geoparades Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Καλησπέρα σας ήθελα να ρωτήσω κατι. Έχω ενα συστημα με επεξεργαστη fx 6100 Ram 8gb. Κάρτα γραφικών. Gigabyte radeon r9 280 3gb. Έχω δει έναν επεξεργαστή AMD FX. 8350 BOX Wraith cooler. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αξίζει να παρω αυτόν τοβ επεξεργαστή για μια τελευταία αναβάθμιση; Ευχαριστώ πολύ για την οποια βοήθεια
Sheogorath Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, geoparades είπε Καλησπέρα σας ήθελα να ρωτήσω κατι. Έχω ενα συστημα με επεξεργαστη fx 6100 Ram 8gb. Κάρτα γραφικών. Gigabyte radeon r9 280 3gb. Έχω δει έναν επεξεργαστή AMD FX. 8350 BOX Wraith cooler. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αξίζει να παρω αυτόν τοβ επεξεργαστή για μια τελευταία αναβάθμιση; Ευχαριστώ πολύ για την οποια βοήθεια Καλησπέρα, όχι, καλύτερα νέο PC με Ryzen, είναι πολύ φθηνοί και με τεράστια διαφορά απο τους FX. 5
farasi Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 18 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, όχι, καλύτερα νέο PC με Ryzen, είναι πολύ φθηνοί και με τεράστια διαφορά απο τους FX. οι ryzen θέλουν DDR4
Sheogorath Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 16 λεπτά πριν, farasi είπε οι ryzen θέλουν DDR4 Και άλλη μητρική, και λοιπόν; 4
radiohead Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 57 λεπτά πριν, geoparades είπε Καλησπέρα σας ήθελα να ρωτήσω κατι. Έχω ενα συστημα με επεξεργαστη fx 6100 Ram 8gb. Κάρτα γραφικών. Gigabyte radeon r9 280 3gb. Έχω δει έναν επεξεργαστή AMD FX. 8350 BOX Wraith cooler. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αξίζει να παρω αυτόν τοβ επεξεργαστή για μια τελευταία αναβάθμιση; Ευχαριστώ πολύ για την οποια βοήθεια Αυστηρά μόνο μεταχειρισμένο τον 8350 Για ποια χρήση θα είναι;
preditor Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 ο FX 8350 ειναι καλος για μια τελευταία αναβαθμίσει με κοστος 50 ευρώ
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 11 ώρες πριν, farasi είπε οι ryzen θέλουν DDR4 επίσης θέλουν και am4 m/b. 11 ώρες πριν, geoparades είπε Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αξίζει να παρω αυτόν τοβ επεξεργαστή για μια τελευταία αναβάθμιση; Πως γίνεται να σου πούμε αν αξίζει αν δεν ξέρεις πόσο θα σου κοστίσει? Για 60 που κοστίζει καινούριος ούτε για αστείο. Αν τον βρεις μτχ κάνα 20άρι, γιατί όχι? Δυστυχώς εκεί που δεν σου φτάνει ο 6100 δεν θα σου φτάνει και ο 8350, γι αυτό αν είναι να δώσεις ένα συμβολικό ποσό προχώρα, αλλά αν είναι να πληρώσεις κανονικά, καλύτερα πούλα όλη την πλατφόρμα και τσόνταρε κάτι από πάνω για καινούρια πλατφόρμα. 2
nicksoti Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Εγώ διαφωνώ. Αφού η μητρική σου δίνει upgrade path τόσο οικονομικά, γιατί να μην το κάνεις; Πουλάς και τον παλιό και τέλος.Θα έχεις μια διαφορά 30% πάνω με ψίχουλα. Not bad. Μόνο όμως αν έχεις κουτί με καλό αερισμό και τροφοδοτικό 500άρι και άνω. Για να δεις τρανταχτή διαφορά παντού θες από 8350 θες Ryzen 5 1600 και άνω. ΄3 κατοστάρικα. Αν τα έχεις κάντο.
radiohead Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, nicksoti είπε Εγώ διαφωνώ. Αφού η μητρική σου δίνει upgrade path τόσο οικονομικά, γιατί να μην το κάνεις; Πουλάς και τον παλιό και τέλος.Θα έχεις μια διαφορά 30% πάνω με ψίχουλα. Not bad. Μόνο όμως αν έχεις κουτί με καλό αερισμό και τροφοδοτικό 500άρι και άνω. Για να δεις τρανταχτή διαφορά παντού θες από 8350 θες Ryzen 5 1600 και άνω. ΄3 κατοστάρικα. Αν τα έχεις κάντο. Εν μέρει σωστό αυτό που λες αλλά υπάρχει και ακόμα ένα σεναριο. Μητρική am4 βρίσκεις με το κόστος του επεξεργαστή που θέλει να πάρει. Τα δύο που μένουν ραμ και cpu εξαρτώνται από τη χρήση που κάνει και ξεκινούν από 130€ ευρώ. Πχ 2200g + 8gb ram. Αν πουλήσει το σετ που έχει ακόμα και 50 που λέει ο λόγος μιλάμε για ένα 80αρι σε νέα futureproof πλατφόρμα και με μεγάλες διαφορές σε κατανάλωση και performance. Το ζητούμενο είναι ξαναλέω η χρήση που ο ts ακόμα δεν μας έχει ενημερώσει. 4
geoparades Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Καλησπέρα σας και συγνωμη που δεν εχω απαντησει τοσες ωρες.Ευχαριστώ πολυ για ολες τις απαντησεις μέχρι στιγμής.Τον υπολογιστή εκτός απο ταινίες και σερφάρισμα τον εχω και για gaming απλα δεν ειμαι απαιτητικός gamer.Να φανταστείτε μπορώ να παιζω μέχρι και τα τελευταία παιχνίδια όπως Resident evil 2 remake και Metro exodus Σε χαμηλα γραφικα βέβαια.Αλλά παιζουν δεν κολλανε. σκεφτόμουν οτι ισως ένας λίγο καλύτερος επεξεργαστής θα έδινε κατι καλύτερο γενικα στο σύστημα.Ευχαριστώ πολυ
radiohead Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μπέρδεμα η κατάσταση σου. Ο 8350 θέλει ανέβασμα ρολόγια για να πεις να μείνεις λίγο ακόμα στην ίδια πλατφόρμα και να αξίζει ο κόπος. Ποια μητρική έχεις; Απο την άλλη για νέα games θελεις σιγά σιγά και παραπάνω μνημη. Θα πληρώσεις για ddr3; Μετά θα θες και κάρτα γραφικών και θα στην κραταει πίσω ο επεξεργαστης. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα που λένε. Anyway εγώ στη θέση σου αν είχα σκοπό να παίζω αξιοπρεπώς και μπορούσα να μαζεψω χρήματα, θα έμενα όπως είμαι και θα μάζευα για γενικό ρεκτιφιε. Αν ήμουν σφιχτός θα έδινα για μεταχειρισμένο 8350 και όσο κρατούσε. 2
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Πρέπει να το κοιτάξω που βλέπω σιχαμερά τρολ παντού. Τέσπα. Κόστος για την υποτιθέμενη αλλαγή συνεχίζεις να μην δίνεις. Άρα ότι φανταστεί/υποθέτει ο καθένας. Ξαναγράφε τις ίδιες γενικότητες για να σου ξαναγράφω τα ίδια. Όπου δεν σε φτάνει ο 6100 δε θα σε φτάνει και ο 8350. Εν αναμονή, της μιά απ τα ίδια, τρολοδήθεν ερώτησης. 1
life is music Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, geoparades είπε Καλησπέρα σας και συγνωμη που δεν εχω απαντησει τοσες ωρες.Ευχαριστώ πολυ για ολες τις απαντησεις μέχρι στιγμής.Τον υπολογιστή εκτός απο ταινίες και σερφάρισμα τον εχω και για gaming απλα δεν ειμαι απαιτητικός gamer.Να φανταστείτε μπορώ να παιζω μέχρι και τα τελευταία παιχνίδια όπως Resident evil 2 remake και Metro exodus Σε χαμηλα γραφικα βέβαια.Αλλά παιζουν δεν κολλανε. σκεφτόμουν οτι ισως ένας λίγο καλύτερος επεξεργαστής θα έδινε κατι καλύτερο γενικα στο σύστημα.Ευχαριστώ πολυ Γ μένα αν βρεις 8350 στα 40 ευρώ τσιμπα τον .....πουλάς και τον δικό σου ένα 20 και είσαι οκ...Τώρα αν θες να παίξεις παιχνίδια δίνεις την καρτουλα σου και παίρνεις μέσα από το site μια rx 570 8gb η gtx 1060 6gb και θα παίζεις άνετα τα παιχνίδια σου!
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Για να έχει κάποιο αντίκρισμα ο 8350, πρέπει να έχει ο TS μητρική με @ρχίδια ώστε να τον πάει απο 4.5ghz και πάνω αλλιώς καλύτερα αλλαγή συστήματος οπως προείπαν τα παιδάκια παρα πανούλια..🙂 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα