tsofras Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, matrixxx είπε Παντως το να αγοραζει καποιος για 5 ευρω στα 85 απο εξω: στελνει 85 ευρω εκτος χωρας και συγκεκριμενα, στερει το ΦΠΑ 16,5€ που θα πηγαινε στην τσεπη ολων, στα ταμεια της χωρας στερει μερος απο τα 68,5€ απο την εγχωρια κινηση του χρηματος περα απο τα εμμεσα περι στερησης θεσεων εργασιας κλπ και ολα αυτα για 5 ευρω στην τσεπη του αλλα με επιβαρυνση για τον ιδιο να περιμενει 15 μερες οπως εγραψε ο φιλος νωριτερα αντι να το εχει αμεσα... Αδυνατω να βρω λογικη στην κινηση. Καλο μεσημερι. Απο το site του eshop : Διαθεσιμότητα: Αναμένεται νέα παραλαβή στις 23 Απριλίου --> Το ξέρουμε σίγουρα ότι στις 23 θα υπάρχει διαθεσιμότητα και θα γίνει η αποστολή? Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point! --> Έξοδα παράδοσης με courrier θα έχει ? Δεν είναι μόνο τα 5ε λοιπόν , δεν γνωρίζουμε αν όντως θα έχει παραλάβει στις 23/04 και αν είναι δωρεάν τα μεταφορικά . Και στην τελική ο καθένας κοστολογεί διαφορετικά το πεντάευρω . Εγώ αν βιάζομαι θα δώσω και 50 παραπάνω , αν όχι γιατί να μην τα γλυτώσω και να έρθουν στην πόρτα μου? Τώρα για τα σχετικά περί ΦΠΑ και την στέρηση σε θέσεις εργασίας κτλ. μάλλον κάνεις πλάκα όταν όλοι όσοι ψάχνονται αγοράζουν απέξω όταν συμφέρει. Sorry κιόλας αλλά δεν σε έχω πετύχει να σχολιάζεις κάτι παρόμοιο σε σχετικά topics απο Amazon 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, tsofras είπε Τώρα για τα σχετικά περί ΦΠΑ και την στέρηση σε θέσεις εργασίας κτλ. μάλλον κάνεις πλάκα όταν όλοι όσοι ψάχνονται αγοράζουν απέξω όταν συμφέρει. Sorry κιόλας αλλά δεν σε έχω πετύχει να σχολιάζεις κάτι παρόμοιο σε σχετικά topics απο Amazon Τι θα πει ψαχνονται; Αψαχτοι ειναι αν το κανουν με ιδια σχεδον τιμη. 2. Το αμαζον εχει Ελληνικο ΑΦΜ και καταβαλει το ΦΠΑ (ή εστω αυτο λεει οτι κανει) στο Ελληνικο δημοσιο. Γι αυτο πληρωνεις ΦΠΑ Ελληνικο. Εγω δεν σε εχω πετυχει να γραφεις τιποτα, ειναι το πρωτο σχολιο σου που διαβαζω, τι σημαινει αυτο; Οτι ειναι το πρωτο σου σχολιο στο φορουμ; Οχι βεβαια. Τελος, ειπε καποιος πριν για αγορα απο ισοπ και παμπλικ και δεν ξερω και που αλλου εχει τοσο, δεν το εχω ψαξει αφου δεν με ενδιαφερει το προιον. Δεν γνωριζω διαθεσιμοτητες, αυτα που εχουν γραφει διαβασα.
tsofras Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, matrixxx είπε Τι θα πει ψαχνονται; Αψαχτοι ειναι αν το κανουν με ιδια σχεδον τιμη. 2. Το αμαζον εχει Ελληνικο ΑΦΜ και καταβαλει το ΦΠΑ (ή εστω αυτο λεει οτι κανει) στο Ελληνικο δημοσιο. Γι αυτο πληρωνεις ΦΠΑ Ελληνικο. Εγω δεν σε εχω πετυχει να γραφεις τιποτα, ειναι το πρωτο σχολιο σου που διαβαζω, τι σημαινει αυτο; Οτι ειναι το πρωτο σου σχολιο στο φορουμ; Οχι βεβαια. Τελος, ειπε καποιος πριν για αγορα απο ισοπ και παμπλικ και δεν ξερω και που αλλου εχει τοσο, δεν το εχω ψαξει αφου δεν με ενδιαφερει το προιον. Δεν γνωριζω διαθεσιμοτητες, αυτα που εχουν γραφει διαβασα. Δεν εννοούσα αυτό , εννοούσα ότι δεν σε έχω δεί να σχολιάζεις περί απόδοσης ΦΠΑ και στέρησης θέσης εργασίας στα τοπικ των προσφορών που ανοίγουν απο εξωτερικό γενικά. Αν όντως το κάνεις και είναι όντως αυτή η αποψή σου άσχετα με την τιμή αγοράς , τότε να με συγχωρείς για το σχόλιο μου και σεβαστή η άποψη σου. Αν όχι πιστεύω ότι η συγκεκριμένη άποψη πρέπει να είναι σταθερή άσχετα με το αν γλυτώνεις 5 ή 55 ευρώ. Αυτά
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 14 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν εννοούσα αυτό , εννοούσα ότι δεν σε έχω δεί να σχολιάζεις περί απόδοσης ΦΠΑ και στέρησης θέσης εργασίας στα τοπικ των προσφορών που ανοίγουν απο εξωτερικό γενικά. Αν όντως το κάνεις και είναι όντως αυτή η αποψή σου άσχετα με την τιμή αγοράς , τότε να με συγχωρείς για το σχόλιο μου και σεβαστή η άποψη σου. Αν όχι πιστεύω ότι η συγκεκριμένη άποψη πρέπει να είναι σταθερή άσχετα με το αν γλυτώνεις 5 ή 55 ευρώ. Αυτά Τα πραγματα τα ζυγιζεις. Δεν ειναι το ιδιο να το παιρνεις ιδια τιμη ή να το παιρνεις μισοτιμης. Το ενα δεν εχει λογικη αφου μονο χανεις, το αλλο εχει αφου κερδιζεις ισως πιο πολυ απο οσο χανεις. Απο εξω αν εξαιρεσουμε το αμαζον που λεει οτι δινει το ΦΠΑ εδω, ελαχιστα ειναι τα θεματα. Για διαφορα αμελητεα δε, κανενα. To οτι δεν σεβεσαι την αποψη μου οπως γραφεις, ασχολιαστο. Αλλα μην γεμισουμε καμια σελιδα. Τιποτα αλλο απο μενα.
dimoskoutr Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Ο καθένας με την λογική του... Μια χαρά καλά κάνει όποιος θέλει να πάρει από creative κατευθείαν... Δεν είναι το πρόβλημα μόνο η τιμή. Είναι η εξυπηρέτηση, η εγγύηση, το σέρβις... Όταν μάθουμε σαν επαγγελματίες ότι σε τέτοια προϊόντα δεν είναι μόνο το πούλησα και τέλος, τότε να συζητήσουμε για αγορές από Ελλάδα όταν είναι κοντά οι τιμές κλπ κλπ. Μέχρι τότε μια χαρά είναι οι αγορές από Ευρωπαϊκή Ένωση... Δεν φταίει μόνο ο καταναλωτής για την κατάσταση που επικρατεί... Φταίει και ο εμποράκος με την νοοτροπία δικτατορα σε τριτοκοσμική χώρα. Αυτά από μένα στο θέμα. 1
paparockas Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δεν ξερω αν υπηρχε τοσο καιρο και στο πλαισιο ή μπηκε τωρα αλλα ειναι καλη ευκαιρια για εξαργυρωση επιστροφης με καρτες eurobank https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/periferiaka/hxeia/Ηχεία-1dot1-Creative-Stage.htm 86€
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Ο καταναλωτης φταιει, αυτος δινει μορφη στον εμπορο. Αν δεν σου αρεσει η μορφη του εμπορου η απαντηση ειναι σε "σενα" τον καταναλωτη. Δεν υπαρχει παρθενογενεση. Τελος παντων, μεγαλη κουβεντα ανοιξαμε. 1
greed Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Το 5ευρω δεν σώζει κανέναν. Άσε δε που αν σου τύχει κάτι θα πρέπει να το στείλεις πίσω ενώ εδώ έχεις και doa. Βέβαια ο καθένας ψηφίζει με τη τσέπη του. Ελεύθερη αγορά έχουμε...ΕΕ είμαστε. Εμένα δεν μου άρεσε να περιμένω και τα έσκασα στο πλαίσιο που τα έχει άμεσα και αύριο παραλαμβάνω. Λογικά θα έχει και eu πρίζα γιατί μου τη σπάνε οι ανταπτορες.
