Dark_Sage Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 0 κράτος. 0 προστασία. Στεγνή κλεψια. Απο ολους, απο τις εταιρειες κινητης που κανουν τα στραβα ματια και αποκομιζουν κερδη, απο το ΕΕΤ που καποιος τα εχει αρπαξει για να δωσει τετοιες αδειες και απο ολους τους μπελγμενους στο καρτελ. Σε ενα σωστο κρατος θα ειχε επεμβει αμεσα εισαγγελεας και οποιος ειχε δωσει τις αδειες θα επρεπε να ηταν σε δικη Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2019 από Dark_Sage
korakios Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Στις 10/6/2019 στις 9:22 ΜΜ, killer76 είπε Ρε παιδια δεν πρεπει να επεμβει καποιος να σταματησει αυτο το βιολι; Πως αυτες οι εταιρειες συνεχιζουν να στελνουν αυτα μηνυματα με τοσο υψηλες χρεωσεις; Δεν λεω, μπορει να ειναι νομιμο αυτο. Δηλαδη να σου πει η εταιρεια, σου στελνω το ανεκδοτο της ημερας με το τοτο ή ενα wallpaper με 10€/sms. Μαγκια τους. Θα επρεπε ομως ο νομος να υποχρεωνει τις εταιρειες κινητης να εχουν απο default, φραγη σε αυτα τα sms. Και ΑΝ οντως θελεις να λαμβανεις τετοια sms (δεν νομιζω να θελει κανεις) να τους παιρνεις τηλ και να το ενεργοποιεις. Δηλαδη να κανεις αρση της φραγης αυτης Εδώ το insomnia κλείδωσε αντίστοιχο θέμα , μην περιμένεις προκοπή . Διαβάστε εδώ https://www.insomnia.gr/forums/topic/657626-χρέωση-από-άγνωστη-εταιρεία-dimoco-απάτη/ Επικοινωνία με πάροχο άμεσα για φραγή , παράκληση για επιστροφή , επικοινωνία σε νούμερο ,που θα έχει ελεγχθεί πρώτα για τυχών έξτρα χρεώσεις , της εταιρίας που ανοίκει το νούμερο και απαίτηση για επιστροφή , συνήγορο καταναλωτή καταγγελία
Dark_Sage Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 τραγικο και το insomnia. ηθελα να γραψω σε εκεινο το thread αλλα δεν καταλαβα γιατι ειναι κλειδωμενο. σε ευχαριστω για τις συμβουλες. Προς το παρών εχω κανει τη φραγή. Θεωρω αδιανοητο ο πολιτης που ζημιωνεται να πρεπει να τρεξει με καταγγελιες και δεν γινεται αυτεπάγγελτα. Για μενα οι εταιρειες καλα κανουν που εχουν βρει αυτη τη κομπινα, στη δικαιοσυνη πρεπει να οδηγηθει η ΕΕΤ που δινει τις αδειες. Τουλαχιστον ετσι μου ειπαν στη vodafone ( οι αλλοι ευνοούμενοι απο αυτη τη κομπινα) οτι αυτες οι εταιρεις ειναι καθολα νομιμες με αδειες. Μπραβο στο κρατος.
papoys1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, korakios είπε Εδώ το insomnia κλείδωσε αντίστοιχο θέμα , μην περιμένεις προκοπή . Διαβάστε εδώ https://www.insomnia.gr/forums/topic/657626-χρέωση-από-άγνωστη-εταιρεία-dimoco-απάτη/ Επικοινωνία με πάροχο άμεσα για φραγή , παράκληση για επιστροφή , επικοινωνία σε νούμερο ,που θα έχει ελεγχθεί πρώτα για τυχών έξτρα χρεώσεις , της εταιρίας που ανοίκει το νούμερο και απαίτηση για επιστροφή , συνήγορο καταναλωτή καταγγελία Tο insomnia ούτε σε καρτέλ ανήκει ούτε έχει κάποιο κέρδος.Το κλείδωσε για άλλους λόγους και αν δεν γίνεται σωστή χρήση και γράφει ο καθένας ότι του κατέβει και τούτο θα το κλειδώσει. Απόψεις και εμπειρίες ανταλλάσουμε προσπαθώντας να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο μέσα σε κόσμια πλαίσια.
Dark_Sage Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 13+ χρονια εγγεγραμμένος στο ινσομνια δεν ειδα ποιο Policy εγινει violated Και κλειδωσε το αλλο thread. αν θελουν να κλειδωσουν κ αυτο.
papoys1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Και εμένα μου έκλεισε το lidl που ήταν το αγαπημένο μου γιατί έκρινε και σωστά ότι οι αέναες κόντρες φανατικών και πολέμιων οδηγούσαν σε άσχημα μονομάτια και εικονικές μονομαχίες.Τι να κάνω;;;;; Κατέβασα πλερέζες κανένα μήνα αλλά ανασηκώθηκα και συνεχίζω.😊 Στα σοβαρά τώρα.Ναι όλοι που ασχολούμαστε με αυτά τα θέματα είμαστε θύματα άλλος λιγότερο (εγώ 6 ευρώ) άλλος περισσότερο 20-30 ή και παραπάνω αν κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Γράφοντας αναθέματα και μπινελίκια κατά πάντων δεν γίνεται τίποτε αλλά από ένα σωστό διάλογο πολλοί που δεν την έχουν πατήσει θα βγουν κερδισμένοι γιατί θα πάνε στις εταιρείες τους και θα κλειδώσουν αυτά τα νούμερα που το μόνο που μας προσφέρουν είναι αρπαχτές από τη τσέπη μας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις