Tsamjunior Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 16 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Ρε παιδιά για επιλογή ανάμεσα στα 2 είπα μην πάτε απτό ένα off στο άλλο 🤣🤣 χαίρω πολύ σπίτι έχω ένα 2ο pc με έναν intel core duo και 4 ραμ με δεκαριά αλλά η μόνη χρήση είναι για unlock bootloader, unbrick κλπ και ναι κολλάει γιατί δεν έχει ssd. Απλά με βάση benchmark η vega 8>radeon 520 2gb απλά στον vega θα πρέπει να βάλω 4 ραμ + 8 να πάει 12 ώστε να έχει χώρο να τραβάει και η vega προφανώς με το l2-lol πχ τα 4 gb σε μέρος με άτομα θα παθαίνει σοκ διότι 1gb πχ λέμε είναι για τα services windows κλπ 1-2 το παιχνίδι και μένουν 500mb έως 1gb στην apu. + ένα έξτρα σαν apu θα έχει καλύτερη θερμοκρασία σε σύγκριση με την 520 για διάφορους λόγους πχ 14nm>28nm τεσπα αν ήταν να δώσω κιόλας 600+ θα πήγαινα σε δευτερεύον με μια mx 150 nvidia αλλά την στιγμή που δεν θέλω να δώσω τόσα η να πάρω μεταχειρισμένο δεν υπάρχει και λόγος, λογικά μέχρι τέλος βδομάδας θα το έχω και θα σας πω εντυπώσεις 😉 Σορι για τα οφφ φιλε Γνώμη μου, εφόσον κύρια χρήση του θα είναι παιχνίδια, είναι να πας στην vega. Βέβαια προφανώς τρελό gaming δεν θα κάνεις με καμία από τις 2, αλλά ανάμεσα τους, η vega υπερτερεί κατά πολύ. Υπάρχει και επιλογη με i5 7200u και mx150 βέβαια στα 500: https://www.skroutz.gr/s/17454182/Acer-A515-51G-58GZ-i5-7200U-8GB-1TB-GeForce-MX150-FHD-W10.html Χάνεις αρκετά σε επεξεργαστή βέβαια. Αλλά συνήθως μεγαλύτερο ρόλο παίζει η κάρτα ειδικά για τα παιχνίδια που θες, παρά ο επεξεργαστής. Αδύναμο δεν τον λες, για τα παιχνίδια που αναφέρεις σε καλύπτει άνετα, συν το ότι έχεις και καλύτερη κάρτα. Εξακολουθεί όμως να έχει σχεδόν την μισή ισχύ από τους προναφερθέντες. https://www.cpubenchmark.net/compare/AMD-Ryzen-5-2500U-vs-Intel-i5-8265U-vs-Intel-i5-7200U/3123vs3323vs2865 https://www.videocardbenchmark.net/compare/Radeon-520-vs-Radeon-Vega-8-vs-GeForce-MX150/3797vs3895vs3789
LIGHT1NG Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 27 λεπτά πριν, Tsamjunior είπε Σορι για τα οφφ φιλε Γνώμη μου, εφόσον κύρια χρήση του θα είναι παιχνίδια, είναι να πας στην vega. Βέβαια προφανώς τρελό gaming δεν θα κάνεις με καμία από τις 2, αλλά ανάμεσα τους, η vega υπερτερεί κατά πολύ. Υπάρχει και επιλογη με i5 7200u και mx150 βέβαια στα 500: https://www.skroutz.gr/s/17454182/Acer-A515-51G-58GZ-i5-7200U-8GB-1TB-GeForce-MX150-FHD-W10.html Χάνεις αρκετά σε επεξεργαστή βέβαια. Αλλά συνήθως μεγαλύτερο ρόλο παίζει η κάρτα ειδικά για τα παιχνίδια που θες, παρά ο επεξεργαστής. Αδύναμο δεν τον λες, για τα παιχνίδια που αναφέρεις σε καλύπτει άνετα, συν το ότι έχεις και καλύτερη κάρτα. Εξακολουθεί όμως να έχει σχεδόν την μισή ισχύ από τους προναφερθέντες. https://www.cpubenchmark.net/compare/AMD-Ryzen-5-2500U-vs-Intel-i5-8265U-vs-Intel-i5-7200U/3123vs3323vs2865 https://www.videocardbenchmark.net/compare/Radeon-520-vs-Radeon-Vega-8-vs-GeForce-MX150/3797vs3895vs3789 Ναι το έχω δει αλλά γενικά όλοι οι επεξεργαστές από ιντελ πρέπει να είναι τα hq μοντέλα για να είναι δυνατά η 8 γενιά είναι πολύ πιο δυνατή ακόμα και στα U να είχε τον i5 8265u +mx 130 έστω θα το έπαιρνα αλλά δεν έχει οπότε μάλλον για 2500U ή 3500u αν βρεθεί το να πάρω ι5 7200u έχει μισή δύναμη από τον 2500 και 8265 οπότε πεταμένα λεφτά..
LIGHT1NG Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Αλλά το θέμα είναι ποιο με τον 2500U 😕
Tsamjunior Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Εφόσον σε ενδιαφέρουν τα games, πεταμένα λεφτά δεν είναι γιατί κερδίζεις σχεδόν διπλάσια ισχύ από την κάρτα γραφικών που παίζει και τον μεγαλύτερο ρόλο στα παιχνίδια συνήθως. Αλλά τέλοσπάντων, γνώμη μου την Vega 8. Το θέμα της ram μπορείς να το λύσεις εύκολα και οικονομικά, το θέμα της κάρτας γραφικών δυστυχώς το παντρεύεσαι!
LIGHT1NG Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, Tsamjunior είπε Εφόσον σε ενδιαφέρουν τα games, πεταμένα λεφτά δεν είναι γιατί κερδίζεις σχεδόν διπλάσια ισχύ από την κάρτα γραφικών που παίζει και τον μεγαλύτερο ρόλο στα παιχνίδια συνήθως. Αλλά τέλοσπάντων, γνώμη μου την Vega 8. Το θέμα της ram μπορείς να το λύσεις εύκολα και οικονομικά, το θέμα της κάρτας γραφικών δυστυχώς το παντρεύεσαι! Μετά από λίγο περισσότερο ψάξιμο ίσως πάω και στο ι5 7200u με την mx150 βέβαια είναι λίγο μεγάλο το ρίσκο αλλά έρχεται με 8 ραμ, τσάντα, ασύρματο ποντίκι (σαν 2ο για έξω) ενώ το 2500u βγαίνει παραπάνω γιατί πρεπε να δώσω 500 με 4 ραμ (γιατί το lenovo έχει θέμα με το throttle) τεσπα ότι είναι Τετάρτη θα γίνει παραγγελία αν βγει κάτι καλύτερο ως τότε έχει καλός
Tsamjunior Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε Μετά από λίγο περισσότερο ψάξιμο ίσως πάω και στο ι5 7200u με την mx150 βέβαια είναι λίγο μεγάλο το ρίσκο αλλά έρχεται με 8 ραμ, τσάντα, ασύρματο ποντίκι (σαν 2ο για έξω) ενώ το 2500u βγαίνει παραπάνω γιατί πρεπε να δώσω 500 με 4 ραμ (γιατί το lenovo έχει θέμα με το throttle) τεσπα ότι είναι Τετάρτη θα γίνει παραγγελία αν βγει κάτι καλύτερο ως τότε έχει καλός Νομίζω η διαφορά κόστους είναι μικρή. Αν δεν κάνω λάθος με 20-25 ευρώ παίρνεις ram. Αυτό με τα throttle και τους ryzen ακούγεται όντως, προσωπικά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Για να είσαι σίγουρος, ψάξε video στο youtube με τις εκάστοτε υλοποιήσεις και πως τρέχουν τα παιχνίδια που θέλεις. Όπως και να έχει, ό,τι και να επιλέξεις καλορίζικο και γράψε μας ένα review όταν παραλάβεις!
LIGHT1NG Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, Tsamjunior είπε Νομίζω η διαφορά κόστους είναι μικρή. Αν δεν κάνω λάθος με 20-25 ευρώ παίρνεις ram. Αυτό με τα throttle και τους ryzen ακούγεται όντως, προσωπικά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Για να είσαι σίγουρος, ψάξε video στο youtube με τις εκάστοτε υλοποιήσεις και πως τρέχουν τα παιχνίδια που θέλεις. Όπως και να έχει, ό,τι και να επιλέξεις καλορίζικο και γράψε μας ένα review όταν παραλάβεις! Η ζυγαριά γέρνει προς ι5 7200 και ΜΧ150 λόγο από μερικές μετρήσεις τέλος πάντων όταν παραλάβω κλπ θα ενημερώσω λογικά από βδομάδα.
Tsamjunior Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Στις 14/4/2019 στις 7:25 ΜΜ, mphxths είπε Μου θυμιζεις εναν φιλο που ειχα καποτε που δεν ηθελε ουτε καν install να κανει τις εφαρμογες για να μην του γεμιζουν "σκουπιδια" τον δισκο. Οι δισκοι ειναι για να γεμιζουν , οι μνημες για να γεμιζουν και οι επεξεργαστες για να χρησιμοποιουνται.Αν λες οτι ακομα και 64γιγα να χες παλι τις ιδιες γυφτιες θα εκανες σημαινει οτι δεν κατανοεις τον σκοπο υπαρξης της μνημης...κατσε λοιπον με 62γιγα να τα κοιτας και κοιτα μην ξεπερασεις τα 2 γιγα μνημης με αυτα που κανεις...(στο σεναριο που θα χες 64γιγα ραμ). Δηλαδη οταν καθεσαι στο πισι σου να σερφαρεις και επικοινωνησει καποιος σε καποιο προγραμμα που χρησιμοποιεις π.χ. skype,viber κλπ , απαντας απο το κινητο?Σοβαρα τωρα?Για να μην ανοιξεις το αντιστοιχο προγραμμα στο πισι και πιασει ram ?Πες μου οτι καταλαβαινεις οτι ειναι γυφτια κατι τετοιο αν οντως το κανεις Στο 2ο φορητο μου εχω 4γιγα ραμ..τα 10αρια με το καλημερα μετα απο καθαρη εγκατασταση θελουν το πολυ 1γιγα...καληνυχτα με το...καλημερα...και γω τετοιες γυφτιες θα εκανα αν του ειχα βαλει 10αρια. Του εβαλα λινουξακι λοιπον που πιανει στο boot-αρισμα και με ο,τι μαλακια τρεχει στο background 500-600mb και κανω προσεκτικη χρηση γιατι ξερω ποσο θα γαμηθει η ραμ... Αλλα ελπιζω να καταλαβαινεις οτι δεν ειναι ζωη αυτη...να προσεχεις τι θα ανοιξεις , ποσα θα ανοιξεις , μην ανοιξεις κανα παιχνιδι μαζι με ολα τα αλλα κλπ. Αρα οταν πας για νεο μηχανημα , πας για τουλαχιστον 8 γιγα ραμ , για να χαρεις το μηχανημα σου οσο καλυτερα γινεται και χωρις....μαντεψε...γυφτιες Μιας και βοηθήσαμε (ελπίζω τουλάχιστον) τον φίλο, ας απαντήσω και σε σένα. Καταλαβαίνεις ότι διαφωνείς με τον εαυτό σου τόση ώρα; 😁 Δεν διαφωνώ σε όσα λες, ΑΛΛΑ πρέπει να καταλάβεις κάτι βασικό. Δουλεύω τον υπολογιστή όπως τον δουλεύω όχι για λόγους τσιγκουνιάς (άραγε τι ακριβώς έχω να κερδίσω από αυτό;) αλλα καθαρά και μόνο λόγω πρακτικότητας για εμένα και δικής μου προτίμησης. Και αμάξι έχω, αλλα το γεγονός ότι δεν το χρησιμοποιώ για να πάω στο περίπτερο στα 50 μέτρα, με κάνει γύφτο και τσιγκούνη; Απαντάω από το κινητό γιατί όντως με βολεύει, απεγκατάστησα τα άχρηστα προγράμματα γιατί απλά δεν τα χρησιμοποιώ, τι νόημα έχει να έχω 50 προγράμματα στο pc μου από τα οποία χρησιμοποιώ τα 6-7; Επιλέγω λοιπόν να κρατήσω μόνο τα 6-7 που χρησιμοποιώ, τι σου φαίνεται τόσο παράξενο; Είναι καθαρά θέμα χρήσης και όχι γυφτιάς ή τσιγκουνιάς ή εξοικονόμησης 5mb ram. Για ποιο λόγο λοιπόν να θέλω ντε και καλά να γεμίσω την ram μου με άχρηστα για εμένα προσωπικά προγράμματα; Εάν εγώ για παράδειγμα θέλω αυτοκίνητο για να μαζεύω ελιές, πρέπει να αγοράσω ferrari επειδή είναι καλύτερη από το nissan navara πχ; Με βάση όλα αυτά λοιπόν, που ακριβώς διαφωνείς ότι ΟΛΑ εξαρτώνται από την χρήση που κάνεις και θέλεις; 🙂 Και ναι λοιπόν, τα 4gb ram δεν φτάνουν μόνο για να κοιτάς την επιφάνεια εργασίας! 😁
mphxths Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 20 λεπτά πριν, Tsamjunior είπε Απαντάω από το κινητό γιατί όντως με βολεύει Παραδεξου το , ουτε εσυ δεν το πιστευεις αυτο Δηλαδη εκει που σερφαρεις με τον chrome ας πουμε , και αντι να κλικαρεις το σκυπε στο πισι και να απαντησεις με ενα φουλ size πληκτρολογιο στην μεγαλη οθονη του πισι σου , εσυ βολευεσαι με το κινητο που εχει μαξιμουμ 6 ιντσες οθονη πανω κατω και πληκτρολογιο ψειρα... Υπαρχει επιστημονικη ονομασια για αυτο που σου συμβαινει.Λεγεται "εξαναγκασμενη αυθυποβολη , απορροιας ιδεοψυχαναγκαστικης διαταραχης" 23 λεπτά πριν, Tsamjunior είπε Και ναι λοιπόν, τα 4gb ram δεν φτάνουν μόνο για να κοιτάς την επιφάνεια εργασίας! 😁 Και ναι λοιπον μονο για αυτο φτανουν.Γιατι αν πιασουμε τον μεσο ορο του χρηστη , και του πουμε να δουλεψει χωρις να καταφυγει σε αυτο που υπογραμμισα παραπανω..δεν θα του φτασουν... Ειπαμε να χρησιμοποιουσουμε τον Η/Υ , οχι να μαλακιστουμε.Σαν να παιρνεις οπως λες αμαξι , και αντι να πας στην δουλεια σου με αυτο , να το παιρνεις μεχρι την σταση και απο κει να παιρνεις λεωφορειο. Θυμασαι τον φιλο που σου ανεφερα που δεν εγκαθιστουσε προγραμματα στο πισι για να μην του αφηνουν σκουπιδια?Ε αυτος λοιπον ειχε μηχανη και αμαξι.Και επειδη δεν εβρισκε ευκολα παρκινγκ εκει που εμενε , το αμαξι δεν το κουνουσε καθολου , επαιρνε την μηχανη , διεσχιζε 2-3 χιλιομετρα , την παρκαρε σε ενα επι πληρωμη παρκινγκ και συνεχιζε με το λεωφορειο για την δουλεια του Προσεχε μην φτασεις σε τετοια επιπεδα
Tsamjunior Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 21 λεπτά πριν, mphxths είπε Παραδεξου το , ουτε εσυ δεν το πιστευεις αυτο Δηλαδη εκει που σερφαρεις με τον chrome ας πουμε , και αντι να κλικαρεις το σκυπε στο πισι και να απαντησεις με ενα φουλ size πληκτρολογιο στην μεγαλη οθονη του πισι σου , εσυ βολευεσαι με το κινητο που εχει μαξιμουμ 6 ιντσες οθονη πανω κατω και πληκτρολογιο ψειρα... Υπαρχει επιστημονικη ονομασια για αυτο που σου συμβαινει.Λεγεται "εξαναγκασμενη αυθυποβολη , απορροιας ιδεοψυχαναγκαστικης διαταραχης" Και ναι λοιπον μονο για αυτο φτανουν.Γιατι αν πιασουμε τον μεσο ορο του χρηστη , και του πουμε να δουλεψει χωρις να καταφυγει σε αυτο που υπογραμμισα παραπανω..δεν θα του φτασουν... Ειπαμε να χρησιμοποιουσουμε τον Η/Υ , οχι να μαλακιστουμε.Σαν να παιρνεις οπως λες αμαξι , και αντι να πας στην δουλεια σου με αυτο , να το παιρνεις μεχρι την σταση και απο κει να παιρνεις λεωφορειο. Θυμασαι τον φιλο που σου ανεφερα που δεν εγκαθιστουσε προγραμματα στο πισι για να μην του αφηνουν σκουπιδια?Ε αυτος λοιπον ειχε μηχανη και αμαξι.Και επειδη δεν εβρισκε ευκολα παρκινγκ εκει που εμενε , το αμαξι δεν το κουνουσε καθολου , επαιρνε την μηχανη , διεσχιζε 2-3 χιλιομετρα , την παρκαρε σε ενα επι πληρωμη παρκινγκ και συνεχιζε με το λεωφορειο για την δουλεια του Προσεχε μην φτασεις σε τετοια επιπεδα Σόρι φίλος, δεν ήξερα να σε ρωτήσω πως να κάνω την δουλειά μου και πως βολεύομαι εγώ καλύτερα με βάση τη χρήση που εγώ κάνω. Αισθάνομαι ότι έχεις απωθημένα με τον φίλο σου, καλά είναι να τα συζητήσεις μαζί του και όχι να τα βγάζεις σε άλλους. Δεν με αφορά τι κάνει ο φίλος σου, ή ο οποιοσδήποτε γενικά, εφόσον δεν επηρεάζει εμένα. Δικαίωμα του να κάνει ό,τι και όπως θέλει 🙂 Κοιτάς το δέντρο (φράσεις μου), και χάνεις το δάσος (το νόημα από όλα τα σεντόνια που έχω στείλει). Δεν είμαι ο μέσος χρήστης, και δεν ενδιαφέρομαι τι κάνει ο μέσος χρήστης. Εάν ο μέσος χρήστης αύριο αποφασίσει ότι πρέπει να έχει overclocked i9-9900k ας το κάνει, όσο εγώ καλύπτω τις απαιτήσεις μου είμαι ΟΚ. Τώρα για ποιο λόγο τρελαίνεσαι εσύ που εγώ βολεύομαι με αυτό, δεν καταλαβαίνω. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ. Δεν καταλαβαίνω που είναι το περίεργο σε αυτό που λέω ή πού και εάν διαφωνείς. Ασχολείσαι με όλα τα άλλα (μεμονωμένες φράσεις) και έχεις χάσει την μπάλα εδώ και πολλά ποστ και περιορίζεσαι σε ειρωνικές "επιθέσεις" και παραλληλισμούς με τον φίλο σου. Είτε το δέχεσαι είτε όχι, δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες και δεν κάνουν όλοι την ίδια χρήση. Το κλείνω εδώ, γιατί έχουμε ξεφύγει και κατακρεουργήσει πολλάκις το ποστ του φίλου. Φιλικά πάντα, δέξου ότι υπάρχουν και άλλες απόψεις η νοοτροπίες από την δική σου, και μην χαρακτηρίζεις με χ,ψ τρόπους η ασθένειες, άτομα τα οποία δεν γνωρίζεις. Φαίνεσαι επιθετικός στα όρια του παρεξηγήσιμου, ενώ δεν νομίζω ότι είναι αυτός ο σκοπός σου, κουβέντα κάνουμε. Αν θέλεις δέξου το και κατάλαβε το, αν όχι...καλή καρδιά 🙂
LIGHT1NG Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 21 ώρες πριν, mphxths είπε Παραδεξου το , ουτε εσυ δεν το πιστευεις αυτο Δηλαδη εκει που σερφαρεις με τον chrome ας πουμε , και αντι να κλικαρεις το σκυπε στο πισι και να απαντησεις με ενα φουλ size πληκτρολογιο στην μεγαλη οθονη του πισι σου , εσυ βολευεσαι με το κινητο που εχει μαξιμουμ 6 ιντσες οθονη πανω κατω και πληκτρολογιο ψειρα... Υπαρχει επιστημονικη ονομασια για αυτο που σου συμβαινει.Λεγεται "εξαναγκασμενη αυθυποβολη , απορροιας ιδεοψυχαναγκαστικης διαταραχης" Και ναι λοιπον μονο για αυτο φτανουν.Γιατι αν πιασουμε τον μεσο ορο του χρηστη , και του πουμε να δουλεψει χωρις να καταφυγει σε αυτο που υπογραμμισα παραπανω..δεν θα του φτασουν... Ειπαμε να χρησιμοποιουσουμε τον Η/Υ , οχι να μαλακιστουμε.Σαν να παιρνεις οπως λες αμαξι , και αντι να πας στην δουλεια σου με αυτο , να το παιρνεις μεχρι την σταση και απο κει να παιρνεις λεωφορειο. Θυμασαι τον φιλο που σου ανεφερα που δεν εγκαθιστουσε προγραμματα στο πισι για να μην του αφηνουν σκουπιδια?Ε αυτος λοιπον ειχε μηχανη και αμαξι.Και επειδη δεν εβρισκε ευκολα παρκινγκ εκει που εμενε , το αμαξι δεν το κουνουσε καθολου , επαιρνε την μηχανη , διεσχιζε 2-3 χιλιομετρα , την παρκαρε σε ενα επι πληρωμη παρκινγκ και συνεχιζε με το λεωφορειο για την δουλεια του Προσεχε μην φτασεις σε τετοια επιπεδα Έλα ο καθένας ότι χρήση κάνει θέλει και τα ανάλογα πχ σπίτι τώρα έχω το PC και όταν ήμουν έτρεχε 3 παράθυρα lineage με το adrenaline για φαρμ, discord, pubg, καμιά φορά και κανα record game, mozilla, antivirus νομίζεις ότι με αυτή την χρήση τα 4 και τα 8 θα είχαν καμία ελπίδα? Είναι καθαρά τι χρήση αλλά υπολογιστής με ενσωματωμένα γραφικά και 4 ραμ πρέπει να τρέχεις ένα-ένα τα προγράμματα τα βαριά δηλαδή πχ δεν τα σηκώνει όλα μαζί εκτός και αν λέμε ότι τα σηκώνει και ας το lag είναι στο Θεό τότε θα σου πω εμπειρία από το P4 με 1gb ram 64mb γραφικών είχα βάλει το lineage και όταν πατούσες teleport έκανε περίπου 15 λεπτά να κάνει spawn, γουαου P4 ultra power όχι αυτό είναι ανοησία 😁 ακόμα και αυτό οου θα πάρω τώρα με την μια θα μπει ένας Μ2 256gb και με την ευκαιρία η 4αρα θα πάρει δρόμο και θα μπει μια 8αρα για να πάει 12 ώστε να έχει χώρο να δουλέψει γιατί να ξέρεις μέχρι και ο ssd για να δουλέψει γρήγορα τραβάει και ραμ όχι μεγάλο ποσοστό αλλά τραβάει +ότι το λάπτοπ μετά θα πάρει την θέση για άλλα πράγματα πέρα απτο gaming που θα είναι για την σεζόν που ανάθεμα αν βρω κουράγιο με το 9το 12ωρο.....υγεία
LIGHT1NG Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 @Tsamjunior ψήθηκα να πάρω ι5 7300hq + 1050.....
Tsamjunior Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 16/4/2019 στις 11:57 ΜΜ, LIGHT1NG είπε @Tsamjunior ψήθηκα να πάρω ι5 7300hq + 1050..... Φίλε αν σε παίρνει να ανέβεις κάπου 100 ευρώ, κάντο! Αξίζει άνετα τα (σχετικά) λίγα λεφτά παραπάνω, και απο άποψη επεξεργαστή και από άποψη κάρτας! Απολύτως καμία σχέση η MX150 με την 1050 https://www.videocardbenchmark.net/compare/GeForce-MX150-vs-GeForce-GTX-1050/3789vs3596 https://www.cpubenchmark.net/compare/Intel-i5-7300HQ-vs-Intel-i5-7200U/2922vs2865 Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από Tsamjunior
LIGHT1NG Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, Tsamjunior είπε Φίλε αν σε παίρνει να ανέβεις κάπου 100 ευρώ, κάντο! Αξίζει άνετα τα (σχετικά) λίγα λεφτά παραπάνω, και απο άποψη επεξεργαστή και από άποψη κάρτας! Απολύτως καμία σχέση η MX150 με την 1050 https://www.videocardbenchmark.net/compare/GeForce-MX150-vs-GeForce-GTX-1050/3789vs3596 https://www.cpubenchmark.net/compare/Intel-i5-7300HQ-vs-Intel-i5-7200U/2922vs2865 Ναι άσε έγινε το κακό το πήρα 😂😂λογικά η σήμερα η αύριο θα είναι εδώ..
Tsamjunior Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε Ναι άσε έγινε το κακό το πήρα 😂😂λογικά η σήμερα η αύριο θα είναι εδώ.. Χαχα σιγουρα δεν θα το μετανοιώσεις! Και ειδικά αφού το προορίζεις για gaming θα το ευχαριστηθείς! Στείλε αν μπορείς ποιο μοντέλο πήρες και γράψε μας ενα review μόλις παραλάβεις! Καλορίζικο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα