Elysian Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Καλησπέρα φίλοι ψάχνω μια σκούπα Μαξ 120 ευρώ έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή που να έχετε δουλέψει? Ευχαριστώ πολυ
txcellas Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Γράψε αν θες με σακουλα η χωρις και καποια χαρακτηριστικα που σε ενδιαφερουν ακομα.
Elysian Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Κοιτα η αληθεια ειναι εχει καιρο να γινει αγορα ηλεκτρικης σκουπας και δεν ξερω τι παιζει εκτος απο το εαν περνει σακουλα αλλαζει κατι στην αποδοση? λογικα κανεις οικονομια γιατι δεν αγοραζεις σακουλες αλλα εχουν την ιδια ποιοτητα στο καθαρισμα? (αν ειναι ετσι μας συμφερει χωρις σακουλα ) θελουμε σκουπισμα για χαλια πατωμα αυτα και να εχει καλη αποδοση γενικα και η εταιρια της να εχει μια σωστη αντιμετωπιση εαν παθει κατι στην εγγυηση ευχαριστω
nemesiskp Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Κοιταγα προσφατα για αγορα.Με αρκετο ψαξιμο ειχα καταληξει σε αυτην που διαβαζα καλα λογια.Δεν την πηρα γιατι εκατσε να παρω μια πιο ακριβη αλλα εκει θα πηγαινα αν ημουν στο budget σου.Γενικα διαβαζω καλα λογια για την rowenta.Στην δικη μου ο καθαρισμος του καδου ειναι παιχνιδακι και τραβαει πολυ καλα(σε χαλι σε μεγιστη ενταση δυσκολα κουνας το κονταρι). Συμβουλη,μην πας με την λογικη των watt οπως παλια γιατι απο οτι καταλαβα δεν ισχυει στις νεες.Δηλαδη εγω κοιταγα κατι σουπες σαν αυτες που ειχαμε παλια 1600w-2000w και δεν εβρισκα κατι σωστο.Οι καλες ηταν 500-600 αντε 750w. Προτιμησε καδο να μην μπλεκεις με τις σακουλες. Κοιτα σε αποδοση απορροφητικοτητας α τουλαχιστον και σε χαλι και σε δαπεδο. Καλες αγορες🙂
tornado Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 μετα απο αρκετο διαβασμα, στα λεφτα της αυτη εινσι η καλυτερη με βαση την απορροφητικοτητα https://www.skroutz.gr/s/13125295/Miele-Complete-C3-Excellence-EcoLine-SGSP3.html
p8denu Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Σκούπα με σακούλα: +όταν γεμίσει η σακούλα απλά τη βγάζεις και τη πετάς -πρέπει να αγοράζεις σακούλες σκουπα με κάδο: +δεν χρειάζεται σακουλες -πρέπει να αδειάζεις τον κάδο κάθε φορά που σκουπιζεις -θέλει καθαρισμό το φίλτρο κάθε τόσο και αλλαγή μετά από αρκετό καιρό απο απόδοση νομίζω είναι το ίδιο. +1 στις Rowenta. Έχω κι εγώ μια και είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος. Με σακούλα
archimidis Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Και εγώ στη miele πήγα πρόσφατα. Ευχαριστημένος γενικά. Όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής είναι φαίνεται πολύ καλή. Οι περισσότερες που είχα δει στα μαγαζιά από άλλες.εταιρειες η συναρμολόγηση των πλαστικών ήταν απαράδεκτη και δεν με έπειθαν. Όσον αφορά στη δύναμή τους ο τέως πλέων πολλές σε χαλί δεν μπορείς να κουνήσεις το κοντάρι όση δύναμη και να βάλεις αρχικά μπορεί να λες πόσο δυνατή είναι η σκούπα αλλά προφανώς σκούπισμα δεν μπορείς να κάνεις.... Στη miele ισχύει. Πρέπει να βάλεις την ένταση στο μισό για να μπορέσεις να ακουμπήσεις. Δεν έχει να κάνει όμως με τη δύναμη της σκούπας αλλά με τον κακό σχεδιασμό του πέλματος. Τοποθετώντας το πέλμα παλιάς miele 30 ετών σκουπίζεις μια χαρά με τη σκούπα στο τέρμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα