Προς το περιεχόμενο

προβλημα gps - samsung galaxy tab 3

chralexo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω το samsung galaxy tab 3 (t210) και τον τελευταίο μήνα έχω πρόβλημα με το gps. Με το ζόρι εντοπίζει δορυφόρους και ακόμα δυσκολότερα συνδέεται σε αυτούς (το βλεπω με πρόγραμμα gps test). Tι μπορεί να φταίει ; έχω δοκιμάσει τα παντά που βρήκα, επαναφορές, να αλλάξω θήκες, να χαλαρώσω κάτι βίδες. Επειδή πλέον για σερφάρισμα κολλάει το έχω για gps με το sygic(αγορασμένο) και δεν εντοπίζει με τίποτα, μένει στην αναζήτηση...
Το προσέχω και σίγουρα δεν έχει φάει τούμπα. Καμια ιδέα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι Android έχεις? 4.2 ή 4.4? Το συγκεκριμένο tablet είχε θέματα με το GPS όταν έπαιρνε KitKat 4.4. Αν έχει πάρει τη συγκεκριμένη αναβάθμιση φλασαρε με odin την κατάλληλη 4.2 stock rom.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν το πήρα είχε την 4.1.2 kit kat αν θυμάμαι καλά και τώρα έχω την 4.4 . Λες να φταίει η έκδοση του Android; θα το δοκιμάσω και θα σου πω

Επεξ/σία από chralexo

Επειδή είχα το ίδιο tablet και το πρόβλημα λύθηκε με downgrade το πρότεινα. Είχα βρει και σχετική αναφορά στο xda:

https://www.google.gr/amp/s/forum.xda-developers.com/galaxy-tab-3/help/sm-t210-gps-ota-update-to-4-4-2-t3094085/amp/

Δοκίμασες εναλλαγή στις ρυθμίσεις της  συσκευής, στoν προσδιορισμό της τοποθεσίας, μεταξύ GPS και WiFi? Μήπως και ξεμπλοκαρει από εκεί. 

Φαντάζομαι την δοκιμή με το GPS test την κάνεις σε ανοιχτό χώρο και όχι μέσα σε κάποιο αυτοκίνητο? 

Στο λέω γιατί την έπαθα από μια κεραία tv η οποία μου μπλοκαριζε το σήμα. 

Την δοκιμή την έκανα παντού , όπου μπορείς να φανταστείς. Έβαλα δίπλα το κινητό και σε 3-4 δευτερόλεπτα έβρισκε 16 δορυφόρους και το tablet τίποτα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...