chralexo Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Έχω το samsung galaxy tab 3 (t210) και τον τελευταίο μήνα έχω πρόβλημα με το gps. Με το ζόρι εντοπίζει δορυφόρους και ακόμα δυσκολότερα συνδέεται σε αυτούς (το βλεπω με πρόγραμμα gps test). Tι μπορεί να φταίει ; έχω δοκιμάσει τα παντά που βρήκα, επαναφορές, να αλλάξω θήκες, να χαλαρώσω κάτι βίδες. Επειδή πλέον για σερφάρισμα κολλάει το έχω για gps με το sygic(αγορασμένο) και δεν εντοπίζει με τίποτα, μένει στην αναζήτηση... Το προσέχω και σίγουρα δεν έχει φάει τούμπα. Καμια ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jp77s Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Τι Android έχεις? 4.2 ή 4.4? Το συγκεκριμένο tablet είχε θέματα με το GPS όταν έπαιρνε KitKat 4.4. Αν έχει πάρει τη συγκεκριμένη αναβάθμιση φλασαρε με odin την κατάλληλη 4.2 stock rom. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chralexo Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Όταν το πήρα είχε την 4.1.2 kit kat αν θυμάμαι καλά και τώρα έχω την 4.4 . Λες να φταίει η έκδοση του Android; θα το δοκιμάσω και θα σου πω Επεξ/σία 15 Απριλίου 2019 από chralexo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chralexo Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Έβαλα την 4.1.2 και το πρόβλημα συνεχίζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jp77s Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Επειδή είχα το ίδιο tablet και το πρόβλημα λύθηκε με downgrade το πρότεινα. Είχα βρει και σχετική αναφορά στο xda: https://www.google.gr/amp/s/forum.xda-developers.com/galaxy-tab-3/help/sm-t210-gps-ota-update-to-4-4-2-t3094085/amp/ Δοκίμασες εναλλαγή στις ρυθμίσεις της συσκευής, στoν προσδιορισμό της τοποθεσίας, μεταξύ GPS και WiFi? Μήπως και ξεμπλοκαρει από εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ice25 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 έχω το t110 μετά από ένα διάστημα έβγαλε πρόβλημα στο gps κάποιες φόρες λυνόταν με καθάρισμα του cashe partition Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chralexo Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Τα δοκίμασα ολα δεν δουλευει με τίποτα, μαλλον θα χάλασε ο δέκτης. Θα το κρατησω για να βλέπω καμια σειρά στο κρεβάτι πριν κοιμηθώ 😥 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik187 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Φαντάζομαι την δοκιμή με το GPS test την κάνεις σε ανοιχτό χώρο και όχι μέσα σε κάποιο αυτοκίνητο? Στο λέω γιατί την έπαθα από μια κεραία tv η οποία μου μπλοκαριζε το σήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chralexo Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Την δοκιμή την έκανα παντού , όπου μπορείς να φανταστείς. Έβαλα δίπλα το κινητό και σε 3-4 δευτερόλεπτα έβρισκε 16 δορυφόρους και το tablet τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα