stefanosnik Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 καλησπερα, θα ηθελα μια βοηθεια αν γνωριζει καποιος ( γραφιστας και συναφη) , εχω ενα μαγαζι , εχω τα αρχεια απο logo , καταλογους κτλ οτι εχω φτιαξει με τον γραφιστα , για τον χ ψ λογο η συνεργασια μας σταματησε και θελω να παω σε αλλον , το θεμα μου ειναι οτι δεν μου λεει ποια γραμματοσειρα χρησιμοποιησαμε. Υπαρχει καποιος τροπος να βρω ποια ειναι ? ευχαριστω
agamoi-thytai Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Αν είναι vector δεν έχεις πρόβλημα. Αν δεν είναι σου γράφει ποια γραμματοσειρά λείπει. 1
stefanosnik Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, agamoi-thytai είπε Αν είναι vector δεν έχεις πρόβλημα. Αν δεν είναι σου γράφει ποια γραμματοσειρά λείπει. Ειναι σίγουρα αγορασμενη ( σε πακέτο με διάφορες γραμματοσειρές από ότι κατάλαβα) αυτό που λες που μου το γράφει? Με τι πρόγραμμα πρέπει να ανοίξω κάποιο αρχείο??
Fubar.gr Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δοκίμασε εδω https://www.myfonts.com/WhatTheFont/
Haldol Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, Fubar.gr είπε Δοκίμασε εδω https://www.myfonts.com/WhatTheFont/ Τέτοιες υπηρεσίες αποτυγχάνουν να βρουν ΠΟΛΥ γνωστές γραμματοσειρές (π.χ Roboto, Open Sans, κλπ) σε ΠΟΛΥ καθαρά background. Πλέον δε κάνω καν τον κόπο να ανεβάσω σ' αυτές. 1
oris_z Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Καλησπέρα, χωρίς να θέλω να ακουστώ "κάπως", αν πας σε "κανονικό" γραφίστα δεν θα σε ρωτήσει ποια γραμματοσειρά είναι. Ειδικά εφόσον , όπως λες, έχεις όλα τα ανοιχτά αρχεία. Φιλικά
overpower Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο καινούργιος γραφίστας αν τα ανοίξει σε ps, il κτλ, θα του βγάλει μήνυμα ότι λείπει η τάδε γραμματοσειρά. Λογικά σου έδωσε τα αρχικά αρχεία, και όχι εικόνες κτλ που είναι για εκτύπωση. Μπορώ να σε εξυπηρετήσω εγώ αν θες μέσω pm, για να σου πω τις γραμματοσειρές. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από overpower 2
Haldol Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 19 λεπτά πριν, overpower είπε Ο καινούργιος γραφίστας αν τα ανοίξει σε ps, il κτλ, θα του βγάλει μήνυμα ότι λείπει η τάδε γραμματοσειρά. Λογικά σου έδωσε τα αρχικά αρχεία, και όχι εικόνες κτλ που είναι για εκτύπωση. Μπορώ να σε εξυπηρετήσω εγώ αν θες μέσω pm, για να σου πω τις γραμματοσειρές. Υπάρχει κι η περίπτωση να έχει μετατρέψει τις γραμματοσειρές σε outlines.
stefanosnik Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 χιλια ευχαριστω στον φιλο @overpower για την βοηθεια που μου εδωσε !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα