Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πληκτρολόγιο της Logitech το G Pro από το πλαίσιο με έκπτωση -70 ευρώ βάζοντας το κουπόνι LOGI70 (logi70) 

Η χαμηλότερη τιμή στο skroutz 134.99 

https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/pliktrologia-keyboards/Logitech-Pliktrologio-G-Pro-Ensurmato-920-008294.htm

Για να ενεργοποιηθεί η τιμή πρώτα βάζεις το προϊόν στο καλάθι και μετά βάζεις τον κωδικού κουπονιού

Η προσφορά ισχύει για 24 ώρες

Έχει νομίζω και δωρεάν μεταφορικά. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται αλλά Για άτομα τα οποία αφιερώνουν πολλές ώρες στα βίντεο παιχνίδια είναι πιο πρακτικό, περισσότερος χώρος για το ποντίκι. 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι περιττό πλέον για όσους ασχολούνται με παιχνίδια, σε ανταγωνιστικό ή και μη επίπεδο το numpad μη πω και για τον απλό χρήστη, μερικές φορές και τα επιμέρους ( Home, pgup, pgdn κλπ σε κάποιους ) καθώς βάση ανατομικών χαρακτηριστικών το σώμα μας τείνει να εκτελεί ταχύτατα και με λιγότερο κόπο τις κινήσεις των χεριών όσο πιο κοντά βρίσκεται το ένα στο άλλο. Γι αυτό θα έχετε παρατηρήσει με full 104 keys keyboard καμιά φορά να χτυπάτε το mouse κατά λάθος πάνω στο πληκτρολόγιο. Εγώ το έχω πάθει και με tenkeyless. + με 87keys ( tenkeyless ) περισσότερος χώρος για τo mouse. ΒΕΒΑΙΑ όλα αυτά για 400-800 dpi. Για τους 1000+ και μια γωνιτσα να τους βάλεις θέμα δε θα χουν :P

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 2
  • Confused 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Είναι περιττό πλέον για όσους ασχολούνται με παιχνίδια, σε ανταγωνιστικό ή και μη επίπεδο το numpad μη πω και για τον απλό χρήστη, μερικές φορές και τα επιμέρους ( Home, pgup, pgdn κλπ ) καθώς βάση ανατομικών χαρακτηριστικών το σώμα μας τείνει να εκτελεί ταχύτατα και με λιγότερο κόπο τις κινήσεις των χεριών όσο πιο κοντά βρίσκεται το ένα στο άλλο. Γι αυτό θα έχετε παρατηρήσει με full 104 keys keyboard καμιά φορά να χτυπάτε το mouse κατά λάθος πάνω στο πληκτρολόγιο. Εγώ το έχω πάθει και με tenkeyless.

Είναι τελείως νουμπαδικο να χτυπάς τα πάνω νούμερα, εγώ δεν μπορώ χωρίς numpad

Επίσης δεν βρίσκω κανένα λόγο να βρει το ποντίκι σου πάνω στο πληκτρολόγιο, βέβαια όταν παίζω παιχνίδια πάντα δίνω μια κλίση που θα την έδινα έτσι κι αλλιώς και με tenkeyless

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλή συνήθεια το numpad.

Σε 800 dpi παίζω κ επειδή όπως είπα είναι από κατασκευής του ανθρώπου να είναι κλειστά προς το σώμα τα χέρια κ να μην μένουν μόνιμα στην ανάταση ( αλλιώς θα πετουσαμε :P

Ουσιαστικά η κλίση που κανεις υποσυνείδητα αυτό δηλώνει δηλαδή ότι χρειάζεται πιο κοντινή απόσταση μεταξύ τους.

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
6 ώρες πριν, logistoulis είπε

Είναι τελείως νουμπαδικο να χτυπάς τα πάνω νούμερα, εγώ δεν μπορώ χωρίς numpad

Επίσης δεν βρίσκω κανένα λόγο να βρει το ποντίκι σου πάνω στο πληκτρολόγιο, βέβαια όταν παίζω παιχνίδια πάντα δίνω μια κλίση που θα την έδινα έτσι κι αλλιώς και με tenkeyless

Εσύ ρε δικέ μου κρίνοντας από το nickname το numpad πρέπει να είναι ενσωματωμένο στο δεξί σου χέρι!

Btw κι εμένα δεν μου αρέσει το tenkeyless αλλα όντως είναι αρκετοί που το θέλουν. 

Αρκετά καλή τιμή btw

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, cineaste είπε

Ποιος ακριβώς είναι ο απλός χρήστης? Δούλεψε εσύ Excel χωρίς numpad να δούμε πως θα την παλέψεις. Δεν είμαστε όλοι 15χρονα που παίζουν αποκλειστικά παιχνίδια!

+1000%. 

Το keyboard δεν είναι μόνο μια παιχνίδια. Το G810 είναι πληρέστερο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού το πάμε έτσι θα πω κ εγώ για το G810 το κανονικό ότι ειναι πιο πολύ gaming γιατί έχει κ το κουμπί gaming πάνω για να κόβει το start menu button κ επίσης εχει κ ροδέλα για μουσική που διευκολύνει τον gamer ενώ αυτό δεν έχει.

Η μπορούμε να πούμε ότι το κανονικό τρολλαρει που έχει το gaming κουμπί αφού υπάρχει αυτο που είναι αποκλειστικά για gamers ενώ το άλλο δεν είναι.

Επεξ/σία από JohNickZ
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τερματίσατε με το numpad νομίζω. Περί ορέξεως...

Επί του συγκεκριμένου keyboard ξέρει κανείς να μας πει περισσότερα; Είναι ανθεκτικό; παλεύεται σε γραφείο η φασαρία του (ξέρω μόνο από mx) είναι ευχαριστο σε πολλές ώρες πληκτρολόγησης;

Ήμουν έτοιμος να πάρω αυτό https://www.keychron.com/products/keychron-mechanical-keyboard, αλλά σκέφτομαι μήπως είναι good enough και το logitech που θα το έχω πιο άμεσα.

Επεξ/σία από mxa055
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το G810 από πέρισυ. Φανταστικό πληκτρολόγιο, είτε για gaming, programming, writting κτλ. Έχει multimedia keys & volume knob που του δίνει κάτι extra.

Αυτή τη στιγμή παίζει μια καλύτερη (για μένα) προσφορά. Δείτε εδώ https://www.amazon.co.uk/gp/product/B06XPZQWZ8/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1 Ποιότητα κατασκευής και switches ίδιοι με το Pro/810 μόνο το RGB δεν έχει.

Αν συγκρίνω την προσφορά του Πλαισίου με την τιμή που το βρήκαμε πέρισυ στο Amazon.fr, τότε δεν είναι προσφορά. Για τιμές Ελλάδος, είναι όμως.

Επεξ/σία από vagdesign
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...