Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, θα ηθελα μια βοηθεια αν γνωριζει καποιος ( γραφιστας και συναφη) ,  εχω ενα μαγαζι ,  εχω τα αρχεια απο logo , καταλογους κτλ οτι εχω φτιαξει με τον γραφιστα , για τον χ ψ λογο η συνεργασια μας σταματησε και θελω να παω σε αλλον , το θεμα μου ειναι οτι δεν μου λεει ποια γραμματοσειρα χρησιμοποιησαμε. Υπαρχει καποιος τροπος να βρω ποια ειναι ?

ευχαριστω 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, agamoi-thytai είπε

Αν είναι vector δεν έχεις πρόβλημα. Αν δεν είναι σου γράφει ποια γραμματοσειρά λείπει.

Ειναι σίγουρα αγορασμενη ( σε πακέτο με διάφορες γραμματοσειρές  από ότι κατάλαβα)  αυτό που λες που μου το γράφει?  Με τι πρόγραμμα πρέπει να ανοίξω κάποιο αρχείο?? 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Fubar.gr είπε

Δοκίμασε εδω https://www.myfonts.com/WhatTheFont/

Τέτοιες υπηρεσίες αποτυγχάνουν να βρουν ΠΟΛΥ γνωστές γραμματοσειρές (π.χ Roboto, Open Sans, κλπ) σε ΠΟΛΥ καθαρά background. Πλέον δε κάνω καν τον κόπο να ανεβάσω σ' αυτές.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, χωρίς να θέλω να ακουστώ "κάπως", αν πας σε "κανονικό" γραφίστα δεν θα σε ρωτήσει ποια γραμματοσειρά είναι.

Ειδικά εφόσον , όπως λες, έχεις όλα τα ανοιχτά αρχεία. 

Φιλικά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο καινούργιος γραφίστας αν τα ανοίξει σε ps, il κτλ, θα του βγάλει μήνυμα ότι λείπει η τάδε γραμματοσειρά. Λογικά σου έδωσε τα αρχικά αρχεία, και όχι εικόνες κτλ που είναι για εκτύπωση. 

Μπορώ να σε εξυπηρετήσω εγώ αν θες μέσω pm, για να σου πω τις γραμματοσειρές. 

Επεξ/σία από overpower
  • Like 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, overpower είπε

Ο καινούργιος γραφίστας αν τα ανοίξει σε ps, il κτλ, θα του βγάλει μήνυμα ότι λείπει η τάδε γραμματοσειρά. Λογικά σου έδωσε τα αρχικά αρχεία, και όχι εικόνες κτλ που είναι για εκτύπωση. 

Μπορώ να σε εξυπηρετήσω εγώ αν θες μέσω pm, για να σου πω τις γραμματοσειρές

Υπάρχει κι η περίπτωση να έχει μετατρέψει τις γραμματοσειρές σε outlines.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...