valkon Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δύο μηδενικά παραπάνω σημαίνει είτε περιμένες 10 ευρώ και πήρες 1000, είτε περιμένες 100 και πήρες 10000. Λες να μην το μάθουν αν μιλάμε για τέτοια ποσά; Γενικά μόνο αν περίμενες 1 ευρώ ίσως την γλίτωνες.
zanskou Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 το ότι έχουν γραφτεί δύο και πλέον σελίδες με επιχειρήματα λες και θέλει ιδιαίτερη σκέψη το τι πρέπει να κάνει ο TS πραγματικά με ξεπερνάει. Όπως θα απαιτούσες να σου καταβάλει τυχόν υπόλοιπο στο λογαριασμό σου αν από λάθος του λογιστή είχαν μπει λιγότερα λεφτά στο λογαριασμό σου στο τέλος του μήνα, έτσι και εσύ ΟΦΕΙΛΕΙΣ να επιστρέψεις το ποσό που έλαβες χωρίς να σου αναλογεί. End of story. Αν ήταν κακοπληρωτής ή σε έβαζε να δουλεύεις υπερωρίες χωρίς να στις πληρώνει υπάρχει το ΣΕΠΕ κλπ για να βρεις το δίκιο σου. 4
Joshua21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, christakos07 είπε Δηλαδή αν εγώ βρεθώ με 1000 ευρώ στο λογαριασμό μου, λόγω λανθασμένης κατάθεσης-εμβάσματος, είμαι υποχρεωμένος να τα επιστρέψω; Ποιος ακριβώς νόμος το λέει αυτό; Δε μιλάω για το ηθικό κομμάτι της υπόθεσης. Δηλαδή αν πάει δικαστικώς τι θα ισχυριστεί κάποιος; Ναι είμαι ηλίθιος και έκανα διπλή συναλλαγή, ή λανθασμένη κατάθεση; Αδικαιολόγητος πλουτισμός Αν κάποιος γίνει πλουσιότερος χωρίς νόμιμη αιτία από την περιουσία ή με ζημία άλλου, έχει υποχρέωση να αποδώσει την ωφέλειαάρ.904 ΑΚ.
NotAliki177 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, christakos07 said: Δηλαδή αν εγώ βρεθώ με 1000 ευρώ στο λογαριασμό μου, λόγω λανθασμένης κατάθεσης-εμβάσματος, είμαι υποχρεωμένος να τα επιστρέψω; Ποιος ακριβώς νόμος το λέει αυτό; Δε μιλάω για το ηθικό κομμάτι της υπόθεσης. Δηλαδή αν πάει δικαστικώς τι θα ισχυριστεί κάποιος; Ναι είμαι ηλίθιος και έκανα διπλή συναλλαγή, ή λανθασμένη κατάθεση; Lol. Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις; really? Λάθη γίνονται συνέχεια, μπορεί κάποιος να κάνει λάθος 1 ψηφίο σε ολόκληρο IBAN... και τι; να χάσει τα λεφτά του; Λες 'υπάρχει κάποιος νόμος που...' , θα σου απαντήσω το ίδιο. Υπάρχει κάποιος νόμος που να απαγορεύει στις τράπεζες να αναιρέσει μια λανθασμένη συναλλαγή; Το ποιος φταίει (τράπεζα ή καταθέτης) δεν σε αφορά. Υγ: προφανώς και μιλάω για λάθη που γίνονται αντιληπτά αμέσως ή μετά από ελάχιστα λεπτά. Φιλικά. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2019 από NotAliki177
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Και η δικη μου αποψη ειναι να τα επιστρεψεις αν δεν ειναι δικα σου. ΑΛΛΑ Μην παρεις τηλεφωνο στο λογιστηριο και πεις παιδια κανατε λαθος και μου βαλατε παραπανω. Καλεσε τους και πες τους να σου εξηγησουν που αντιστοιχει το ποσο που σου κατεθεσαν. Αρα αν ειναι οντως δικα σου και εχεις κανει εσυ λαθος (παιζει κι αυτο το σεναριο) τοτε ολα καλα. Αλλιως τους λες μετα πως σου εκαναν μεγαλυτερη καταθεση και την επιστρεφεις στο τελος της εβδομαδας/μηνα γιατι λειπεις εξωτερικο, ετσι για το παιχνιδι επειδη εκαναν καιρο να σε αποπληρωσουν. 12 1
LittyMeek Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 εγω αναρωτιεμα, αν γινοταν το αναποδο και αντι για 1000 του βαζαν 10 θα τα εδινε η εταιρια η θα εκαναν την παπια γτ σου λεει σιγα μην κινηθει δικαστικώς
Silverage Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε Lol. Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις; really? Λάθη γίνονται συνέχεια, μπορεί κάποιος να κάνει λάθος 1 ψηφίο σε ολόκληρο IBAN... και τι; να χάσει τα λεφτά του; Λες 'υπάρχει κάποιος νόμος που...' , θα σου απαντήσω το ίδιο. Υπάρχει κάποιος νόμος που να απαγορεύει στις τράπεζες να αναιρέσει μια λανθασμένη συναλλαγή; Το ποιος φταίει (τράπεζα ή καταθέτης) δεν σε αφορά. Φιλικά. Άσχετο αλλά στο iban δεν μπορεί να γίνει λάθος σε ένα ψηφίο μόνο γιατί θα είναι άκυρο. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2019 από Silverage 1
stakar1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Τα λεφτα τα κραταει κανονικα και δεν επιστρεφει τιποτα αν δεν του το ζητησουν. Να πανε να πηδηχτουν οι εργοδοτες που κανουν το κομματι τους κ αφηνουν απληρωτους τους υπαλληλους χωρις να υπολογιζουν τιποτα !!! 1
Θανος Δρακος Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδια αν ηθελα κατευθειαν να ειμαι ηθικος και σωστος δε θα εμπαινα καν να μιλησω εδω.Στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν με νοιαζει να ειμαι ηθικος και σωστος,λυπαμαι. Και επισης να τονισω οτι τα λεφτα ολοι οι εργαζομενοι εκει δεν τα περιμεναμε τον απριλιο.Θα εμπαιναν τον νοεμβριο ο νοεμβριος εγινε γεναρης μετα φεβρουαριος κ.ο.κ Ολο αυτον τον καιρο ομως τα υπολοιπα τρεχουν,νοικια,δεη,τηλεφωνα τα οποια πες τα τρεναρεις λιγο αλλα εχουμε και τα βασικα ολο αυτον τον καιρο που επρεπε να πληρωθουν εκεινη την στιγμη οπως το να φας ε η να κανεις χριστουγεννα αξιοπρεπως...Και εννοειται οτι στους εργαζομενους μεσα ειναι και ολοκληρες οικογενειες. Λοιπον,κατα 99% αν δε μου τη βαρεσει αλλιως θα τους παρω τηλεφωνο αυριο και θα τους πω τα λεφτα αυτα που μου βαλατε τι ειναι..χωρις να τους πω ποσο κλπ κλπ. Να σημειωσω οτι τα λεφτα τα πηρα "με μεταφορα απο λογ. τριτου" δεν ξερω αν ειναι εμβασμα αυτο.Δηλαδη μου εγιναν 2 μεταφορες μεσα σε λιγο διαστημα. Ενας φιλος πιο πανω ειπε οτι τα λεφτα που πηρα μπορει να ειναι αλλου υπαλληλου...και εγω το ιδιο πιστευω οποτε το πιο πιθανο ειναι να με παρουν αυτοι πριν προλαβω να ξυπνησω αυριο.. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2019 από Θανος Δρακος
lele322 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μου χει τυχει και μενα να μου βαλει καποιος αγνωστος 1500€ . Εννοειται κρατα τα ,μεχρι να το ανακαλυψουν, αν το ανακαλυψουν . Απλα μην τα φας. Ξεχασε τα για κανα διμηνο. Δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα. Μην ανχωνεσαι.
Liakos_LILIS Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 στο εμβασμα τι ακριβως σου εχει γραψει ( για το επιλεον μιλαω)
Θανος Δρακος Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) @Liakos_LILIS Σε email μου ηρθαν μεταφορα απο λογ τριτου ταδε χρηματα για μισθους επιδοματα κλπ και 2ο εμαιλ μετα απο λιγο μεταφορα απο λογ τριτου ταδε χρηματα για μισθους επιδοματα κλπ Επεξ/σία 14 Απριλίου 2019 από Θανος Δρακος
GoMaR Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 39 λεπτά πριν, Θανος Δρακος είπε Παιδια αν ηθελα κατευθειαν να ειμαι ηθικος και σωστος δε θα εμπαινα καν να μιλησω εδω.Στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν με νοιαζει να ειμαι ηθικος και σωστος,λυπαμαι. Τι περιμένεις να σου πούμε τότε; Αφού έχεις πάρει τη απόφαση σου; Σου λέμε το σωστό και δε σου αρέσει σαν απάντηση, οπότε κανε αυτό που ξέρεις εσυ καλύτερα και νιώθεις. 1
Axelq Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Συμφωνώ μαζί σας για τους εργοδότες που αφήνουν απλήρωτους τους υπαλλήλους τους αλλά: 1) Δεν σε αναγκάζει κανείς να μείνεις σε μια δουλειά που δεν πληρώνεσαι. 2) Ζούμε σε μια σύγχρονη κοινωνία στην οποία υπάρχουν νόμοι και κανόνες, φώναξε το ΣΕΠΕ (Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας) να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. 3) Εάν νομίζεις ότι εσύ έχεις έξοδα, όταν μάθεις πόσα είναι τα πάγια του κάθε εργοδότη θα σου πέσουν τα μαλλιά, δεν μιλάω καν στην περίπτωση που έχει πάρει δάνειο για να ξεκινήσει την επιχείρηση. 3) Χωρίς εργοδότες δεν θα υπήρχαν δουλειές, εκτός και αν είστε υπέρ της κρατικοποίησης, τότε πάω πάσο. Κάθεσαι αραχτός στο σπιτάκι σου και παίρνεις 300€/μήνα με μηδέν προοπτικές και στο βάθος να παίζει ο ύπνος της Σοβιετικής Ένωσης.. *Δεν είμαι εργοδότης αλλά θεωρώ ότι υπάρχει μια αρνητική άποψη για αυτούς που σε πληρώνουν. 3
dollyyy19 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 ειναι απλα τα πραγματα.οπως καθυστερησαν αυτοι,ετσι και εσυ,καθυστερεις...δλδ,δεν τους παιρνεις τηλεφωνο,και οταν το ανακαλυψουν,εσυ θα τους πειςοτι οντως θα τα δωσεις,αλλα επειδης τα εφαγες,θα περιμενουν λιγο,μεχρι να τα μαζεψεις....και απο εκεινη την στιγμη που θα σε ενημερωσουν για το λαθος τους,θα καθυστερησεις ακριβως οσο καθυστερησαν και αυτοι να σας πληρωσουν.....και ηθικο,και νομιμο......... 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις