Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Το lightsaber combat προβλέπεται epic. 1
SPANK Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μακάρι να βγεί καλό το παιχνίδι , παλαιότερα ειχα απολαύσει τα force unleashed 1 και 2 και ειμαι hyped να πάρω και το συγκεκριμένο , εχει βγεί και στο steam οποτε μια χαρά ( και ας θέλει το origin να τρέχει απο πίσω ) 1
RedAlert539 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) To lightsaber combat δείχνει εκπληκτικό και όπως είπαν βασίζεται περισσότερο στην άμυνα και στην αντεπίθεση παρά στην φουλ επίθεση. Κάτι που ταιριάζει απόλυτα στο ύφος ενός Jedi. 'Ετσι κι αλλιώς η επιθετικότητα και η oργή είναι ο τρόπος των Sith😉 Επίσης, από εμένα κέρδισαν πόντους όταν είπαν ότι το gameplay/exploration έχει επιρροές από Metroid. Ελπίζω να πάει καλά και να πουλήσει μήπως αλλάξει ρότα η ΕΑ και συνηδειτοποιήσει ότι δεν χρειάζεται όλα τα games να είναι multiplayer με loot boxes(συγνώμη "surprise mechanics"....) για να έχουν επιτυχία. Όπως και να'χει μιάμιση εβδομάδα έμεινε ακόμα🤙 Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2019 από RedAlert539 1
zvarthangalos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Όσοι δεν παίξαμε τα προηγούμενα είναι απαραίτητα να τα παίξουμε πως πάει η σειρά ; η δεν έχει καμία σημασία; Είναι όπως το Mass Effect παράδειγμα;
naruto14 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε Όσοι δεν παίξαμε τα προηγούμενα είναι απαραίτητα να τα παίξουμε πως πάει η σειρά ; η δεν έχει καμία σημασία; Είναι όπως το Mass Effect παράδειγμα; Ποια προηγούμενα; καινούργιος τίτλος είναι με καινούργιο χαρακτήρα και ιστορία. Δεν συνδέεται με κάποιο άλλο παιχνίδι. 5 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, naruto14 είπε Ποια προηγούμενα; καινούργιος τίτλος είναι με καινούργιο χαρακτήρα και ιστορία. Δεν συνδέεται με κάποιο άλλο παιχνίδι. Ακριβώς, αλλα καλο θα είναι να έχει δει κάποιος τις ταινίες αφού είναι μετά το Order 66.
naruto14 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ακριβώς, αλλα καλο θα είναι να έχει δει κάποιος τις ταινίες αφού είναι μετά το Order 66. Εντάξει ναι με το universe προφανώς συνδέεται, απλά λέω πως δεν έχει κάποια άμεση σχέση με ένα συγκεκριμένο παιχνίδι ή ταινία.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, naruto14 είπε Εντάξει ναι με το universe προφανώς συνδέεται, απλά λέω πως δεν έχει κάποια άμεση σχέση με ένα συγκεκριμένο παιχνίδι ή ταινία. Nope. Αλλά μπορεί να παίζει κανένας spoiler (δεν έχω δει παραδόξως, μόνο όλα τα abilities σε leaked video ) χαρακτήρας μέσα. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2019 από GhostRiderLSOV 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Αντε λιγες ωριτσες εμειναν.. Ακομη να μου ερθει το κλειδι 😕
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Αντε λιγες ωριτσες εμειναν.. Ακομη να μου ερθει το κλειδι 😕 Κιόλας?! Με εκπλήσσει η εμπιστοσύνη σου στην EA. Μακάρι να είναι άξιο το game και να γουστάρουμε επιτέλους λίγο Jedi gameplay. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Κιόλας?! Με εκπλήσσει η εμπιστοσύνη σου στην EA. Μακάρι να είναι άξιο το game και να γουστάρουμε επιτέλους λίγο Jedi gameplay. I know man.. Απλα ειναι απο τα λιγα games που δεν μπορω να αντισταθω.. 😛 Ελπιζω μην φαω φετα δωδωνης 1
naruto14 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Βγαίνει σε λίγες ώρες. Τα streams έχουν ήδη ανοίξει στο twitch, ενώ επίσημο review δεν έχει ανέβει ακόμα κανένα. Πολύ περίεργη η κατάσταση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα