imvrios Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν ψάχνετε δίσκο με μεγάλη χωρητικότητα και μπορείτε να περιμένετε, το αγγλικό amazon έχει σήμερα σε προσφορά τον δίσκο του τίτλου στα ~195€ τελική τιμή (167.77 λίρες). Μπορείς να τον παραγγείλεις κανονικά και αυτή τη στιγμή έχει dispatch time 1 έως 2 μήνες: https://www.amazon.co.uk/dp/B07CRZK9BX Είναι η χαμηλότερη τιμή σε όλα τα idealo γι' αυτό το δίσκο. Έχω την έκδοση 8ΤΒ και συνδεδεμένος σε usb 3.0 hub εχει πραγματικές ταχύτητες εγγραφής ~175Mb/s. Πολύ ικανοποιημένος. Ελλάδα από 237€ + λοιπά έξοδα και επίσης κατόπιν παραγγελίας. Άμεσα διαθέσιμο από ~262€ + έξοδα: https://www.skroutz.gr/s/15683006/Western-Digital-My-Book-10TB.html Τέλος, μία διευκρίνιση για την τιμή. Αν αφήσετε το amazon να κάνει τη μετατροπή, θα δείτε τιμή ~201€ λόγω της ασύμφορης ισοτιμίας μετατροπής του amazon. Στην τελευταία οθόνη επιλέξτε να πληρώσετε σε λίρες, ώστε να κάνει την μετατροπή η τράπεζα σας. Η τιμή των 195€ είναι με βάση τις ισοτιμίες συναλλάγματος της Visa Europe και την υπόθεση ότι η τράπεζα σας δε χρεώνει κάποια προμήθεια. Αν χρεώνει κάποια προμήθεια, υπολογίστε ως 2€ παραπάνω. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2019 από imvrios 3
imvrios Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 http://i65.tinypic.com/33dy1zt.png Δες το screenshot. Είσαι σίγουρος ότι επέλεξες το Amazon για πωλητή; Και το link στο Idealo: https://www.idealo.co.uk/compare/6175625/western-digital-my-book-usb-3-0-10tb.html
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Επειδη κοιταζω για μεγαλο δισκο εδω και ενα μηνα, να πουμε οτι οι 10ΤΒ ειναι ασυμφοροι σε €/ΤΒ. Βεβαια στην τιμη που ειναι ο παραπανω ειναι σε νορμαλ τιμη/ΤΒ συγκριτικα με τις μικροτερες χωρητικοτητες, αλλα αν σκεφτουμε οτι με 150-160€ τελικη βρισκεις 8αρηδες συχνα τον τελευταιο μηνα, ειναι μια λογικη τιμη. Αρα με λιγα λογια οποιος θελει ΜΟΝΟ 10ΤΒ, ειναι καλη ευκαιρια, αλλα γενικα μετρια πραγματα. 1-2 μηνες παραδοση λεει, χθες δωθηκε παραταση 6 μηνων απο την Ευρωπη για το Brexit, αλλα αν το αποφασισουν οι Αγγλοι νωριτερα μπορει και να εχουμε θεμα τελωνειου αφου δεν ειναι αμεσα διαθεσιμος. Επισης, ειχα παραγγειλει προιον απο το Αγγλικο αρχες Μαρτη με 1-2 μηνες παραδοση, και στον ενα μηνα ακριβως μου το ακυρωσε το αμαζον με την δικαιολογια οτι τελικα ο προμηθευτης δεν θα το φερει! Υποψιν και αυτη η πιθανοτητα. 4
kokyriakidis Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Εγω θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί για χρήση τύπου εσωτερικού, δηλαδή για να γινεται load και write αρχειων για διαφορα jobs που τρέχω.
ignome4 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Καλή τιμή αν και την WD δεν την εμπιστεύομαι πλέον . Προσοχή όσοι έχετε Eurobank προχθές με χρέωσε 3,50
imvrios Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, kokyriakidis είπε Εγω θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί για χρήση τύπου εσωτερικού, δηλαδή για να γινεται load και write αρχειων για διαφορα jobs που τρέχω. Αν χρειάζεσαι συχνές αναγνώσεις και εγγραφές, ειδικά αναγνώσεις, να αγοράσεις ένα καλό SSD. Θα έχεις σημαντικό όφελος στην ταχύτητα. Δίσκοι όπως αυτός εδώ είναι για backup / storage jobs. Εγώ π.χ. τον αγόρασα γιατί χρειάζομαι τεράστιους χώρους για τις ταινίες μου, οι οποίες πλέον σε 4k resolution με Dolby Atmos ήχο χτυπάνε για πλάκα 50GB η κάθε μία, Σωστές οι παρατηρήσεις για το κόστος €/ GB Και εγώ ένα ακόμα 8TB πήγα ν' αγοράσω και είδα αυτή την τιμή, η οποία είναι πάρα πολύ καλή. 50€ περίπου φθηνότερα από οπουδήποτε αλλού. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από imvrios
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Η ασταθεια της λιρας και τα πανω κατω της, δεν καθιστουν βεβαιο οτι αν πληρωσεις σε λιρες θα σου ερθει φθηνοτερα. Η παραγγελια που ειχα κανει εγω για παραδειγμα αρχες Μαρτη βαζοντας πληρωμη σε λιρες, μεσα σε 20 μερες (πριν μου ακυρωσουν) ειχε παει πιο πανω απο την τιμη που μου εδινε σε ευρω η μετατροπη του αμαζον αφου ειχε τσιμπησει σχεδον 3% η λιρα, αρα στο ποσο μου 8€, ενω η διαφορα την στιγμη της παραγγελιας ηταν 6€ . Οποτε μπορει να σας βγει αν πληρωσετε σε λιρες, πανω απο τα 201€ που δινει πληρωνοντας σε ευρω. Επομενως το ρισκαρετε και εκει αφου δεν αποκλειεται απο την αλλη να βγει και 192€ αν πεσει η λιρα. 2
rofl Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 παντως στα 20 ευρω το tb πολυ καλη τιμη. δεν ξερω βεβαια τι δισκο θα φοραει μεσα. και @matrixxx αν οντως δεις καποιον δισκο στα 8tb 160~ ποσταρε τον , γιατι ειναι προσφορα και τουλαχιστον ευρωπη κατω απο 20 ευρω το tb μη περιμενεις...
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ειχε προσφατα (πριν 3-4 μερες) στα 150-155€ τελικη εναν 8αρη (140€ εκει) και στα 110€ τελικη (99€ εκει) εναν 6αρη. Αλλα με τα μεταφορικα ειναι πολυ μικρες οι διαφορες σε σχεση με παραλαβη απο Ελλαδα για ανοιγμα θεματος. Ειναι αυτο που λεμε, οτι με τα μεταφορικα εχει ψιλοπεθανει το αμαζον και ειναι μονο για φοβερες προσφορες που για Ελλαδα γινονται και παλι λιγοτερο καλες. προσθηκη: (θα σου στειλω πμ οταν βρω κατι τετοιο) Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από matrixxx προσθηκη 2
rofl Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) θα το κοιταω για θελω κι εγω εναν 8αρη. για να ειμαι ειλικρινης το ηλιο το φοβαμαι λιγο, οποτε παραπανω χωρητικοτητες δεν κοιταω προς το παρον. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από rofl
jmirko15 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Νοέμβριο και Δεκέμβριο πήρα μερικούς 8άρηδες στα 16-17.50/TB. (130-145 τελικές τιμές) Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από jmirko15
fytotech Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Κάτι λίγο άσχετο. Απλά το έχω δει να αναφέρεται κι αλλού. Όταν λέμε Brexit, δεν εννοούμε να μην έχει κάποιου είδους συμφωνία με την Ε.Ε.. Είναι απίθανο να γίνει Brexit και να περνάνε τελωνείο τα προϊόντα από Μεγάλη Βρετανία. Ακόμα κι οι σκληροί του Leave, δεν το συζητάνε αυτό. 1
imvrios Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Τέλος η προσφορά. Πλέον η τιμή του προϊόντος είναι 50 λίρες επάνω. 203.18 λίρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις