GeorgeSmirlis Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Χαιρετω την παρεα. Θελω να μεταφερω το σημα του wifi μου απο τον δευτερο οροφο που μενω μεχρι το υπογειο χωρο της οικοδομης. Το μοντεμ/ρουτερ το εχω στον δευτερο οροφο αλλα ακριβως διπλα στην μπαλκονοπορτα οποτε εχω μερικες φορες wifi ακομα και στο υπογειο αλλα ασθενες με αποσυνδεσεις. Τι μπορω να κανω για να το αυξησω? Υπαρχει και η δυνατοτητα να τραβηξω ethernet καλωδιο αλλα το αφηνω σαν τελευταια λυση. Μπατζετ μεχρι 30€ Ευχαριστω πολυ!
M@dB0x Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Η καλυτερη λυση ειναι ethernet καλωδιο κουμπωμενο πανω σε ενα παλιο ασυρματο router. Κοστος=0.
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 On 13/04/2019 at 16:24, GeorgeSmirlis said: Χαιρετω την παρεα. Θελω να μεταφερω το σημα του wifi μου απο τον δευτερο οροφο που μενω μεχρι το υπογειο χωρο της οικοδομης. Το μοντεμ/ρουτερ το εχω στον δευτερο οροφο αλλα ακριβως διπλα στην μπαλκονοπορτα οποτε εχω μερικες φορες wifi ακομα και στο υπογειο αλλα ασθενες με αποσυνδεσεις. Τι μπορω να κανω για να το αυξησω? Υπαρχει και η δυνατοτητα να τραβηξω ethernet καλωδιο αλλα το αφηνω σαν τελευταια λυση. Μπατζετ μεχρι 30€ Ευχαριστω πολυ! λυση α.καπου που πιανεις νορμαλ σημα βαζεις Repeater. λυση β.καλωδιο καλωδιο καλωδιο καλωδιο καλωδιο και ενα access point ¨η ενα παλιο router που θα το βαλεις σαν access point για να σου δινει ασυρματο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα