ARTHURLUFFY Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Καλημέρα. Θέλω να αγοράσω μια οθόνη για να συνδέω το λάπτοπ μου με hdmi. Λογικά 32' ίσως και μεγαλύτερη. Απλά έχω απορία να πάρω οθόνη ή τηλεόραση; Τη χρησιμοποιώ κυρίως για προγραμματισμό αλλά βλέπω και ταινίες. Τηλεόραση δεν βλέπω καθόλου. Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι τηλεόραση αντί για μόνιτορ είναι η τιμή. Επίσης θέλω να έχει καλές γωνίες θέασης. Από αριστερά δεξιά αλλά και από χαμηλά. Τι πρέπει να κοιτάξω για αυτό; Ευχαριστώ
tz_aristotelis Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 32" τηλεόραση πολύ μικρότερη τιμή από 32" μόνιτορ. Μια φορά που έβαλα τον υπολογιστή σε τηλεόραση ήταν απαίσια εμπειρία. Επίσης νομίζω ότι σε 32" θα πρέπει να έχεις και αξιοπρεπή ανάλυση πχ 4Κ. Τώρα αν βρεθεί τηλεόραση 32" υπερυψηλής ανάλυσης με πολλά hz η τιμή της θα είναι αντίστοιχης του μονιτορ!!! Ίσως βέβαια κάνω λάθος ....
Azerothakis Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Καλημερα φιλε μου. Για προγραμματισμο επεδη ειναι η δουλεια μου εννοειται οθονη. Εβγαλαν τα Public στα 509€ και 36 ατοκες θα σε καλυψει και σε ιντσες και σε ποιοτητα.
radiohead Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Στις 13/4/2019 στις 3:04 ΠΜ, ARTHURLUFFY είπε Καλημέρα. Θέλω να αγοράσω μια οθόνη για να συνδέω το λάπτοπ μου με hdmi. Λογικά 32' ίσως και μεγαλύτερη. Απλά έχω απορία να πάρω οθόνη ή τηλεόραση; Τη χρησιμοποιώ κυρίως για προγραμματισμό αλλά βλέπω και ταινίες. Τηλεόραση δεν βλέπω καθόλου. Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι τηλεόραση αντί για μόνιτορ είναι η τιμή. Επίσης θέλω να έχει καλές γωνίες θέασης. Από αριστερά δεξιά αλλά και από χαμηλά. Τι πρέπει να κοιτάξω για αυτό; Ευχαριστώ Τι budget έχεις;
leros2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, Azerothakis είπε Καλημερα φιλε μου. Για προγραμματισμο επεδη ειναι η δουλεια μου εννοειται οθονη. Εβγαλαν τα Public στα 509€ και 36 ατοκες θα σε καλυψει και σε ιντσες και σε ποιοτητα. https://www.expertreviews.co.uk/asus/1406739/asus-rog-strix-xg32vq-review Στις 13/4/2019 στις 3:04 ΠΜ, ARTHURLUFFY είπε Καλημέρα. Θέλω να αγοράσω μια οθόνη για να συνδέω το λάπτοπ μου με hdmi. Λογικά 32' ίσως και μεγαλύτερη. Απλά έχω απορία να πάρω οθόνη ή τηλεόραση; Τη χρησιμοποιώ κυρίως για προγραμματισμό αλλά βλέπω και ταινίες. Τηλεόραση δεν βλέπω καθόλου. Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι τηλεόραση αντί για μόνιτορ είναι η τιμή. Επίσης θέλω να έχει καλές γωνίες θέασης. Από αριστερά δεξιά αλλά και από χαμηλά. Τι πρέπει να κοιτάξω για αυτό; Ευχαριστώ https://www.skroutz.gr/s/15946483/AOC-Q3279VWFD8.html
ARTHURLUFFY Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Στις 14/4/2019 στις 10:21 ΠΜ, radiohead είπε Τι budget έχεις; Δεν έχω αποφασίσει. Ακόμα ψάχνω να δω μέχρι πόσα αξίζει αλλά δεν νομίζω να έδινα και πάνω από 400 εκτός και αν πραγματικά αξίζει. Απλά είχα δει στο Σκρουτζ κάτι f&u 42 ιντσες 4κ στα 260 ευρω και σκεφτόμουν μήπως έπαιρνα καμία τέτοια.
radiohead Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, ARTHURLUFFY είπε Δεν έχω αποφασίσει. Ακόμα ψάχνω να δω μέχρι πόσα αξίζει αλλά δεν νομίζω να έδινα και πάνω από 400 εκτός και αν πραγματικά αξίζει. Απλά είχα δει στο Σκρουτζ κάτι f&u 42 ιντσες 4κ στα 260 ευρω και σκεφτόμουν μήπως έπαιρνα καμία τέτοια. Αυτή που σου έβαλε ο leros είναι vfm. Αν θες κάτι καλύτερο με παραπάνω χρήματα όρισε budget. Δεν θα χρησιμοποιούσα τηλεόραση στη θέση σου. Εφόσον όμως θες κάτι οικονομικό χτυπά την aoc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα