tornado Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Καλησπερα, θελω να ανοιξω δυο πορτες στο ρουτερ μου και εχω κολλησει. Συγκεκριμενα πρεπει να ανοιξω την 10050 - 8188. Τις εχω φιξαρει σαν νουμερα και τις εχω προσθεσει, οταν ομως παω στο Assigned Games & Applications για να τις κανω assign, εκει εχει ενα κενο που μου ζηταει κατι σε IP αν το πιανω σωστα. Το προβλημα μου ειναι δενξερω τι να βαλω 😲 ευχαριστω για οποιον δωσει τα φωτα του χμμμ το βρηκα το τι βαζω, βαζω την IP που εχει ο ρουτερ. Την εβαλα λοιπον και μεχρι εδω ολα καλα, ομως οι πορτες δεν ανοιγουν. Εχω comodo firewall το ρυθμισα και εκει, τιποτα ολα κλειστα! Η κατασταση με τις πορτες μου ειναι καπως ετσι,
chios Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Εκεί βάζεις αν θυμάμαι καλά την ip του υπολογιστή ή του μηχανήματος που θέλεις να ανοίξει την πόρτα
tornado Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, chios είπε Εκεί βάζεις αν θυμάμαι καλά την ip του υπολογιστή ή του μηχανήματος που θέλεις να ανοίξει την πόρτα οχι την IP που ανοιγει το ρουτερ?
chios Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 αφού σου γράφει device από πάνω, αν π.χ έχεις δώσει στον υπολογιστή σου 192.168.1.5 αυτήν θα βάλεις.
tornado Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 ναι αλλα πως θα βρω την IP του μηχανηματος?? αυτο ειναι το μηχανημα στο ρουτερ μου
M@dB0x Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Αν ειναι windows δωσε απο run>cmd>ipconfig και θα δεις την ip σου.
chios Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Έχεις πρόσβαση στο air condition να του βάλεις καρφωτη ip; το Port forward θέλει καρφωτές ip για να παίξει σωστά.
tornado Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 ενα moduleε ειναι που κουμπωνει στη μοναδα, δεν ξερω αν μπορω να αποκτησω προσβαση. Δηλαδη δεν μπορω γενικα να ανοιξω τις πορτες γενικα?
JeSter_D Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 επειδή είδα Inventor να σου πω ότι εχω 2 Inventor συσκευές και παίζω κανονικά χωρίς καθολου port forward. Για να δεις την ip του a/c μπορείς να κατεβάσεις σε android smartphone την εφαρμογή Fing και να τη βρεις 1
tornado Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 για να δω αν θα βγαλω ακρη, νομιζω οτι ειναι αυτο, τωρα τι θα το κανω αυτο?
M@dB0x Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Αυτη την ip που σου λεει θα την κανεις port forward στο ρουτερ....... portforward.com για να δεις πως.
tornado Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 τελικα το ολο θεμα λυθηκε, ουτε port forward ουτε τιποτα. Εκανα τις εξης αλλαγες: 1. Αλλαγη του ssid σε μεγαλυτερο απο 6 χαρακτηρες, 2. αλλαγη του encryption οπως στην φωτο. αυτα για οποιον παλευει να συνδεσει eφαρμογη air condition και δεν του καθεται με τιποτα! Μολις φτιαξεται τα παραπανω, κανετε την διαδικασια κανονικα, 1. παταμε rurbo + mode για δεκα δευτερολεπτα και μολις ακουστει το δευτερο μπιμπ 2. κλεινουμε το μηχανημα για λιγα δευτερολεπτα και το ανοιγουμε (5" αρκουν) 3. μετα κανουμε manual ανιχνευση και τα βρισκει τζαμι
JeSter_D Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Λογικό να φταίει κάτι άλλο, μια χαρά που το βρήκες. Το port forward θα σου χρειαζόταν εκτός σπιτιού, αν έφταιγε αυτό, αλλά εσύ δεν έμπαινες ούτε Local 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα