Προς το περιεχόμενο

Creative Stage 2.1 Bluetooth Soundbar 84,99€ (E-shop) [TEΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Μονο απο Αγγλικο creative θα μπορουσε να σου ερθει με UK plug. Απο εκει και περα, ας πει οποιος εχει παραλαβει, αλλα αναφεροντας και απο ΠΟΥ παρηγγειλε, γιατι θα γινει μπερδεμα και σαλατα στο τελος.

Τα 2 λάπτοπ που έχω πάρει από eshop ήρθαν με αγγλικό plug. Το mate 10 pro που πήρα πριν 6 μήνες περίπου ήταν ανοιγμένη η συσκευασία στην οποία είχε ελληνικό plug αλλά κάνοντας ένα τηλεφώνημα στην huawei μου είπαν ότι είναι αγγλική η συσκευή. Οπότε το άνοιξαν στο eshop για να αλλάξουν τον φορτιστή.

Αυτά τα αναφέρω γιατί δεν θα μου φαινόταν περίεργο να έχει και η ηχομπαρα αγγλικό plug βάσει των παραπάνω εμπειριών μου.

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, kormos είπε

Για όποιον έχει παραλάβει... μπορεί να κάνει μια επιβεβαίωση άν η πρίζα που έχει είναι UK και το πακέτο περιλαμβάνει αντάπτορα σε EU plug ή είναι καθαρά EU?

Παρέλαβα χθες από eshop. UK καλώδιο τροφοδοσίας με EU αντάπτορα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, katsikoula είπε

Παρέλαβα χθες από eshop. UK καλώδιο τροφοδοσίας με EU αντάπτορα.

Οπότε θεωρώ πως έχει καλυφθεί η απορία μου, εφόσον η αγορά σου έγινε από e-Shop.

Εμένα η αγορά ήταν από Creative, η αρχική συσκευασία ήταν κλειστή με τον αντάπτορα μέσα. Οπότε όλα απ ότι αντιλαμβάνομαι με UK Plug είναι και ανάλογα τον προορισμό προσθέτουν τον αντάπτορα...

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, kormos είπε

Οπότε θεωρώ πως έχει καλυφθεί η απορία μου, εφόσον η αγορά σου έγινε από e-Shop.

Εμένα η αγορά ήταν από Creative, η αρχική συσκευασία ήταν κλειστή με τον αντάπτορα μέσα. Οπότε όλα απ ότι αντιλαμβάνομαι με UK Plug είναι και ανάλογα τον προορισμό προσθέτουν τον αντάπτορα...

Μπα, απλά το eshop έχει Εγγλέζο προμηθευτή.

• Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, petran91 είπε

Μπα, απλά το eshop έχει Εγγλέζο προμηθευτή.

To ιδιο πιστευω και εγω. Απο παμπλικ που δεν θα ειναι παραεισαγωγη σιγουρα, θεωρω οτι δεν θα ειναι ετσι αλλα θα εχει ευρωπαικο φις απευθειας. Αν υπαρχει κανεις, ας δωσει το ινφο.

• Like 1
Δημοσ.

Μια ερώτηση για όσους το πήραν. Το έβαλα σε καινούργια tv Samsung στην θύρα hdmi ARC με καλώδιο hdmi αλλά δεν παίζει ήχο ούτε ελέγχεται από το κοντρόλ την τηλεόρασης.  Μήπως να φταίει το καλώδιο?

Mε οπτική ίνα που δοκίμασα παίζει κανονικά όπως και με Bluetooth , αλλά και πάλι δεν μου δεινει ήχο όταν μπαίνει στην εφαρμογή του Netflix. 

Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ababapanos είπε

Μια ερώτηση για όσους το πήραν. Το έβαλα σε καινούργια tv Samsung στην θύρα hdmi ARC με καλώδιο hdmi αλλά δεν παίζει ήχο ούτε ελέγχεται από το κοντρόλ την τηλεόρασης.  Μήπως να φταίει το καλώδιο?

Mε οπτική ίνα που δοκίμασα παίζει κανονικά όπως και με Bluetooth , αλλά και πάλι δεν μου δεινει ήχο όταν μπαίνει στην εφαρμογή του Netflix. 

Για δες τι έκδοση είναι το hdmi σου (εμένα το λέει πάνω στο καλώδιο)...αν δεν κάνω λάθος χρειάζεται hdmi 1.4 version και πάνω 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ababapanos είπε

Μόλις το δοκίμασα και το παρατήρησα και εγώ αυτό πως δεν βγάζει ήχο από το hdmi (βρήκα ένα τυχαίο που είχα). Οπτική δεν έχω, αναζητώ προς αγορά και με jack που έχω για την ώρα τη μοναδική επιλογή παίζει....

4 λεπτά πριν, ntabas είπε

Για δες τι έκδοση είναι το hdmi σου (εμένα το λέει πάνω στο καλώδιο)...αν δεν κάνω λάθος χρειάζεται hdmi 1.4 version και πάνω 

Και αν θες να κάνεις αγορά hdmi v1.4 πως θα το ξέρεις; Γιατί από ερεύνα που κάνω δεν βλέπω να το αναφέρουν....στην περιγραφή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, ntabas είπε

Σου βγάζει εσένα ήχο κανονικά  από hdmi? Επίσης στο Netflix σας παίζει ήχο κανονικά?

Edit: Δοκίμασα με δύο καλώδια hdmi που γράφουν ότι είναι high speed και με κανένα δεν παίζει ήχο

Επεξ/σία από ababapanos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, ababapanos είπε

Σου βγάζει εσένα ήχο κανονικά  από hdmi? Επίσης στο Netflix σας παίζει ήχο κανονικά?

Edit: Δοκίμασα με δύο καλώδια hdmi που γράφουν ότι είναι high speed και με κανένα δεν παίζει ήχο

Εντάξει εγώ έχω ενισχυτή συνδεμένο οπότε δεν μπορώ να πω(δεν έχω Soundbar creative) ...αν έχεις κάποιον που να έχει 1.4 και πάνω ώστε να το δοκιμάσεις πριν κάνεις αγορά .Στο κατάστημα στην συσκευασία λέει πάνω τι έκδοση είναι .Μπες και στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης σου στις συνδέσεις,ίσως να λέει και τπτ εκεί ... είμαι προς το παρόν εκτός σπιτιού και δεν μπορώ να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες . 

Στο σκ*ουτζ έχει φίλτρο αναζήτησης ,εκεί μπορείς να διαλέξεις έκδοση hdmi

Επεξ/σία από ntabas
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kormos είπε

Για όποιον έχει παραλάβει... μπορεί να κάνει μια επιβεβαίωση άν η πρίζα που έχει είναι UK και το πακέτο περιλαμβάνει αντάπτορα σε EU plug ή είναι καθαρά EU?

Εμένα τα δικά μου από creative labs eu ήρθαν κανονικά με ευρωπαϊκή πρίζα. Μου κάνει εντύπωση που σου έστειλαν με αγγλική. Σίγουρα παρήγγειλες από το ευρωπαϊκό online κατάστημα? Σε ρωτώ διότι δεν θυμάμαι να επέλεξα τύπο πριζας ούτε είχε αντίστοιχη επιλογή. 

Δημοσ.

Εγώ γνωρίζω ότι όσα καλώδια είναι high speed είναι 1.4 , τέλος πάντων για να μην το τραβάμε πολύ , οποίος άλλος είναι κάτοχος και έχει δοκιμάσει από την hdmi  ας μας πει τι έκανε για να έχει ήχο.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Εμένα τα δικά μου από creative labs eu ήρθαν κανονικά με ευρωπαϊκή πρίζα. Μου κάνει εντύπωση που σου έστειλαν με αγγλική. Σίγουρα παρήγγειλες από το ευρωπαϊκό online κατάστημα? Σε ρωτώ διότι δεν θυμάμαι να επέλεξα τύπο πριζας ούτε είχε αντίστοιχη επιλογή. 

Μου εμφάνισε την εικόνα που έχω παραθέσει εδώ και επέλεξα EU plug!

Να υποθέσω πλέον ότι είχαν έλλειψη και απλά έβαλαν τον αντάπτορα μέσα και το έστειλαν για να μην καθυστερήσουν την παράδοση...;

Οχι ότι δημιουργεί κάποιο πρόβλημα, απλά από περιέργεια :) 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, ababapanos είπε

6 ώρες πριν, kormos είπε

Μόλις το δοκίμασα και το παρατήρησα και εγώ αυτό πως δεν βγάζει ήχο από το hdmi (βρήκα ένα τυχαίο που είχα). Οπτική δεν έχω, αναζητώ προς αγορά και με jack που έχω για την ώρα τη μοναδική επιλογή παίζει....

Και αν θες να κάνεις αγορά hdmi v1.4 πως θα το ξέρεις; Γιατί από ερεύνα που κάνω δεν βλέπω να το αναφέρουν....στην περιγραφή.

Γιατί έτσι?

Εγώ την περιμένω ακόμα, για Samsung TV (series 7, όχι τη NU σειρά, την "καλή).

Για πείτε μοντέλα...να φρικάρω πριν την ώρα μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...