Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Mesqal είπε

Πολυ σωστο, αλλα φορωντας MONO κρανος οσο ακριβο και να ειναι δεν γινεσαι IRON MAN. Συνεχεια το παπαγαλιζουμε παντα κρανος και παντα κρανος. Πως θα σε σωσει ομως το κρανος αν το φορας με το φανελακι και τις σαγιοναρες αρχιζεις τις σφηνες στην παραλιακη και ο μητσος με το φορτηγακι δεν σε δει επειδη μιλαγε με την μαρια στο κινητο και σε κανει χαλκομανια ??

Εννοείται οτι δε σώζει αλλα σε γλυτώνει απο διάφορα. Γυρνουσα απο Αθήνα και είμαι σε ενική οδό και ξαφνικα νοιώθω το κεφάλι μου να κάνει λίγο προς τα πίσω και συνειδητοποιώ οτι η πέτρα που πάτησε το μπροστα αμάξι έσκασε πάνω στο τζμάκι απο το κράνος, 130  χλμ/ωρα εγώ και αλλα πόσα η πέτρα, ευτυχώς ηταν μικρή και δεν έσπασε τίποτα. Αν το είχα ανεβασμένο με κατεβασμένο μονο για τον ήλιο θα τον είχα πιεί κυριολεκτικά. ΤΟ λέω αυτο γιατι πολλοι βγαίνουν σε εθνική με το τζάμι πανω

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας τα αφήσουμε αυτά

.

Έχει να προτείνει κάποιος ανοιγόμενο κράνος καλής ποιότητας, δοκιμασμένο, ανεξαρτήτως χρημάτων.

Τύπο μάρκα

Επισκέπτης
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Mesqal είπε

Πολυ σωστο, αλλα φορωντας MONO κρανος οσο ακριβο και να ειναι δεν γινεσαι IRON MAN. Συνεχεια το παπαγαλιζουμε παντα κρανος και παντα κρανος. Πως θα σε σωσει ομως το κρανος αν το φορας με το φανελακι και τις σαγιοναρες αρχιζεις τις σφηνες στην παραλιακη και ο μητσος με το φορτηγακι δεν σε δει επειδη μιλαγε με την μαρια στο κινητο και σε κανει χαλκομανια ??

Σαφώς και δεν θα σε σώσει ΜΟΝΟ το κράνος, απλά το κράνος είναι το πρώτο και σημαντικότερο. Κανονικά πρέπει να φοράμε πλήρη εξοπλισμό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...