Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 10 hours ago, Thaninho said: [...] Καυγά στον καυγά φτάσαμε και στην καταβολή του ενοικίου δείχνοντας μου το συμβόλαιο. Το συμβόλαιο γράφει ότι πρέπει να πληρώνω έως 5 ημέρες μετά την έναρξη του μισθωτικου μήνα. Αυτός υποστηρίζει( έχει μιλήσει και με δικηγόρο λέει) ότι πρέπει να πληρώνω έως 5 ημέρες μετά την έναρξη του μήνα ενώ εγώ έως 5 ημέρες μετά την έναρξη του συμβολαίου( 15 του μήνα γράφει έναρξη) πράγμα το οποίο μέχρι και σήμερα κάνω δηλαδή πληρώνω κάθε 15 εκτός αν πέφτει Παρασκευή όποτε πάει 17. [...] Μέσα σε όλα αυτά μου ζήτησε και ένα μεγάλο ποσο κατ εμε για καθαρίστρια πάλι χωρίς ενημέρωση ότι έχει σκοπό να βάλει( 1 ώρα την εβδομάδα) κοινόχρηστων χωρών που μέχρι τώρα καθαρίζαμε εγώ και αυτός ενώ οι άλλοι δυο ποτέ δεν είχαν πιασει σφουγγαρίστρα. Δεν θα σχολιάσω τα περί ρολογιών κλπ κλπ, γενικά αυτά απαγορεύονται, τα έχουν γράψει παραπάνω άλλα μέλη αναλυτικά. Πάρε ένα τηλέφωνο ή επισκέψου ένα κατάστημα ΔΕΔΔΗΕ να σε πληροφορήσουν σχετικά. Για τα υπόλοιπα: 1. Ο μισθωτικός μήνας ξεκινά από τότε που αναφέρει το συμβόλαιο ως έναρξη της μίσθωσης: Μπορεί να έχετε υπογράψει το μισθωτήριο την 01.03.2018 αλλά μέσα στο μισθωτήριο να αναφέρει "Η μίσθωση είναι τριετούς διάρκειας, ξεκινάει από την 15.03.2018 και λήγει την 14.03.2021" Σημασία λοιπόν δεν έχει πότε έχετε υπογράψει ή πότε αρχίζει ο ημερολογιακός μήνας αλλά πότε αρχίζει ο μισθωτικός μήνας - από τότε αρχίζει και η υποχρέωση καταβολής του μισθώματος. Αν ισχυρίζεται το αντίθετο και λέει ότι έχει ρωτήσει και δικηγόρο, προφανώς ΔΕΝ έχει ρωτήσει δικηγόρο και σε δουλεύει. Μη δίνεις σημασία. 2. Στο μισθωτήριο συμβόλαιο αναφέρεται κάτι για κοινόχρηστες δαπάνες και για το ποσοστό που σου αναλογεί; Εάν όχι, γράψτον κανονικότατα στα παλαιότερα των υποδημάτων σου. Εάν ναι, απαίτησε να αναρτάται σε κοινόχρηστο χώρο ο πίνακας δαπανών και κατανομής τους κατά χιλιοστά και (όπως αναφέρει και η νομοθεσία) να αναρτάται δίπλα στον πίνακα κάθε παραστατικό - αποδείξεις δηλαδή. Να πληρώσεις την καθαρίστρια δηλαδή αλλά αφού δεις α) ποιό ποσοστό σου αντιστοιχεί και β) απόδειξη καταβολής αμοιβής στην καθαρίστρια. Γενικότερη συμβουλή: μίλα με δικηγόρο. 2
arianosfc Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Πλήρωσε το νομιμο ενοίκιο και μην πληρώνεις κανέναν λογαριασμό, και άστον να τραγουδάει. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Αν και μεχρι τότε λογικά θα έχεις φύγει, απο 1.1.20 δεν θα μπορεί να υπάρχει ενοικιαστήριο σε σπίτι που δεν έχει δικό του ρολόι οποτε ολα αυτα θα λυθουν θέλει δεν θέλει.
Thaninho Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο συμβόλαιο υπαρχει όρος για κοινόχρηστα έξοδα (ΔΕΗ νερό θέρμανση) να πληρώνω το 1/2 όποτε δεν μπορώ να σφυρίζω κλέφτικα. Αυτό που με προβληματίζει είναι μήπως από εδώ και περα βασιστεί σε αυτό και με βάζει να δίνω το 1/2 του ποσού μιας και το έχω υπογράψει αν και υπάρχουν πλέον 4 διαμερίσματα αντι για 2 όπως ήταν στην αρχή. Τελος θα συμπληρώσω ένα ποσο που θα φτάνει σχεδόν το 1/2 μπας πέσουν οι τόνοι αλλά από εδώ και περα στην επόμενη νύξη του θα ξεκινήσω να παίζω και εγώ ύπουλα. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2019 από Thaninho
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, Thaninho είπε Στο συμβόλαιο υπαρχει όρος για κοινόχρηστα έξοδα (ΔΕΗ νερό θέρμανση) να πληρώνω το 1/2 όποτε δεν μπορώ να σφυρίζω κλέφτικα. Αυτό που με προβληματίζει είναι μήπως από εδώ και περα βασιστεί σε αυτό και με βάζει να δίνω το 1/2 του ποσού μιας και το έχω υπογράψει αν και υπάρχουν πλέον 4 διαμερίσματα αντι για 2 όπως ήταν στην αρχή. Τελος θα συμπληρώσω ένα ποσο που θα φτάνει σχεδόν το 1/2 μπας πέσουν οι τόνοι αλλά από εδώ και περα στην επόμενη νύξη του θα ξεκινήσω να παίζω και εγώ ύπουλα. Αν κάνει κατι τέτοιο τότε ξεκινας και πληρώνεις μονο το νομιμο νοικι και ετοιμος
zio10 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, Spect~ είπε Αν και μεχρι τότε λογικά θα έχεις φύγει, απο 1.1.20 δεν θα μπορεί να υπάρχει ενοικιαστήριο σε σπίτι που δεν έχει δικό του ρολόι οποτε ολα αυτα θα λυθουν θέλει δεν θέλει. Νομίζω λέει ότι μπήκαν ρολόγια αλλά και πάλι θα μπορούν να νοικιάζονται τελείως μαύρα, συμβαίνει πολύ ειδικά σε τουριστικές περιοχές... Ts συμφωνώ με τον @papoys1, βρείτε τα κάπου στη μέση μέχρι να περάσει ο καιρός και να φύγεις. 1
takoulou Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, bilya είπε εφορία, πολεοδομία κ στην περίπτωση σου η ΔΕΔΗΕ τέτοιους ψευτομαγκες ψάχνουν. Για αρχή σταμάτα να δίνεις τα μαύρα κ λογαριασμούς που δεν ειναι στο ονομα σου. Μπορεις να κανεις μια ανωνυμη καταγγελια στην Δεδδηε της περιοχης σου γιατι απαγορευεται ρητα να ηλεκροδοντουνται σπιτια χωρις το καθενα την δικια του παροχη..
papoys1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, takoulou είπε Μπορεις να κανεις μια ανωνυμη καταγγελια στην Δεδδηε της περιοχης σου γιατι απαγορευεται ρητα να ηλεκροδοντουνται σπιτια χωρις το καθενα την δικια του παροχη.. Εντάξει ο άλλος θα την πατήσει.Αυτός τι θα κερδίσει;;;;; Ικανοποίηση για κάποιες μέρες;;;; Ε και.
hp8 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 20 ώρες πριν, Thaninho είπε Τους επόμενους μήνες αποφάσισε μια αποθήκη πίσω από το δικό μου σπίτι να την κάνει δυο διαμερίσματα μικρότερα και του δικού μου αλλά και του δικού του. Καταγγελία 1 Πολαιδομια για να δεις αν έχει γίνει νόμιμη αλλαγή χρίσης για την αποθήκη 2.Τοπική Δεη – Δεδδηε Αν ταυτίζονται τα αναγραφόμενα m2 με αυτά που αναγράφονται στο λογαριασμό 3. Στο δήμο αν ταυτίζονται τα αναγραφόμενα m2 για τα δημοτικά τέλη 4.Απαιτείς ενδιάμεσο μετρητή για να γνωρίζεις την κατανάλωση σου 5.Φαντάζεσαι τι μπορεί να συμβεί στην περίπτωση που ανοίξετε όλοι μαζί θερμοσίφωνο – κουζίνα -πλυντήριο? και η παροχή έχει υπολογιστεί για ένα μόνο ρολόι? Κάποια στιγμή πρέπει να λειτουργήσουμε όλοι μας σωστά σ αυτή τη χώρα και ο καθένας να πληρώνει αυτό που του αναλογεί και όχι μόνο να παίρνει 2
dancer Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 επιτελους διαβαζω σοβαρα πραγματα σε αυτο το φορουμ γτ εχει χαθει η μπαλα απο τους ελληναραδες, οπως εγραψαν παραπανω τα παιδια καθηστε και βρειτε τα, επισης εξηγησε του ποια ειναι η νομοθεσια οπως εγραψαν παραπανω, επισης προειδοποιησε τον οτι δεν συμφερει να ερθοετε σε ριξη και να κανεις καταγγελιες για τη σωρια παραβασεων που υπαρχουν στο χωρο που μενεις. Επισης ζητα του αμεσα ξεχωριστο ρολοι ο κινδυνος να χαλασουν οι συσκευες σας ειναι μεγαλος και ορατος για να μην πω τον κινδυνο να απρουν φωτια τα καλωδια γτ δε πιστευω οτι θα αντεξουν για πολυ με τοσο ανεβασμενα φορτια απο τα 4 διαμερισματα. Μηπως εισαι στη μυτιληνη?
takoulou Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Εντάξει ο άλλος θα την πατήσει.Αυτός τι θα κερδίσει;;;;; Ικανοποίηση για κάποιες μέρες;;;; Ε και. Καλησπερα... Απλα θα μπει νεα παροχη... Ο καθενας θα εχει την δικια του.. Απλα να συζητησει και με τους αλλους για το προβλημα αυτο...
papoys1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 39 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπερα... Απλα θα μπει νεα παροχη... Ο καθενας θα εχει την δικια του.. Απλα να συζητησει και με τους αλλους για το προβλημα αυτο... Δε μπαίνει έτσι απλά μία παροχή.Θέλει χαρτί από Πολεοδομία ηλεκτρολόγο κ.λ.π. Το πιο πιθανό σε αυτές τις περιπτώσεις ιδίως και σε νησί που είπε ο TS υπάρχουν παρανομίες και έτσι είναι δύσκολο να μπει νέα παροχή και αν γίνεται πρέπει να πληρώσει πολλά λεφτά.Για αυτό λέω να τα βρουν κάπου στη μέση. Ο χειρότερος συμβιβασμός είναι καλύτερος από την πιο ευνοική δίκη. 1
arianosfc Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Επίσης να σου πω ότι ένα ακόμη σας πρόβλημα αυτή την στιγμή που αγνοεί ο φίλος σπιτονοικοκυρης είναι ότι αλλάζεται κλίμακα στην χρέωση της κιλοβατώρας καθώς τα 4 σπίτια το χειμώνα σίγουρα καίνε πολύ παραπάνω οπότε δεν είναι τόσο δικό σου φταίξιμο. Κοίταξε το αρχείο για να καταλάβεις. Ένα μέσο νοικοκυριό σκέψου έχει στο 4μηνο 1000-1600 κιλοβατορες. Εσείς μπορεί να φτάσατε και τις 8000. Σκέψου ότι από αυτές οι τελευταίες 4000 πάνε σε διπλάσια το τιμη. Το λέω εν μέρη χοντρικά αλλά το πιάσεις το νόημα xt.tim.1.7.08.pdf
Thaninho Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, arianosfc είπε Επίσης να σου πω ότι ένα ακόμη σας πρόβλημα αυτή την στιγμή που αγνοεί ο φίλος σπιτονοικοκυρης είναι ότι αλλάζεται κλίμακα στην χρέωση της κιλοβατώρας καθώς τα 4 σπίτια το χειμώνα σίγουρα καίνε πολύ παραπάνω οπότε δεν είναι τόσο δικό σου φταίξιμο. Κοίταξε το αρχείο για να καταλάβεις. Ένα μέσο νοικοκυριό σκέψου έχει στο 4μηνο 1000-1600 κιλοβατορες. Εσείς μπορεί να φτάσατε και τις 8000. Σκέψου ότι από αυτές οι τελευταίες 4000 πάνε σε διπλάσια το τιμη. Το λέω εν μέρη χοντρικά αλλά το πιάσεις το νόημα xt.tim.1.7.08.pdf 154 kB · 3 downloads Για του λόγου το αληθές σχεδόν πέτυχες τον αριθμό και το δικό μου ρολόι που δεν ξέρω ποτέ μπήκε γράφει 1200 και των άλλων δυο διαμερισμάτων 700 κάτι το καθένα. Αυτά για τις χρεώσεις τα γνωρίζω και τα έχω τονίσει από την πρώτη στιγμή αλλά κάνει ότι δεν φταει και αυτό. Μου έχει περάσει και απ το μυαλό ότι όπως με την ίδια ευκολία έκανε δυο διαμερίσματα από μια αποθήκη ετσι μπορεί να θέλει το δικό μου να το κάνει αλλά δυο όποτε να έχει μεγαλύτερο κέρδος και μου ρίχνει στάχτη στα μάτια για ρεύματα κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα