Προς το περιεχόμενο

Νέοι drivers για την Pixelview PlayTV Pro

TeoNOKIA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νέοι drivers για την Pixelview PlayTV Pro.

Οι νέοι drivers έχουν ημερομηνία κυκλοφορίας 24-2-2004.

Model name:

PV-BT878P+ rev. 9D/9F / 10B

Windows 2000 and Xp: http://www.prolink.com.tw/download/multimedia/878p%2B/9x2kxp.zip

Windows 98 and Me: http://www.prolink.com.tw/download/multimedia/878p%2B/9xme98.zip

Info: http://www.prolink.com.tw/2003/english/download/protv_multimedia.htm

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Den exw thn karta alla endiaferomai na thn agorasw tis epomenes meres,tha me endiefere na mou peite pws pezei me toys neous drivers to marafeti :)

Το teletext iposthrizei ellinika?Epsaksa k de vrika thn apandhsh opote perimenw apo aftoys pou thn exoyn na mou poun.

Δημοσ.

koita ego exo akoma tous palious drivers kai to ti xrisimopoio me to teleutaio dscaler. o sindiasmos dinei tromera apotelesmata kai to teletext apo to dscaler ipostirizei kai ellinika...

crAss

Δημοσ.

provlima magkes

katevasa tous neous drivers kai otan ekana unistall tous palious meta epanekinisi kai fortosa tous kainourgious kai piga na do tileorasi mou egvale minima oti den iparhei video capture hardware otan miga diaheirisi ilikou eida oti o elegtis video polimeson einai me ena thaumastiko otan piga na kano egkatastasi xana tous drivers tou den tous egkatastise me tin dikaiologia oti den eho prosvasei ??????????????????????????????????

Δημοσ.

Kantous apegkatastash kai epishs apo th diaxeirish syskeuwn kane remove oti exei sxesh me thn karta... Meta restart kai otan arxisoun ta win kai sou pei oti briskei syskeues (sxetikes me thn karta einai) kaneis cancel kai de sthneis tipota. Meta otan mpeis sthse tous kainourgious drivers.

Δημοσ.

ta ekane opos ta eipes kai tipota ta idia fisika ta eiha xanakanei akrivos ta idia vimata kai mou vgazei oti den prosvasei auto kanei mono me to video me to audio douleuei kanonika ti na kano kamia alli idea ?????????

Δημοσ.

Pws thn kaneis uninstall?

Apo to add-remove programs h apo to uninstaller ths idias ths kartas opou sou exei xwrista uninstall software kai uninstall driver?

Mpes safe mode kai kane uninstall software, uninstall driver, remove apo to device manager oti sxetiko kai sbhsimo tou folder ths pixelview sto program files. Meta mpes sta win kanonika, cancel sthn arxh pou anagnwrizei syskeues kai ksanadokimase.

An pali bgazei to idio problhma mporei h karta na bghke apo thn PCI ths (px an kounhses thn keraia apo pisw...)

Δημοσ.

ta idia kai pali pos ginetai auto to pragma den to katalavaino eho na do tileorasi apo to pc apo persi apo oti thimamai mou to eihe kanei xana pio palia alla ekana format sto disko kai doulepse ........... :( :( :( :( :shock: :shock: :shock:

Δημοσ.

Γενικά υπάρχει αυτό το πρόβλημα με την επαναεγκατάστη των οδηγών της εν λόγω κάρτας.Εγω την μόνη λύση που βρήκα ήταν το φορματ

Τελικά οι νέοι οδηγοί κάνουν δουλεία ή νε μην μπω καν στον κόπο να τους κατέβάσω

Δημοσ.

aftin tin karta tin exo ena xrono peripou kai exo dokimasi ola ta programata gia to an paizi to filmnet

pezei???

an nai parakalo kapoion pou to exei kanei na mou dosi kati san odigies :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...