Ribopaido Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Καλησπέρα στο φόρουμ Ενδιαφέρομαι για μεταχειρισμένο όχημα σαν πρώτο μου έως 2000. Λίγο απο αυτα που είδα και άκουσα μου κίνησαν το ενδιαφέρον αυτα τα 4 https://www.car.gr/22160985-daihatsu-cuore https://www.car.gr/21960964-nissan-micra-o-service https://www.car.gr/21382603-suzuki-alto https://www.car.gr/22160595-hyundai-atos Εχω ακούσει τα καλύτερα για άτος και άλτο. Ποια η γνώμη σας για τα συγκεκριμένα και αν έχετε να προτείνετε κατι καλύτερο Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Σεβομαι οτι μπορεις να δωσεις μονο τοσα αλλα με τοσα λιγα θα το πληρωνεις μετα συνεχεια . Οπως και να εχει ενας καλος ελεγχος απο δικο σου μηχανικο ειναι απαραιτητος . Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από Γιάννης Platano 1
Ribopaido Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Σεβομαι οτι μπορεις να δωσεις μονο τοσα αλλα με τοσα λιγα θα το πληρωνεις μετα συνεχεια . Οπως και να εχει ενας καλος ελεγχος απο δικο σου μηχανικο ειναι απαραιτητος . Γιάννη σε ευχαριστώ καταρχάς. Ναι έλεγχος απο μηχανικο σιγουρα, αλλα πιστεύεις οτι με τρελάνουν στα προβλήματα? 1
turbat0s Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Έχε επίσης κατά νου ότι με τόσο μικρά και παλαιά τεχνολογίας ΙΧ είσαι πολύ εκτεθειμένος τόσο από τα δικά σου λάθη όσο και από των υπολοίπων γύρω σου. 3
zio10 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 28 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Σεβομαι οτι μπορεις να δωσεις μονο τοσα αλλα με τοσα λιγα θα το πληρωνεις μετα συνεχεια . Οπως και να εχει ενας καλος ελεγχος απο δικο σου μηχανικο ειναι απαραιτητος . Δε νομίζω ότι είναι απόλυτο αυτό. Υπάρχουν καλοσυντηρημένα φτηνά αυτοκίνητα, απλά τόσο είναι η τιμή τους, δεν είναι λόγω μη συντήρησης. 1 1
nik0laus Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Από αυτά τα τέσσερα σαν μοντέλο εγώ θα προτιμούσα το Micra από την εμπειρία μου και σαν κάτοχος. Το βασικότερο όμως σε αυτή την κατηγορία (δηλ. πάρα πολύ φτηνό μεταχειρισμένο) δεν είναι τόσο η "φήμη" του μοντέλου αλλά η κατάσταση αυτή καθεαυτή του προς αγορά οχήματος. Πέραν της τιμής αγοράς όποιου κι αν αποφασίσεις έχε υπόψιν σου και κάποια χρήματα που θα σου χρειαστούν σχετικά βραχυπρόθεσμα (π.χ ελαστικά , κάποιο μεγάλο σέρβις για να ξέρεις τι και πως, σε αυτό μην εμπιστεύεσαι τον πωλητή ότι κι αν σου πει ειδικά αν είναι μάντρα...). Μην πάρεις με τη μία το φθηνότερο που θα βρεις καθώς με μαθηματική ακρίβεια θα αποδειχθεί σχεδόν άμεσα η ακριβότερη επιλογή. Ένα ακριβότερο αλλά πιο καλά συντηρημένο όχημα είναι σωστότερη επιλογή. Μη θαμπωθείς από τυχόν υπάρχοντα ηχοσυστήματα και λοιπά αξεσουάρ που πιθανόν να σου διαφημίσει ο πωλητής. Δεν δέχεσαι ούτε κουβέντα για αυτοκίνητο που ο πωλητής δεν δέχεται τον οιοδήποτε έλεγχο από τον όποιο μηχανικό δικής σου επιλογής, το προσπερνάς και κοιτάς το επόμενο μιας και αυτοκίνητα υπάρχουν σε αντίθεση με τα λεφτά που δεν υπάρχουν (μεταξύ μας ποτέ δεν υπηρχαν ... πόσο μάλλον για πέταμα ) 1
Ribopaido Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, nik0laus είπε Από αυτά τα τέσσερα σαν μοντέλο εγώ θα προτιμούσα το Micra από την εμπειρία μου και σαν κάτοχος. Το βασικότερο όμως σε αυτή την κατηγορία (δηλ. πάρα πολύ φτηνό μεταχειρισμένο) δεν είναι τόσο η "φήμη" του μοντέλου αλλά η κατάσταση αυτή καθεαυτή του προς αγορά οχήματος. Πέραν της τιμής αγοράς όποιου κι αν αποφασίσεις έχε υπόψιν σου και κάποια χρήματα που θα σου χρειαστούν σχετικά βραχυπρόθεσμα (π.χ ελαστικά , κάποιο μεγάλο σέρβις για να ξέρεις τι και πως, σε αυτό μην εμπιστεύεσαι τον πωλητή ότι κι αν σου πει ειδικά αν είναι μάντρα...). Μην πάρεις με τη μία το φθηνότερο που θα βρεις καθώς με μαθηματική ακρίβεια θα αποδειχθεί σχεδόν άμεσα η ακριβότερη επιλογή. Ένα ακριβότερο αλλά πιο καλά συντηρημένο όχημα είναι σωστότερη επιλογή. Μη θαμπωθείς από τυχόν υπάρχοντα ηχοσυστήματα και λοιπά αξεσουάρ που πιθανόν να σου διαφημίσει ο πωλητής. Δεν δέχεσαι ούτε κουβέντα για αυτοκίνητο που ο πωλητής δεν δέχεται τον οιοδήποτε έλεγχο από τον όποιο μηχανικό δικής σου επιλογής, το προσπερνάς και κοιτάς το επόμενο μιας και αυτοκίνητα υπάρχουν σε αντίθεση με τα λεφτά που δεν υπάρχουν (μεταξύ μας ποτέ δεν υπηρχαν ... πόσο μάλλον για πέταμα ) Σε ευχαριστώ πολυ! Ναι εννοείται μετα γενικο σερβις και λάστιχα, ίσως και δίσκο πλατώ προληπτικα. Απο εξοπλισμο μονο τα βασικα (AC-υδραυλικό , ηλεκτρικα παραθυρα ίσως) με νοιάζουν 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, Ribopaido είπε Σε ευχαριστώ πολυ! Ναι εννοείται μετα γενικο σερβις και λάστιχα, ίσως και δίσκο πλατώ προληπτικα. Απο εξοπλισμο μονο τα βασικα (AC-υδραυλικό , ηλεκτρικα παραθυρα ίσως) με νοιάζουν Σε αυτοκίνητα μετά το 1995 ίσως και πιο πριν αυτά είναι στον εξοπλισμό.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zio10 είπε Δε νομίζω ότι είναι απόλυτο αυτό. Υπάρχουν καλοσυντηρημένα φτηνά αυτοκίνητα, απλά τόσο είναι η τιμή τους, δεν είναι λόγω μη συντήρησης. Συμφωνω αλλα επειδη εχω αυτοκινητο και μεγαλου σχετικα κυβισμου 11 ετων (Honda CRV) με μολις 90.000 πραγματικοτατα χλμ και πολυ καλη συντηριση τα χρονακια αφηνουν τα σημαδια τους. Ποσο μαλλον για πιο μικρα αυτοκινητα 20+ ετων με πιο πολλα χλμ . Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από Γιάννης Platano 1
NickTG Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 3 hours ago, Ribopaido said: Εχω ακούσει τα καλύτερα για άτος Θα ξεκινούσα κόβοντας κάθε επαφή με αυτούς! 1 1
Ribopaido Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 46 λεπτά πριν, NickTG είπε Θα ξεκινούσα κόβοντας κάθε επαφή με αυτούς! Γιατι βρε νικ?
christopher0016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το ατος δεν θα στο πρότεινα και εγώ με τίποτα είναι σφουγγαρίστρα με Ρόδες 😋 χωρίς παρεξήγηση. Ένα citroen saxo 1.1 θα ήταν ότι πρέπει για την περίπτωση σου και το μικρά καλό ειναι. Μην περιοριζεσαι σε συγκεκριμένα μοντέλα. Με τα λεφτά που διαθέτεις άνοιξε το car.gr ψάξε να βρεις τα πιο , καλά συντηρημένα αυτοκίνητα σε αυτά λεφτά. Πρόσοχη στα χιλιόμετρα να συμβαδίζουν με την ηλικία μακρυά από μάντραδες Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από christopher0016 1
tornado Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 ενταξει τωρα, με ατος ακομα και στη συγγρου να βγεις, κινδυνευεις λεμε ε?
christopher0016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, tornado είπε ενταξει τωρα, με ατος ακομα και στη συγγρου να βγεις, κινδυνευεις λεμε ε? Μέχρι το ύψος της Θησέως καλά είναι μετά μπορεί να το πάρει ο άνεμος 😋 Πέρα την πλάκα για μέσα στην πόλη καλό είναι. Απλά δεν μ'αρεσει καθόλου εμφανισιακά
nik0laus Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, christopher0016 είπε Μέχρι το ύψος της Θησέως καλά είναι μετά μπορεί να το πάρει ο άνεμος 😋 Εκεί στη διχάλα για τον παλιό ιππόδρομο λες ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα