imvrios Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μπράβο στο κράτος του Ισραήλ που με τόσο μικρό πληθυσμό και μόλις 50 χρόνια ύπαρξη έχει την ικανότητα να σχεδιάζει τέτοια projects. Εστω κι αν το συγκεκριμένο απέτυχε. Χωρα με εξαιρετική οικονομία, φυτώριο πολλών startups τεχνολογίας με αναγνώριση και επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο. 4 2
czarjuly Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, tsf είπε μόνο στο να φτιάχνουν αλεξίσφαιρα είναι καλοί, άντε και στο krav maga και λίγο στην στρατιωτική εκπαίδευση, βασικά απορώ που δεν προσσεληνώθηκε Και τα jericho καλά βγήκανε https://www.google.com/search?q=jericho+9mm&tbm=isch&source=univ&client=firefox-b-ab&sa=X&ved=2ahUKEwj5vO3cms3hAhXK0qYKHeJrDRcQsAR6BAgGEAE&biw=1024&bih=614
buuren Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Οσον αφορα το σκουπιδαριο θα στειλουμε πανω αυτο το σκυλο! 2 2
Lefteris Sorogos Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Εγώ αναρωτιέμαι , αν τα κατάφερναν τι θα γινόταν εκεί ! Τα έκαναν σκατά και όλοι είναι χαρούμενοι .. Μπας ειχαν modem/πομπό της Huawei και το εκλεισαν οι Κινέζοι ?
opera Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ευτυχώς ήταν μη επανδρωμένη. Spoiler Απορία:Πώς γίνεται να επανδρώνεται κάτι με γυναίκες; Εν τω μεταξύ μια άλλη επιστημονική "είδηση" (φωτογραφία του Hubble στο γαλαξία Whirlpool Galaxy (M51) πέρασε απαρατήρητη. Spoiler 1992 το είδα http://hubblesite.org/image/68/gallery Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από opera 1
Bil79 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 μην ακούτε αηδίες, η ομάδα Ε το κατέστρεψε με μια ριπή του μπέβατρον...😎 ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ! 1
stefanos_th Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, ethereum είπε η φωτο του αρθρου που δόθηκε στη δημοσιότητα τραβήχτηκε 22 χιλιόμετρα απο την επιφάνεια της Σελήνης , σίγουρα υπάρχουν και άλλες φωτο απο χαμηλότερο ύψος ίσως και μέχρι τη στιγμή της πρόσκρουσης απλά δεν δημοσιοποιήθηκαν , πάντως φοβερή η φωτό σε κάνει να νιώθεις δέος εντυπωσιακή , αυτός ο δορυφόρος της γής άν και χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά ( 384.403 ) περιστρέφεται γύρω μας με ακρίβεια εκατοστών η σεληνη οπως και ολοι οι πλανητες εχουν ελλιπτικη τροχια. η ακριβεια δεν ειναι εκατοστων, ειναι χιλιομετρων. 1
tornado Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, opera είπε Απόκρυψη περιεχομένων Απορία:Πώς γίνεται να επανδρώνεται κάτι με γυναίκες; ειναι καταλοιπο της ελληνικης γλωσσας περασμενων αιωνων.
DrStein Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Και στα Αγγλικα το ιδιο ειναι, δεν ειναι καταλοιπο τις Ελληνικης γλωσσας.
Heists Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι το Ισραήλ έστειλε σκάφος στην... Spoiler και συγκρούστηκε; Ξανά πες το μου αυτό: Spoiler Ναι συγκρούστηκε στην σελήνη... Ξέρω τον υπεύθυνο... Spoiler Ευλογητέ; Εσύ; Αφήστε αναλαμβάνω εγώ από τώρα... Spoiler Μίλα σκουλήκι! Fail... 18
takisggg Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 η συμπεριφορα των αλλων δορυφορων ηταν ακρος ρατσιστικη απεναντι στους καλυτερους και αντιρατσιστοτερους δορυφορουληδες στον πλανητη γη ντροπη στους αλλους δορυφορους που δεν δεχτηκαν τον προσφυγα ισραηλινο κακομοιρουλη δορυφορακο... ντροπη και αισχος 1
opera Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπάρχει λόγος που το διάστημα έχει ενδιαφέρον Επεξ/σία 14 Απριλίου 2019 από opera ορθογραφικό λάθος 1 1
laptopmaniax Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Τελείωσαν οι μοναδες πάνω στην προσελήνωση
link_z Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα κατηγορήσουν τους Παλεστήνιους ότι το έριξαν με σφεντόνες. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2019 από link_z
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα