Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, έκανα check in για μια πτήση μου αύριο. Επέλεξα τη μορφή pdf για το boarding pass η οποία χρειάζεται εκτύπωση(αφέλεια...) αλλά εδώ εκτυπωτής γιοκ και το κέντρο του Λονδίνου είναι μακριά για να πάω να ψάχνω βιβλιοπωλείο. Γνωρίζει κανείς εάν μπορώ αύριο στο kiosk της British Airways να ζητήσω να μου δώσουν εκτυπωμένο εισιτήριο;

Επεξ/σία από Asevastos
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Asevastos είπε

Καλησπέρα, έκανα check in για μια πτήση μου αύριο. Επέλεξα τη μορφή pdf για το boarding pass η οποία χρειάζεται εκτύπωση(αφέλεια...) αλλά εδώ εκτυπωτής γιοκ και το κέντρο του Λονδίνου είναι μακριά για να πάω να ψάχνω βιβλιοπωλείο. Γνωρίζει κανείς εάν μπορώ αύριο στο kiosk της British Airways να ζητήσω να μου δώσουν εκτυπωμένο εισιτήριο;

Το boarding pass στείλε το στο email σου αν δεν σου ανοίγει στην εφαρμογή και δείξε το barcode. Φτάνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι δε μπορώ μέσω της εφαρμογής μου βγάζει μήνυμα ότι δε γίνεται(επειδή το ζήτησα ήδη ως pdf to print λογικά)...  Σίγουρα μπορώ; Γιατί για ηλ. χρήση παρέχεται qr code δεν είναι το κλασικό του χαρτιού. Ο αδερφός μου είπε ότι αυτό το barcode είναι μόνο για εκτυπωμένο χαρτί!

Επεξ/σία από Asevastos
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Asevastos είπε

Ναι δε μπορώ μέσω της εφαρμογής μου βγάζει μήνυμα ότι δε γίνεται(επειδή το ζήτησα ήδη ως pdf to print λογικά)...  Σίγουρα μπορώ; Γιατί για ηλ. χρήση παρέχεται qr code δεν είναι το κλασικό του χαρτιού. Ο αδερφός μου είπε ότι αυτό το barcode είναι μόνο για εκτυπωμένο χαρτί!

Θα πας πάλι να κάνεις checkin και θα κάνεις modify. Δεν θα αλλάξεις τίποτα και θα επιλέξεις να στο στείλει. 

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Asevastos είπε

Και αυτο το Barcode θα το σκαναρουν οποτε ειτε ειναι σε χαρτι ή οθονη δεν εχει καμια διαφορα

• Like 1
Δημοσ.

Η ΒΑ δεν είναι LCC, οπότε μπορείς άνετα να πας στο τσεκ ιν να πάρεις το χάρτινο boarding pass. Απλά αν δεν έχεις βαλίτσα είναι κρίμα γιατί θα περιμένεις ουρά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε να το τυπώσεις σε αυτά τα μηχανήματα με τις οθόνες που έχουν πριν τις ουρές στα baggage drop-offs. Δεν χρειάζεται να μπεις στην ουρά.

Αλλά μπορείς να το δείξεις και από το κινητό εννοείται χωρίς να το τυπώσεις.

Επεξ/σία από cb_papi
  • Like 1
Δημοσ.

Τέλεια, ευχαριστώ παιδιά. Θα περάσω αύριο από το kiosk για να το εκτυπώσουν. Αλλιώς θα πάω κατευθείαν με το pdf να στανάρουν το barcode αφού λέτε ότι γίνεται.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Asevastos είπε

Τέλεια, ευχαριστώ παιδιά. Θα περάσω αύριο από το kiosk για να το εκτυπώσουν. Αλλιώς θα πάω κατευθείαν με το pdf να στανάρουν το barcode αφού λέτε ότι γίνεται.

Δοκίμασες να κάνεις πάλι check in; 

Δημοσ.

Όχι γιατί δε με αφήνει. Σημειώνει όμως ότι μπορώ να παραλάβω το boarding pass από το αεροδρόμιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Asevastos είπε

Όχι γιατί δε με αφήνει. Σημειώνει όμως ότι μπορώ να παραλάβω το boarding pass από το αεροδρόμιο.

Χμ. Περίεργο, προσωπικά πιστεύω ότι κάτι δεν κάνεις σωστά αλλά δεν θυμάμαι το menu της BA για να είμαι σίγουρος. 

Σε κάθε περίπτωση, στο γκισέ στο αεροδρόμιο (εκεί που δίνεις την βαλίτσα), δεν χρειάζεσαι καν boarding pass. Μόνο διαβατήριο και βρίσκουν εκείνοι τα υπόλοιπα. Οπότε, πας εκεί με το διαβατήριό σου και σου δίνουν boarding pass εκεί.

Αρκεί να έχει υπάλληλο όμως, γιατί πλέον γίνεται μόδα να μην έχει η εταιρία υπάλληλους στο baggae drop off, αλλά μόνο μηχανήματα για self-service. Σε περίπτωση που δεν έχει υπάλληλους, τότε θα πας στα μηχανήματα που (συνήθως) βρίσκονται πριν τις λωρίδες για την σειρά για το baggage drop off, και εκεί θα επιλέξεις για εκτύπωση του boarding pass. 

Επεξ/σία από Fortistis
Δημοσ.

Κατεβαζεις το app της BA κ εχεις επιλογη να το κατεβαζεις σαν PDF ή/και να εχεις μονο το qr code. Αρκει

Have fun

Δημοσ.

Πήγα τελικά στο γκισέ και μου το εκτυπωσανε αυτοί δίνοντας ταυτότητα. Πριν πάω όμως στη κοπέλα προσπάθησα στο μηχάνημα για check in και μου έβγαλε και εκεί error. Weird.

Τέλος καλό. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...