fourth Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Καλημέρα ψάχνω για ένα πολύ οικονομικό smartphone (Κίνα ή από Ελλάδα) στις 5+ ίντσες για χρήση πάντα στο αυτοκίνητο ως GPS συσκευή (το καλό GPS είναι σημαντικό). Καλό θα ήταν να μην κολλάει, να έχει καλή οθόνη σε φωτισμό ημέρας και καλούτσικη μπαταρία. Δεν έχω πρόβλημα και για μεταχειρισμένα smartphones χρονολογίας από 2016 και νεότερα. Ευχαριστώ.
saruman123 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Το Nokia 2 στο Ισπανικό Amazon έχει 74€. https://www.amazon.es/Nokia-Smartphone-Quad-Core-Ampliable-Delantera/dp/B07LD88ZSC?ref_=mw_olp_product_details
fourth Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν μου κάνει και ειδικά από τα σχόλια για το 3 (συν την τιμή. Μέχρι 50€.) Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από fourth
fourth Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, saruman123 είπε Συσκευή πλοήγησης GPS κοίταξες? 'Έχω συγκεκριμένο αγορασμένο λογισμικό, οπότε δεν με ενδιαφέρουν τα GPS standalone μηχανάκια.
saruman123 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Αν βρεις σε αυτή την τιμή να κοιτάξεις να έχει επεξεργαστεί Snapdragon. Επίσης το Nokia 2 πληροφοριακά σου λέω ότι έχει stock android, Snapdragon επεξεργαστή και 4100 μπαταρία. Την δουλειά σου θα την κάνεις πιστεύω αφού είναι για συγκεκριμένο σκοπό. Το μόνο αρνητικό είναι η μνήμη του. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα