάσει έως τώρα προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

Update

"Για κάποιο περίεργο λόγο στο πρώτο άνοιγμα έπαιζε ότι να'ναι.. δεν ξέρω αν έκανα εγώ βλακεία ή αν ήταν η τη/ηχομπαρα"

Επειδή ένας παραπάνω έγραψε για γρατζουνιά να πω πως και εμένα έχει μια πίσω.. οκ Κινέζοι το φτιάχνουν οπότε μη περιμένετε και να μην έχουν σημάδια. Επίσης στα αριστερά έχει δύο μικρές ατέλειες το πλαστικό.

Και έρχομαι για επιβεβαίωση. Μόλις άνοιξα και την air στο πλαστικό έχει και αυτή ατέλειες. Οπότε όχι μην αγχώνεστε για μτχ ή απάτη.

Και η μικρή παίζει ωραία ειδικά αν την έχεις κοντά σου.

IMG-20190419-141352.jpg

IMG-20190419-141259.jpg

Στη 1η φωτό με το σημάδι. Στη 2η η μία πάνω στην άλλη.

Θέλουν στρώσιμο τα ηχεία. 

Το καλό είναι πως μου έκατσε γάντι η stage καθώς δεν κρύβει τα ποδαράκια της ούτε το bezel.

Όταν το One-S είναι πρωταγωνιστής στην φωτογραφία :D 

Μιας και σου κόψανε σταθερό και κινητό και δεν έχεις μονάδες να σε συμβουλέψω - κάνε το firmware update στην Air.

PS: Δεν υπάρχει TV Speaker και JBL να είναι να κοντράρει soundbar. 

TO Stage 2.1 ράβει ... tv speakers από όπου και αν προέρχονται!

Και το Air μεταξύ μας

Δημοσ.
2 ώρες πριν, greed είπε

Χαζή απορία... Όταν κλείνετε το stage παραμένει το φωτακι ανοιχτό;

Δυο γραμμές δείχνει...

Δημοσ.

Δυστυχώς το φωτάκι παραμένει πάντα ανοιχτό. Όταν είναι off, είναι δυο γραμμές, όταν είναι on δείχνει τον τύπο της πηγής.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...