lionheart75 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 47 λεπτά πριν, ALIEN-3- είπε Παιδιά τι γίνετε με τις παραγγελίες σας; Από 16 του μηνός στο στείλανε στην iparcel και ακόμα δεν έχει φύγει σύμφωνα με το tracking number. Επίσης παρήγγειλα και ένα σετ την ίδια μέρα της tefal και ενώ δείχνει ότι υπάρχει σε στοκ ακόμα δεν μου το έχουν στείλει..... Πάσχα Καθολικών υποθέτω. Και εμένα μια παραγγελία από το Γαλλικό ενώ έχει κανονικά απόθεμα είναι παρκαρισμένη 6 μέρες στο τελικό στάδιο για αποστολή. 1
SakafliaC Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Ελπίζω να μην είναι πρόβλημα που επαναφέρω το θέμα γι αυτό το σκοπό, αλλά για μένα είναι πραγματικά ιερός 😊 Έχω το headset που πήρατε, αλλά εγώ το έχω σε μαύρο και ψάχνω κυριολεκτικά εδώ και 2 μήνες να βρω να τ ανταλλάξω με λευκά ή και να αγοράσω τα λευκά και δεν τα βρίσκω πουθενά. Θα ενδιέφερε κάποιον απ όσους τελικά τα πήραν η ανταλλαγή? Μπορώ να δώσω και κάποια μικρή διαφορά τόσο απελπισμένος είμαι. Πραγματικά τα δικά μου είναι σαν καινούρια στο κουτί τους. Αλλιώς ακόμα και πώληση το συζητάμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα