DioSemi Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αγόρασα αυτό το lap top πριν 5 μέρες στα 1000 ευρώ και σμρ είδα ότι μπήκε σε προσφορά. Any luck για κάποιο δώρο έστω? https://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-asus-14-zenbook-i5-8265u8gb256gb-ssduhd-graphics-620-ux433fa-a5046/prod9400112pp/ Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από DioSemi
DioSemi Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Αν τους πω πόσο άτυχος είμαι μήπως κάνουν κάμια τσάντα λαπ τοπ or w/e ? Ποτέ ε?
makhs5 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 50 λεπτά πριν, DioSemi είπε Αγόρασα αυτό το lap top πριν 5 μέρες στα 1000 ευρώ και σμρ είδα ότι μπήκε σε προσφορά. Any luck για κάποιο δώρο έστω? https://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-asus-14-zenbook-i5-8265u8gb256gb-ssduhd-graphics-620-ux433fa-a5046/prod9400112pp/ Απλα θα κανεις αυτο: επιστροφές προϊόντων Public Σε περίπτωση που επιθυμείς να επιστρέψεις το προϊόν που έχεις αγοράσει, έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις με 2 τρόπους εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παρέλαβες! 1| Παραδίδοντας το/τα στην αρχική κατάσταση και συσκευασία σε οποιοδήποτε κατάστημα Public προσκομίζοντας την απόδειξη αγοράς! 2| Αποστέλλοντας το/τα με δικά σου έξοδα, στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία, σε ένα από τα καταστήματα Public εσωκλείνοντας την απόδειξη αγοράς. (Και ξαναπαρε το με την νεα τιμη.)
DioSemi Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 24 λεπτά πριν, makhs5 είπε Απλα θα κανεις αυτο: επιστροφές προϊόντων Public Σε περίπτωση που επιθυμείς να επιστρέψεις το προϊόν που έχεις αγοράσει, έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις με 2 τρόπους εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παρέλαβες! 1| Παραδίδοντας το/τα στην αρχική κατάσταση και συσκευασία σε οποιοδήποτε κατάστημα Public προσκομίζοντας την απόδειξη αγοράς! 2| Αποστέλλοντας το/τα με δικά σου έξοδα, στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία, σε ένα από τα καταστήματα Public εσωκλείνοντας την απόδειξη αγοράς. (Και ξαναπαρε το με την νεα τιμη.) "στην αρχική κατάσταση" Με καλύπτει όμως απ' την στιγμή που το έχω ανοίξει και χρησιμοποιήσει?
makhs5 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Ναι σε καλυπτει. Εχω επιστρεψει κι εγω ετσι ενα ταμπλετ. Απλα να το βαλεις στο κουτι του με οτι ειχε μεσα αρχικα.
DioSemi Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 14 λεπτά πριν, makhs5 είπε Ναι σε καλυπτει. Εχω επιστρεψει κι εγω ετσι ενα ταμπλετ. Απλα να το βαλεις στο κουτι του με οτι ειχε μεσα αρχικα. ωωω μου φτιαξες την "Νύχτα"
jozef Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Λυπάμαι αλλά εγώ θα σε απογοητεύσω. Το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει μόνο για αγορές από απόσταση και προϋποθέται να επιστραφεί το προϊόν σφραγισμένο. Μπορείς να διαβάσεις στους όρους αγορών του public https://www.public.gr/cat/corporate/oroi/oroi-agoron/ τις παραγράφους 6 & 7. (β) Η υπαναχώρηση αυτή είναι αναιτιολόγητη και ο Πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην άριστη κατάσταση που το παρέλαβε. Ειδικότερα, το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση («as new»), όπως ακριβώς πριν την πώληση του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτί, νάιλον, αφρολέξ κ.τ.λ.) τα οποία δεν θα πρέπει να έχουν σκισίματα ή φθορές/αλλοιώσεις) και με όλα τα περιεχόμενα τις αρχικής συσκευασίας (έντυπα οδηγιών χρήσεως, χαρακτηριστικών και εγγυήσεων, καλώδια συνδέσεων, software εγκατάστασης κ.τ.λ.).
makhs5 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, jozef είπε Λυπάμαι αλλά εγώ θα σε απογοητεύσω. Το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει μόνο για αγορές από απόσταση και προϋποθέται να επιστραφεί το προϊόν σφραγισμένο. Μπορείς να διαβάσεις στους όρους αγορών του public https://www.public.gr/cat/corporate/oroi/oroi-agoron/ τις παραγράφους 6 & 7. (β) Η υπαναχώρηση αυτή είναι αναιτιολόγητη και ο Πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην άριστη κατάσταση που το παρέλαβε. Ειδικότερα, το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση («as new»), όπως ακριβώς πριν την πώληση του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτί, νάιλον, αφρολέξ κ.τ.λ.) τα οποία δεν θα πρέπει να έχουν σκισίματα ή φθορές/αλλοιώσεις) και με όλα τα περιεχόμενα τις αρχικής συσκευασίας (έντυπα οδηγιών χρήσεως, χαρακτηριστικών και εγγυήσεων, καλώδια συνδέσεων, software εγκατάστασης κ.τ.λ.). Λυπαμαι αλλα αυτο που λες δεν ισχυει. Και αγορα απο το Public και απο το Mediamarkt, κατ ιδιαν απο το καταστημα, εχω επιστρεψει και λαπτοπ και ταμπλετ και στα δυο καταστηματα. Απολυτα επιβεβαιωμενο οτι λεω.
jozef Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, makhs5 είπε Λυπαμαι αλλα αυτο που λες δεν ισχυει. Και αγορα απο το Public και απο το Mediamarkt, κατ ιδιαν απο το καταστημα, εχω επιστρεψει και λαπτοπ και ταμπλετ και στα δυο καταστηματα. Απολυτα επιβεβαιωμενο οτι λεω. Δεν το λέω εγώ. Το λέει η σελίδα του Public στους αναλυτικούς όρους αγοράς. Το ίδιο φυσικά αναφέρει και ο νόμος περι δικαιώματος υπαναχώρησης από αγορά εξ'αποστάσεως (μπορείς να τον διαβάσεις εδω: https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm ). Φυσικά είναι στη διακριτική ευχέρεια του καταστήματος να δεχτεί την επιστροφή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι υποχρεωμένο να το κάνει. Και πραγματικά αμφιβάλω αν δέχονται οποιαδήποτε επιστροφή. Σε κάθε περίπτωση δε χάνει τίποτα να δοκιμάσει ο φίλος και να μας ενημερώσει αν το δέχτηκαν πίσω.
makhs5 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, jozef είπε Δεν το λέω εγώ. Το λέει η σελίδα του Public στους αναλυτικούς όρους αγοράς. Το ίδιο φυσικά αναφέρει και ο νόμος περι δικαιώματος υπαναχώρησης από αγορά εξ'αποστάσεως (μπορείς να τον διαβάσεις εδω: https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm ). Φυσικά είναι στη διακριτική ευχέρεια του καταστήματος να δεχτεί την επιστροφή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι υποχρεωμένο να το κάνει. Και πραγματικά αμφιβάλω αν δέχονται οποιαδήποτε επιστροφή. Σε κάθε περίπτωση δε χάνει τίποτα να δοκιμάσει ο φίλος και να μας ενημερώσει αν το δέχτηκαν πίσω. Υποχρεωμενοι δεν ειπα οτι ειναι αλλα "Το κανουν" και το Public και το Mediamarkt. Εγω απλα τους τα πηγα και δεν με καλυπτουν σε αυτο που θελω και μου ειπαν και τα 2 καταστηματα αν θελω να αγορασω κατι αλλο τωρα, και εγω τους απαντησα προτιμω τα χρηματα, και θα παρω αλλη στιγμη να βρω αυτο που θα με καλυψει, και μου επεστρεψαν τα χρηματα χωρις δευτερη κουβεντα. Και σε φιλο μου εχει γινει μια φορα το ιδιο στο Mediamarkt. Ολες οι αγορες απο το καταστημα, οχι διαδικτιακα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα