Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα.Ημουν περυσι το καλοκαιρι σε μια μεγαλη εταιρια με εναν κακοπληρωτη εργοδοτη και πριν καποιες μερες μας εδωσε τα χρωστουμενα μας.

Ανακαλυψα ομως οτι εγινε ενα μικρο λαθος και πηρα καποια παραπανω χρηματα με 2 μηδενικα στο τελος μη φανταστειτε χιλιαδες η μυρια.Ειμαι ανεργος αυτη τη περιοδο και σκεφτομαι να τα κρατησω

γιατι και εγω τα εχω αναγκη και αυτος ειναι αρκετα πλουσιος για να του λειψουν.

Τι πιστευεται οτι πρεπει να κανω?Θα με ανακαλυψουν καποια στιγμη με καποιον τροπο και θα μου πουν να τα επιστρεψω?Υπαρχει καποιος νομος για κατι τετοιο?

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν το ονοματεπώνυμο σου είναι το ίδιο με το  nickname  σου υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να το μάθουν...

Από εκείκαι πέρα άσε να περάσουν λίγες εβδομάδες και αν δεν  δε ενοχλήσουν κρατά τα. Γνώμη μου πάντα.  Βέβαια εξαρτάται και το ποσό.  Αν αντί για 2 πήρες 200 είναι μικρό αν όμως αντί για 20 πήρες 2000 τότε μάλλον θα το δουν αργότερα. 

Μια φορά μου είχε τύχει στην αρχή της σύμβασης μου με μια εταιρία όπου με έβαλαν300 ευρώ παραπάνω άλλα το πήραν χαμπάρι σε 2.ημέρες και μου τα ζήτησαν πίσω. 

• Like 3
Δημοσ.

Οχι το ονομα μου δεν ειναι το ιδιο...γενικα πονταρω στο οτι ειμασταν καμια 500ρια ατομα εκει μεσα και οχι 2-3 υπαλληλοι.

Οσον αφορα το ποσο ειναι 900 ευρω περιπου παραπανω.

Σε περιπτωση που το δουν και αρνηθω να τα επιστρεψω τι μπορει να γινει?

Δημοσ.

Αν η δουλεια εγινε μεσω εμβασματος, θα βρουν ευκολα το λαθος. Επισης, απο προηγουμενες πληρωμες, φαινεται ποσο σου χρωστουσαν, οποτε ισως μπορεσουν να σε τρεξουν αν δεν τα επιστρεψεις,

Κρατησε τα αλλα να μην τα φας για καποιο διαστημα

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Maverickj13 είπε

Δηλαδη σου χρωσταγε 9 ευρω?

Εννοουσε οτι του χρωστουσαν χ ποσο και πηρε χ00 παραπανω

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Maverickj13 είπε

Δηλαδη σου χρωσταγε 9 ευρω?

Ασχετο

30 λεπτά πριν, Θανος Δρακος είπε

Ανακαλυψα ομως οτι εγινε ενα μικρο λαθος και πηρα καποια παραπανω χρηματα με 2 μηδενικα στο τελος 

Δημοσ.

Κράτα τα, όπως και αυτος δεν σας πλήρωνε όταν έπρεπε, γιατί ως γνωστόν μόνο ο εργοδότης έχει ανάγκες ο υπάλληλος τα γεννάει στο τελος του μήνα

Δημοσ.

Επέστρεψα τα. Αν ήμουν εργοδοτης θα το εκτιμουσα οσο μαλακας και να ήμουν. Σκεψου να τα φας να τα ζητησουν και να μην τα εχεις και να σε τρεχουν δικαστικα.

Αν κάνεις το καλο θα σου γυρισει καποια στιγμη.

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποτε απ οτι καταλαβαινω υπαρχει καποιος νομος που να τους καλυπτει σε τετοιες περιπτωσεις και να το πανε δικαστικα το θεμα.

Σιγουρα δεν ειμαστε για τετοια τωρα και το πιο πιθανο ειναι να τους παρω τη δευτερα τηλεφωνο να τους πω τι εγινε,θα μπορουσα να κανω λιγη υπομονη να τα κρατησω χωρις να τα χαλασω αλλα δεν ξερω ποτε θα βρεθει το λαθος..σε 1 μηνα σε 6 μηνες σε 1 χρονο.Δεν ξερω αν υπαρχει καποια προθεσμια που μετα να μην αναγνωριζει το λαθος κλπ. 

Η καταθεση εγινε με εμβασμα γιατι με ρωτησατε πιο πανω και μαλιστα με 2 ξεχωριστα εμβασματα μεσα σε ενα μισαωρο,στο 1ο εμβασμα πηρα τα χρηματα που επρεπε να παρω και στο 2ο εμβασμα το "bonus".

Επεξ/σία από Θανος Δρακος
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Θανος Δρακος είπε

Γεια χαρα.Ημουν περυσι το καλοκαιρι σε μια μεγαλη εταιρια με εναν κακοπληρωτη εργοδοτη και πριν καποιες μερες μας εδωσε τα χρωστουμενα μας.

Ανακαλυψα ομως οτι εγινε ενα μικρο λαθος και πηρα καποια παραπανω χρηματα με 2 μηδενικα στο τελος μη φανταστειτε χιλιαδες η μυρια.Ειμαι ανεργος αυτη τη περιοδο και σκεφτομαι να τα κρατησω

γιατι και εγω τα εχω αναγκη και αυτος ειναι αρκετα πλουσιος για να του λειψουν.

Τι πιστευεται οτι πρεπει να κανω?Θα με ανακαλυψουν καποια στιγμη με καποιον τροπο και θα μου πουν να τα επιστρεψω?Υπαρχει καποιος νομος για κατι τετοιο?

Στο χερι τα πηρες ή σε λογαριασμο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Θανος Δρακος είπε

Οποτε απ οτι καταλαβαινω υπαρχει καποιος νομος που να τους καλυπτει σε τετοιες περιπτωσεις και να το πανε δικαστικα το θεμα.

Σιγουρα δεν ειμαστε για τετοια τωρα και το πιο πιθανο ειναι να τους παρω τη δευτερα τηλεφωνο να τους πω τι εγινε,θα μπορουσα να κανω λιγη υπομονη να τα κρατησω χωρις να τα χαλασω αλλα δεν ξερω ποτε θα βρεθει το λαθος..σε 1 μηνα σε 6 μηνες σε 1 χρονο.Δεν ξερω αν υπαρχει καποια προθεσμια που μετα να μην αναγνωριζει το λαθος κλπ. 

Η καταθεση εγινε με εμβασμα γιατι με ρωτησατε πιο πανω και μαλιστα με 2 ξεχωριστα εμβασματα μεσα σε ενα μισαωρο,στο 1ο εμβασμα πηρα τα χρηματα που επρεπε να παρω και στο 2ο εμβασμα το "bonus".

Είσαι χαζός; Στο λέω χωρίς διάθεση να προσβάλλω, είναι απλά έκφραση.

Κράτα τα λεφτά και κάνε τη πάπια. Αν κάποια στιγμή βρουν το λάθος τους και στα ζητήσουν τα επιστρέφεις, όπως οφείλεις. Διαφορετικά, είναι δικό τους το λάθος και αυτοί έχουν την ευθύνη των πραξεων τους.

Επεξ/σία από natural_sgf
Δημοσ.

Είσαι ΤΟΣΟ σίγουρος πως έγινε λάθος?

Θεωρώ πως έχεις πάρει κανονικά τα χρήματά σου... Ρώτα κάποιον λογιστή μήπως σου έδωσαν κανένα επίδομα αδείας ή δώρου.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, engelo είπε

Είσαι ΤΟΣΟ σίγουρος πως έγινε λάθος?

Θεωρώ πως έχεις πάρει κανονικά τα χρήματά σου... Ρώτα κάποιον λογιστή μήπως σου έδωσαν κανένα επίδομα αδείας ή δώρου.

Το αναρωτηθηκα και εγω και μακαρι να ηταν ετσι αλλα ειναι σιγουρα λαθος γιατι δουλευα εκει με εναν πολυ καλο φιλο μου ιδια θεση,ιδιες ωρες,μερες κλπ και μαζι φυγαμε με διαφορα μιας ημερας.

Και αυτος ελαβε μονο ενα εμβασμα με το ιδιο ποσο που πηρα και εγω με διαφορα 30 ευρω επειδη δουλεψα μια μερα παραπανω,απλα εγω μετα απο λιγο ελαβα και δευτερο εμβασμα με το λαθος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...