xenihtoulis Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μετά την τελευταία αναβάθμιση του φυλλομετρητή, ανάβει η οθόνη κάθε 20 λεπτά περίπου, σα να έρχεται μνμ ή mail. Δε ξέρω αν είναι σύμπτωση ή πρόβλημα της αναβάθμισης. Αν γνωρίζετε κάτι φίλοι μου, ενημερώστε με παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από xenihtoulis
saruman123 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δεν το γνωρίζω γιατί χρησιμοποιεί άλλον η γυναίκα μου και δεν μου έχει πει κάτι . 1
jim_p Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μαλλον καποια σαπια σελιδα που επισκεφτηκες στελνει συνεχως καποιο web notification. Δεν εχω τον browser της xiaomi, αλλα δες αν γινεται απο τις ρυθμισεις του να τα απενεργοποιησεις. 1
saruman123 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μπορεί να μπει στην εφαρμογή από τις ρυθμίσεις και να κάνει μια εκκαθάριση. 1
xenihtoulis Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Σας ευχαριστώ όλους. Το πρόβλημα διορθώθηκε με format, και φυσικά δεν πήρα την τελευταία αναβάθμιση του φυλλομετριτή. Είμαι σίγουρος ότι αυτό έφταιγε. Και ούτε πρόκειται να την ξανά πάρω αν δε γίνει απαραίτητη.
saruman123 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, xenihtoulis είπε Σας ευχαριστώ όλους. Το πρόβλημα διορθώθηκε με format, και φυσικά δεν πήρα την τελευταία αναβάθμιση του φυλλομετριτή. Είμαι σίγουρος ότι αυτό έφταιγε. Και ούτε πρόκειται να την ξανά πάρω αν δε γίνει απαραίτητη. Βάλε άλλον και αν μπορείς καντου απενεργοποίηση.
xenihtoulis Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, saruman123 είπε Βάλε άλλον και αν μπορείς καντου απενεργοποίηση. Θα το δοκιμάσω φίλε. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα