Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλο το γκρουπ,

Χτες αγόρασα το Mavic Air της DJI. Είναι αρκετά ωραίο, εύκολο στον χειρισμό και μπορείς ακόμα να το χρησιμοποιήσεις επαγγελματικά αφού φυσικά μάθεις όλα του τα κόλπα. Υπάρχει όμως ένα θέμα που δεν το αναφέρει κανείς πουθενά και σε κανένα tutorial. Άμα είσαι μέσα σε No Fly Zone (δηλαδή σε ακτίνα 8 χιλιομέτρων και λιγότερο)  πολεμικού αεροδρομίου, το drone κλειδώνει και δεν μπορείς να το πετάξεις. Το σπίτι μου είναι περίπου 3 περίπου χιλιόμετρα μακριά από το αεροδρόμιο της Λάρισας και δεν μπορώ να κάνω τίποτα! Πρέπει να πάω έξω από την πόλη και να το πετάξω. ΄Εστειλα στο flysafe της dji φωτοτυπία της ταυτότητας μου, το αριθμό κινητού και πάλι δεν δέχονται να το ξεκλειδώσουν. Χρειάζονται και επίσημη άδεια του ΑΤΑ που να μου επιτρέπει να πετάω το drone εντός της ζώνης των 8 χιλιομέτρων. Ειδικά τώρα που έφεραν οι Αμερικάνοι  τα MQ Reaper, σιγά μην μου δώσουν άδεια. Τέσπα έχει τύχει σε κανέναν κάτι αντίστοιχο? Από την μία χαίρομαι γιατί έτσι πρέπει να δουλεύει το λογισμικό που σημαίνει ότι λειτουργικά όλα φαίνονται οκ. 

Δημοσ.

DJI is committed to helping pilots unleash their aerial creativity safely and responsibly. In keeping with that commitment, we’re offering this page filled with the latest tips, regulatory links, and instructional videos. You can also learn about the DJI GEO System along with its flight restriction zones and all-new unlocking system. While we've made every effort to provide comprehensive information, this page is not a substitute for pilot's ability to exercise good judgment. As a DJI pilot, you are solely responsible for ensuring your flights are conducted safely and in accordance with all local laws and regulations.

αυτα γραφει η dji sto site της.......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...