parsifal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 @zouve@, μήπως η κάρτα σου δεν είναι revision 9D ή 9F ή 10B ? Εγώ πήρα την 9F πριν κάνα 10ήμερο και οι οδηγοί εγκαθίστανται άψογα με το κόλπο που λέει ο qspock. Πάντως, φιλαράκια, οι νέοι οδηγοί δε φτουράνε μία μπροστά στους BtWinCap (http://btwincap.sourceforge.net), π.χ. δε σε αφήνουν να κάνεις capture σε αναλύσεις και color formats που σου επιτρέπουν οι 2οι. Προσωπικά, με τους BtWinCap και το iuVCR, κάνω capture σε 352Χ480,ΥUY2,PicVideo MJPEG (quality18), μετατροπή χωρίς resize σε MPEG2 και εγγραφή σε SVCD (ή μάλλον CVD). Αποτέλεσμα άριστο.
qspock Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 parsifal, tous drivers autous tous exeis na douleuoun me to default programma ths pixelview h me 3rd party (px dscaler)? Se aplo playback exoun kalyterh poiothta?
parsifal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 qspock, sorry που απαντώ τόσο αργοπορημένα... Τα προγράμματα της κάρτας είναι μαύρο χάλι αν τα συγκρίνεις με άλλα, που είναι και open source. Τα bundled προγράμματα δε συνεργάζονται με BtWinCap. Tη διαφορά στην ποιότητα δεν την κάνουν οι οδηγοί, αλλά τα κορυφαία φίλτρα του DScaler. Βέβαια, το DScaler για εγγραφές είναι ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο, αλλά υπάρχουν διάφορα άλλα, σίγουρα πολύ καλύτερα σε δυνατότητες από το PixelView TV. Διάλεξε ένα από : Virtual VCR (http://www.digtv.ws), iuVCR (εμπορικό, http://www.iulabs.com), ATV2000 (δε θυμάμαι link), FlyDS (επίσης, εμπορικό). Πολλοί προτείνουν το VirtualDub(Mod), προσωπικά δεν έχω καταφέρει ακόμη να μου δουλέψει για εγγραφή (μάλλον επειδή θέλει VfW drivers, δηλαδή και Win98). Ακόμη και το κορυφαίο video player MPC (Media Player Classic) έχει δυνατότητα να κάνει αξιόλογο capture (File->Open Device...)
Executor_Tassadar Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Πως μπορώ να δώ ποια έκδοση της κάρτας έχω; Γιατί και σε εμένα δεν δουλεύουν...
South_Park Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 @zouve@, δυστυχώς μου έβγαλε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα. Please πες μου βρήκες κάποια λύση, τι έκανες;
South_Park Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Επιτέλους μετά από ένα 10ωρο ψάξιμο και με τα νεύρα κουρέλια βρήκα πιο ήταν το πρόβλημα και ήταν πάλι ηλιθιότητα των windows. Παραθέτω τη λύση όπως τη βρήκα και είμαι πλέον πολύ χαρούμενος Q70: When trying to install the btWinCap drivers, i get an "invalid data" or some other error and the driver is not installed (i see a yellow exclamation point for the device in Device Manager).. Help! A: The "invalid data" error, or the refusal of the system to install a new driver is caused by a bug of Win2000/WinXP... The only way to fix it is to use the registry editor... Open regedt32, go to HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet, right click "CurrentControlSet" on the left pane and a contextual menu will open. Select "Permissions", select the "Administrators" group, make sure Full Control and Read is ALLOWED, Go to "Advanced", And check "Replace permissions entries...", Hit OK., OK. Perhaps an error will show... Just ignore it. Now reinstall the btwincap driver. Σε περίπτωση που κάποιος αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα παρακάτω μπορεί να βρει και άλλες λύσεις. http://btwincap.sourceforge.net/faq.html Τέλος καλό... όλα καλά!!!
avisinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Έχω την pixelview play tv pro Κατέβασα τους νέους drivers και η εικόνα που λαμβάνω μπορώ να πω είναι χειρότερη από πριν.Συγκεκριμένα τα δείχνει πολύ κόκκινα. Έιπα να δοκιμάσω το dscaler.Εγκατέστησα την έκδοση 4.1.8 αλλά δεν τα καταφερα με τις ρυθμίσεις.Πιο συγκεκριμένα όταν επιλέγω στο setup card/tuner "pixelview play tvpro ή bt878" δεν ενεργοποιείτε το setup για να περάσω κανάλια. Αν επιλέξω "prolink pv-bt878p+4e" ενεργοποιείτε το setup,επιλέγω eastern european air frequency ή σκετη european air... πιάνει κάποια κανάλια ΠΟΛΥ καθαρά αλλά δεν έχω ήχο.Αν σε αυτή τη φάση αλλάξω την επιλογή κάρτας σε pixelview play tvpro ο ήχος ακούγετε κανονικά!!! Μπορεί καποιος να βοηθήσει την κατάσταση?
TeoNOKIA Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Στο DScaler επέλεξε για card την PixelView PlayTV pro και για tuner το Philips [PAL]. Σε μένα τουλάχιστον δουλεύει μια χαρα. Πάτα το πλήκτρο M μήπως και είναι ο ήχος στο mute.
avisinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 ok δουλεψε αλλα στο scan βρισκει μόνο δύο καναλια εσύ το δουλεύεις με την επιλογή "eastern european air frequency" ή κάποια άλλη?
TeoNOKIA Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Εγώ επιλέγω European Air Frequency. Για να βρει αυτόματα τα κανάλια χρειάζεσαι δυνατό σήμα, οπότε αν δεν τα βρει μπορείς να το κάνεις χειροκίνητα.
panxris Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 parcifal me poia efarmogh akous radio me toys opensource drivers?2 meres psaxnw k exw adimetwpisei apo efarmoges pou de mou doulevoun paroles tis filotimes prospatheies mou na tis rithmisw mexri efarmoges pou pagwnoun to mhxanhma!Tha sou steilw kai pm giati mou xoun spasei ta nevra!
nzeppos Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Για κάποιον που ρώτησε αν δουλεύει το filmnet με αυτήν την κάρτα. Ναι, δουλεύει, αλλά πρέπει να έχεις καλό σήμα στην περιοχή σου. Αν πιάνει και δεν πιάνει, ρίχτου ένα φτηνό ενισχυτή γραμμής και θα είσαι κομπλέ. Χρειάζεσαι το πρόγραμμα ccdxp32v3.5 Αν δεν μπορείς να το βρεις, πες μου να στο στείλω ([email protected])
sellsoap Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 na rotiso ki ego?? exo tin lifeview FLY TV 34 prime FM, pezi filmnet? ki an ne me ti software?? ke exi ixo i oxi?? thx in advance
dwarves Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 oraio to dscaler, exei foverh eikona. Alla emena molis apo fullscreen erthw se parathiro, tote mou maurizei thn eikona...koinos den deixnei tipota ...kai thelei na to ksananoiksw to programma..! Kai vevaia den mou douleuei kai to thlecontrol....gia auto voleuomai me to WINDVR kai as mhn exei toso kalh eikona...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.