optimus prime Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Και το Gears 5 έχει κάτι ψιλά στην οδήγηση. Επίσης μην συγκρίνεις τις μηχανές, του Gears είναι τόσο modified η engine που δεν την λες UE πλέον. Ας κανανε μοντες και αυτοι,δεν θα ειναι ουτε οι πρωτοι ουτε οι τελευταιοι. Ολοι οι devs λιγο πολυ περνανε δικο τους κωδικα στις μηχανες.. Δεν βλεπω κατι το παραλογο εγω σε αυτο. 1 λεπτό πριν, d4ydr33m3r είπε Και το GoW εχει θεμα ειδικα οταν περνεις το οχημα σε καποιους χαρτες απλα δεν το προσεξες.. Δεν με ενοχλησε καθολου αυτο. Ειναι απο τα πιο optimized παιχνιδια που εχω παιξει τα τελευταια χρονια..
d4ydr33m3r Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι τρομερα optimised ειδικα στις αρχες οι server στο online ηταν γτπ, 3 φορες μου ετυχαν AI issues και glitches και γενικα μεχρι να παρει ενα δυο updates ηταν ενα hot mess.. Πολυ καλυτερο και ενδιαφερον απο το 4 ειδικα ηταν και στο campaign και στο coop/online αλλα οχι και απιστευτα optimised.. Εκτος και αν optimised πλεον εννοειτε μονο τον κωδικα που συνδεεται με τον γραφικο τομεα εκει ναι ειχαν πετυχει καλη ισορροπια μεταξυ gfx fidelity και performance. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2020 από d4ydr33m3r
optimus prime Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Μιλαω για το campaign παντα. Να συγκρινουμε βουρτσες με βουρτσες και π........ς με βουρτσες..
d4ydr33m3r Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, optimus prime είπε Μιλαω για το campaign παντα. Να συγκρινουμε βουρτσες με βουρτσες και π........ς με βουρτσες.. Mιλησαμε για το stuttering και αναπτυχθηκε η συζητηση σε optimisation..Που το περιορισες εκει που θες και ας ειναι ορος γενικοτερος για να κανεις point.. Do the math.. On second thought αστο καταλαβα.. Συνεχισε ελευθερα..
optimus prime Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δεν χρειαζεται να συνεχισω,εσεις την φτασατε εδω την κουβεντα. Εχει απαντηθει νωριτερα.. Ναι εχει stutter και ναι δεν φευγει.. Τωρα οποιος θελει το παιζει ετσι και οποιος δεν θελει οπως εγω το παραταει.. Ειναι απλα τα πραγματα..
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, optimus prime είπε Ενταξει τωρα τι να σου πω εσενα.. Εγω δεν μπορεσα,προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα. Σιγουρα unplayable δεν ειναι αλλα τα νευρα μου χτυπησαν κοκκινο.. ασε με μωρέ να σε πειράξω λίγο λες και τα εννοώ ότι γράφω 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Και το Gears 5 έχει κάτι ψιλά στην οδήγηση. Επίσης μην συγκρίνεις τις μηχανές, του Gears είναι τόσο modified η engine που δεν την λες UE πλέον. assets baby, assets!
Skywalker333 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 οσο κ να ξερω οτι πλεον λενε adventures τα action / action-adventure, καθε φορα που το βλέπω σε είδηση, cringαρει ο Guybrush μέσα μου 6
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Έκανε μάγκα την ΕΑ η Respawn με το ταλέντο της.. 2
firepc Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μετα την βολτιτσα στο παρκο της ρακουν, παμε φουλ αντρικα Και μετα πιο αντρικα με Sekiro 🤭 4
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Όταν πας στο Sekiro θα καταλάβεις πώς θα έπρεπε να είναι το parry/deflect/posture break του Fallen Order (το οποίο είναι εμπνευσμένο από Sekiro). 2 1
p4n0s86 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω συμπληρώσει 2 ώρες στο παιχνίδι και είναι ήδη το GotY μου για το 2019 και γενικά ένα απ' τα καλύτερα που έχω παίξει. Τέρμα απολαυστικό, με τρομερό ρυθμό, καταπληκτικά τοπία και τα λέει αυτά κάποιος που δεν ήταν ποτέ φαν των ταινιών. Επίσης, πρέπει να έχει γίνει πολλή καλή δουλειά στο optimization, αφού δυσκολεύομαι να θυμηθώ άλλον πρόσφατο 3Α τίτλο που τον σηκώνει τόσο smooth η 1050Ti μου. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από p4n0s86 1
firepc Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Και γω δεν ειμαι φαν των ταινιων αλλα ακουσα καλα λογια για το παιχνιδι γι αυτο και το τσιμπησα Ειμαι ακομα στην αρχη και φαινεται πολυ καλο btw, το ΜΜ το χει στα 30€ https://www.mediamarkt.gr/el/product/_starwars-jedi-fallen-order-pc-1213591.html
firepc Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ειμαι στη μεση του παιχνιδιου. Καλο game γενικα. Με κουραζει λιγο ο χαρτης του που ειναι αλλοκοτος και δυσβατος Καλη ισοροπια μεταξυ gameplay και cutscenes. H μαχη του δεν ειναι και απ τις καλυτερες αλλα ενταξει φαση εχει Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από firepc
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Στις 5/4/2020 στις 5:18 ΜΜ, firepc είπε Και γω δεν ειμαι φαν των ταινιων αλλα ακουσα καλα λογια για το παιχνιδι γι αυτο και το τσιμπησα Ειμαι ακομα στην αρχη και φαινεται πολυ καλο btw, το ΜΜ το χει στα 30€ https://www.mediamarkt.gr/el/product/_starwars-jedi-fallen-order-pc-1213591.html και στα κλειδάδικα κοντεύει το 20αρι https://www.allkeyshop.com/blog/buy-star-wars-jedi-fallen-order-cd-key-compare-prices-2/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα