lionheart75 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, JIMBOAthens είπε Παρόμοιο με αυτό δεν είναι? https://www.crystalaudio.gr/el/casb240.html Nαι απο την στιγμή που και οι δύο είναι BT και στην Crystal audio ενώνονται οι δορυφόροι και μετατρέπονται τρόπον τινά σε ηχόμπαρα, όμως η Crystal audio δεν έχει hdmi-arc παρά μόνο optical και 3,5mm audio jack. Επίσης και απο ήχο θα πρέπει να τις ακούσεις δίπλα-δίπλα για να συγκρίνεις. Θεωρώ ότι στα 80 ευρώ η Stage είναι vfm. 50 λεπτά πριν, T. Jefferson είπε Βρε συ. Το support της Creative είναι το ίδιο είτε το πάρεις από εδώ, είτε το πάρεις από την Creative. Απλά αν το πάρεις από εδώ, έχεις επιπλέον και το support του καταστήματος που το έχεις πάρει. Όποιο κι αν είναι αυτό. Ας πούμε έβγαλε στο Crazy Sundays το e-shop σήμερα στα 85 ευρώ πάλι και έγινε της μουρλής. Προφανώς αν την πάρεις από εκεί, θα έχεις και την υποστήριξη του e-shop. Δεν διαφωνώ όμως από την στιγμή που θα έχεις να κάνεις με την Creative αν συμβεί κάτι αργά ή γρήγορα γιατί να μην την πάρεις εξαρχής από κει αφού ουσιαστικά δεν γλυτώνεις τίποτα αλλά το αντίθετο (κερδίζεις και 5 ευρώ); Επεξ/σία 14 Απριλίου 2019 από lionheart75 1
Sir_Teraflop Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Επειδή το έχω το soundbar να έχετε υπόψη ότι υποστηρίζει μόνο PCM ήχο. Αυτό το λέω για να μην περιμένετε να ακούσετε τίποτα DTS από την τηλεόραση. Κατά τα άλλα τιμιότατο και δυνατό για τα λεφτά του. Το πήγα βέβαια υπνοδωμάτιο και πήγα σε πιο ακριβή λύση για το σαλόνι-tv. Όσοι το πάρετε κάντε και ένα firmware update από το site της Creative. 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δεν βρεθηκε ενας χριστιανος (ή μωαμεθανος, βουδιστης κλπ, για μενα ολοι το ιδιο ειναι, ισοι) να κανει μια αναφορα. Το σκισατε το θεμα με 3 σελιδες σε 3 ωρες οφτοπικ στην ουσια με το τι πιστευει ο καθενας για τον ορο wireless. Φυσικα και δεν ειναι ασυρματο το σετ και αλλαξε ο τιτλος. Προσωπικο μηνυμα αλλη φορα ή εστω αναφορα και μην πιανετε μεσα σε θεμα την κουβεντα για να "αποδειξετε οτι δεν ειστε ελεφαντας". 1
Selespeed Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Έχω μια Panasonic GT30 (2011) που υποστηρίζει HDMI ARC. Αν συνδέσω τη μπάρα μπορώ να ελέγχω τον ήχο από την TV?
xristakits Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 6 minutes ago, Selespeed said: Έχω μια Panasonic GT30 (2011) που υποστηρίζει HDMI ARC. Αν συνδέσω τη μπάρα μπορώ να ελέγχω τον ήχο από την TV? ναι, αυτος ειναι ο σκοπος του arc
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, xristakits είπε ναι, αυτος ειναι ο σκοπος του arc Οχι ακριβως. ARC σημαινει audio return channel, δηλαδη μπορεις να επιστρεφεις τον ηχο και αντιθετα. Πχ αν βαλεις hdmi απο τον ενισχυτη σου προς την τηλεοραση για να περνας το σημα εικονας και ηχου της καθε πηγη που θα διαλεγεις, να μπορεις να περνας το σημα ηχουν αντιστροφα για να ακους τον ηχο της τηλεορασης σε τηλεοπτικα καναλια ή media player δικο της απο τον ενισχυτη χωρις να θες πχ οπτικη ινα ή κατι αλλο. CEC ειναι αυτο που πρεπει να δεις αν εχει και η μια και η αλλη συσκευη. Αυτο περναει τις εντολες. Συνηθως οταν υπαρχει ARC σε μια συσκευη υποστηριζει και εντολες CEC. Αυτο ειναι που εχει δημιουργησει την συγχυση των ορων. 1
barimagas Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε οσοι το πάρετε κάντε και ένα firmware update από το site της Creative. Που ακριβως ειναι η αναβάθμιση, εψαξα στο site και δεν βρηκα κατι.
Πέτρος Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το πήρα κι εγώ, αυστηρά με ορίζοντα 6μήνου...μετά θα αλλάξω σπίτι/σαλόνι (παραπάνω τμ κλπ). Σε αυτά τα χρήματα, νομίζω είναι αξιοπρεπής επιλογή. Ελπίζω το κιτρινομάγαζο να μου το έχει αύριο έτοιμο, να προλάβω το GoT. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2019 από Πέτρος
tonypapadovic Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε Επειδή το έχω το soundbar να έχετε υπόψη ότι υποστηρίζει μόνο PCM ήχο. Αυτό το λέω για να μην περιμένετε να ακούσετε τίποτα DTS από την τηλεόραση. Κατά τα άλλα τιμιότατο και δυνατό για τα λεφτά του. Το πήγα βέβαια υπνοδωμάτιο και πήγα σε πιο ακριβή λύση για το σαλόνι-tv. Όσοι το πάρετε κάντε και ένα firmware update από το site της Creative. Όντως που έχει στο σαιτ το update; Για την air κάποια στιγμή κάτι είχα δει ότι έχει
Sir_Teraflop Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, tonypapadovic είπε Όντως που έχει στο σαιτ το update; Για την air κάποια στιγμή κάτι είχα δει ότι έχει Παιδιά αλλάξανε το site - όντως δεν έχει update πλέον. Για το air (-subwoofer) είναι όντως εδώ. Παίζει να το μπέρδεψα για το 2.1 ... Επεξ/σία 14 Απριλίου 2019 από Sir_Teraflop 3
kormos Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Για όποιον έχει παραλάβει... μπορεί να κάνει μια επιβεβαίωση άν η πρίζα που έχει είναι UK και το πακέτο περιλαμβάνει αντάπτορα σε EU plug ή είναι καθαρά EU?
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, kormos είπε Για όποιον έχει παραλάβει... μπορεί να κάνει μια επιβεβαίωση άν η πρίζα που έχει είναι UK και το πακέτο περιλαμβάνει αντάπτορα σε EU plug ή είναι καθαρά EU? Απο το ισοπ;;;
kormos Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, matrixxx είπε Απο το ισοπ;;; Καλό θα ήταν να έχουμε μια πλήρη εικόνα από e-Shop, Public, Creative.... (Προσωπικά θα ήθελα να γνωρίζω από την επίσημη εταιρία...για την ώρα) .
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μονο απο Αγγλικο creative θα μπορουσε να σου ερθει με UK plug. Απο εκει και περα, ας πει οποιος εχει παραλαβει, αλλα αναφεροντας και απο ΠΟΥ παρηγγειλε, γιατι θα γινει μπερδεμα και σαλατα στο τελος.
kormos Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, matrixxx είπε Μονο απο Αγγλικο creative θα μπορουσε να σου ερθει με UK plug. Απο εκει και περα, ας πει οποιος εχει παραλαβει, αλλα αναφεροντας και απο ΠΟΥ παρηγγειλε, γιατι θα γινει μπερδεμα και σαλατα στο τελος. Ευχαριστώ για την κάλυψη. Η αρχική παραγγελία μου από Creative ήταν με EU Plug αλλά όπως προανέφερα στη συσκευασία δεν είχε EU πρίζα αλλά UK με αντάπτορα EU. (μικρής σημασίας απλά προσπαθώ να καταλάβω τι έχει προκύψει) .
Προτεινόμενες αναρτήσεις