kormos Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Παντως το να αγοραζει καποιος για 5 ευρω στα 85 απο εξω: στελνει 85 ευρω εκτος χωρας και συγκεκριμενα, στερει το ΦΠΑ 16,5€ που θα πηγαινε στην τσεπη ολων, στα ταμεια της χωρας στερει μερος απο τα 68,5€ απο την εγχωρια κινηση του χρηματος περα απο τα εμμεσα περι στερησης θεσεων εργασιας κλπ και ολα αυτα για 5 ευρω στην τσεπη του αλλα με επιβαρυνση για τον ιδιο να περιμενει 15 μερες οπως εγραψε ο φιλος νωριτερα αντι να το εχει αμεσα... Αδυνατω να βρω λογικη στην κινηση. Καλο μεσημερι. Θα αναφέρω τα παρακάτω με τα δικά μου δεδομένα: Όταν έκανα την αγορά η τιμή αν δεν κάνω λάθος ήταν ή 130€ ή κατόπιν παραγγελίας. Πέρα των άλλων δεκτά όσα ανέφερες, όμως θα μπορούσαν και οι εταιρίες όλες να πουν τη μαγική λέξη ώστε να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο... «Δωρεάν Μεταφορικά», πολύ απλό! Είναι γνωστό πως οι μεγάλες αλυσίδες με τέτοιο όγκο μεταφορών ημερησίως δεν νομίζω να έχουν επιβάρυνση από την ταχυμεταφορική άνω των 2-3€/αποστολή. Όμως σκέφτεται και αυτά να τα ρίξει στο παντελόνι η Χ επιχείρηση, ε τότε καλύτερα να τα ρίξει ο αγοραστής 21 λεπτά πριν, greed είπε Το 5ευρω δεν σώζει κανέναν. Άσε δε που αν σου τύχει κάτι θα πρέπει να το στείλεις πίσω ενώ εδώ έχεις και doa. Βέβαια ο καθένας ψηφίζει με τη τσέπη του. Ελεύθερη αγορά έχουμε...ΕΕ είμαστε. Εμένα δεν μου άρεσε να περιμένω και τα έσκασα στο πλαίσιο που τα έχει άμεσα και αύριο παραλαμβάνω. Λογικά θα έχει και eu πρίζα γιατί μου τη σπάνε οι ανταπτορες. Το σέρβις/σαπορτ πάντως είναι άριστο από 2 φορές που έχω επικοινωνήσει μέχρι τώρα! Αν μπορείς κάνε μια αναφορά για το φις, τυπικά όταν παραλάβεις 3
T. Jefferson Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 49 λεπτά πριν, matrixxx είπε Ο καταναλωτης φταιει, αυτος δινει μορφη στον εμπορο. Αν δεν σου αρεσει η μορφη του εμπορου η απαντηση ειναι σε "σενα" τον καταναλωτη. Δεν υπαρχει παρθενογενεση. Τελος παντων, μεγαλη κουβεντα ανοιξαμε. Σωστά. είναι σαν τα τηλεοπτικά κανάλια. Αυτοί είμαστε, αυτά έχουμε. Όλες οι μορφές αλληλεπίδρασης βασικά. Μην παρεξηγηθώ. Εξ' άλλου φαίνεται από το πως κυκλοφορύμε στους δρόμους έως το πως μεγαλώνουμε τα παιδιά (εκεί κι αν υπάρχει ενοχή καθώς εκεί υπάρχει και αθώος!) 1
dimoskoutr Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Ο καταναλωτης φταιει, αυτος δινει μορφη στον εμπορο. Αν δεν σου αρεσει η μορφη του εμπορου η απαντηση ειναι σε "σενα" τον καταναλωτη. Δεν υπαρχει παρθενογενεση. Τελος παντων, μεγαλη κουβεντα ανοιξαμε. Ναι αλλά εσύ δεν δέχεσαι την απάντηση μου σαν καταναλωτή. Σου είπα, αγορά από Ευρώπη. Γεια σας ο εμποράκος λοιπόν.
JeZus Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 *το πλαισιο εχει και 12 ατοκες με πιστωτικη +δωρεαν μεταφορικα 1
tsofras Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Απο πλαίσιο έχω καεί αρκετές φορές με το support οπότε δεν θα αγόραζα σίγουρα. Απο eshop δεν έχει τύχει κάτι στραβό , οπότε αν το είχε ετοιμοπαράδοτο και με δωρεάν μεταφορικά θα το αγόραζα απο εκεί.
barimagas Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Επειδη μιλατε για support. Αγορασα απο creative επισημο site. Ανοιγοντας την συσκευασια ειδα μια γρατσουνια στην ηχομπαρα, αλλα δεν ημουν σίγουρος μηπως την ειχα κανει εγω με το μαχαιρι σκιζοντας το σιλοτείπ. Μιλησα μαζι τους και δεχτηκαν να την στειλω πισω με δικα τους εξοδα και να μου την αντικαταστησουν. Τελικα επειδη την ειχα στησει στην τηλεόραση και δεν ηταν και κανα μεγαλο θεμα το αφησα οπως ηταν. Αν πιστεύει κανεις οτι η ιδια αντιμετωπίση θα ηταν και απο το eshop εγω ειμαι ελεφαντας. 6
ababapanos Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμένα πάντως η δική μου σήμερα μετά από μια μέρα τα έπαιξε.... Ξαφνικά πήγα να την ανοίξω και δεν ανάβει. Σαν να μην είναι καν στο ρεύμα. Άλλαξα και ανταπτορα μήπως και άλλα τίποτα. Τώρα θα περιμένω από το DOA του eshop που πρέπει να την στείλω πίσω να την ελέγξουν Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από ababapanos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις