primeragt Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Mια χαρα επωνημα ειναι τα fjc και μια χαρα vfm ειναι. Δεν φτανουν στα ισα την ποιοτητα στα εσωτερικα υλικα των πιο premium εταιρειων αλλα στις τιμες τους παιρνεις και ασφαλεια και καλυτερα χαρακρηριστικα απο οτι στις αλλες πιο premium εταιρειες.
czarjuly Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Αυτό https://motovyzas.com/product/hls-μαύρο/ για παπί καθημερινά τώρα το καλοκαίρι λέει τίποτα; γράφει ότι τηρεί κάποιες προδιαγραφές ECE 22.05
lary7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, czarjuly είπε Αυτό https://motovyzas.com/product/hls-μαύρο/ για παπί καθημερινά τώρα το καλοκαίρι λέει τίποτα; γράφει ότι τηρεί κάποιες προδιαγραφές ECE 22.05 Πάρε κάτι με ζελατίνα, το καλοκαίρι το βράδυ παίζει πολύ έντομο, τι θα κάνεις; Θα φοράς γυαλιά ηλίου και το βράδυ;
czarjuly Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, lary7 είπε Πάρε κάτι με ζελατίνα, το καλοκαίρι το βράδυ παίζει πολύ έντομο, τι θα κάνεις; Θα φοράς γυαλιά ηλίου και το βράδυ; Αυτά με ζελατίνα δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα γενικά δεν έχω αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα με τα έντομα είχα και παλιότερα τέτοιο κράνος Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από czarjuly
warlock9_0 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 ένα χθεσινό για τα jet και τα flip up που τα έχετε ανοιχτά https://pages.uncc.edu/visualrhetoric/projects/illustration-video/safety-in-numbers-dietmar-ottes-motorcycle-helmet-impact-diagram/
thant Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, warlock9_0 είπε ένα χθεσινό για τα jet και τα flip up που τα έχετε ανοιχτά Αυτό που διάβασα για το ατύχημα είναι οτι της έσωσε τη ζωή ενα κράνος των 35€ και όχι οτι το κράνος που φορούσε ήταν λάθος. Και εννοείται οτι αν ήταν full face θα είχε καλύτερη προστασία αλλά το παραπάνω δεν εξετάζει αυτο.
Mpiftekis Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Το πρώτο πράγμα του κεφαλιού που θα σκάσει κάτω θα είναι το πηγούνι. Οπότε αν δε θες να τρέφεσαι από καλαμάκι, καλυτερα full face κι ας ζεσταίνεσαι το καλοκαίρι.
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, Mpiftekis είπε Το πρώτο πράγμα του κεφαλιού που θα σκάσει κάτω θα είναι το πηγούνι. Οπότε αν δε θες να τρέφεσαι από καλαμάκι, καλυτερα full face κι ας ζεσταίνεσαι το καλοκαίρι. Σχετικό ειναι αυτό με το πηγούνι. Εξαρτάται πως θα πέσεις και που θα βρεις. Αλλα οπως και να χει σαν το full face τιποτα.
Mpiftekis Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 13 ώρες πριν, Spect~ είπε Σχετικό ειναι αυτό με το πηγούνι. Εξαρτάται πως θα πέσεις και που θα βρεις. Αλλα οπως και να χει σαν το full face τιποτα. Έτσι όπως το βλέπω εγώ, έχεις 50% πιθανότητες να πέσεις με τα μούτρα ή με το πίσω μέρος του κεφαλιού. Κι αυτό χωρίς τα υπολογίζω τις τούμπες που θα φέρεις μετά την πτώση. Οπότε... ναι, "σαν το full face τιποτα "
nyne Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Οταν ημουν πιτσιρικας ειχα ενα παπι(50cc ) κυκλοφορουσα φυσικα παντα με το κρανος και μαλιστα με καλο,διοτι ο μπαμπας μηχανοβιος οποτε μου ειχε παρει κρανος που ηταν της προκοπης.Ενα μεσημερι λοιπον τυχαινει να ειμαι στο κολονακι σε μια ανηφορα που ειχε περασει φρεζα και ειχε ξυσει το δρομο...Πισω ειχα κ ενα φιλο μου με πολλα κιλα οποτε ειναι ζητημα να πηγαιναμε με 25 στην ανηφορα.Ξαφνικα καπου μαγκωνει το λαστιχο και πεφτουμε απο το πουθενα...Ο φιλος πεφτει πισω με τη πλατη και εγω μπροστα με το προσωπο μου να σερνεται πανω στο φρεζαρισμενο δρομο για 3-4 μετρα.Ευτυχως ειχα full face γιατι διαφορετικα δεν μπορω να φανταστω τι θα ειχε γινει και ποσες πλαστικες θα επρεπε να κανω για να ειμαι οκ.Παντα κρανος λοιπον φυσικα full face δεμενο ακομα κ να πατε στο περιπτερο.
kayato Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Στις 31/5/2019 στις 10:24 ΠΜ, nyne είπε Οταν ημουν πιτσιρικας ειχα ενα παπι(50cc ) κυκλοφορουσα φυσικα παντα με το κρανος και μαλιστα με καλο,διοτι ο μπαμπας μηχανοβιος οποτε μου ειχε παρει κρανος που ηταν της προκοπης.Ενα μεσημερι λοιπον τυχαινει να ειμαι στο κολονακι σε μια ανηφορα που ειχε περασει φρεζα και ειχε ξυσει το δρομο...Πισω ειχα κ ενα φιλο μου με πολλα κιλα οποτε ειναι ζητημα να πηγαιναμε με 25 στην ανηφορα.Ξαφνικα καπου μαγκωνει το λαστιχο και πεφτουμε απο το πουθενα...Ο φιλος πεφτει πισω με τη πλατη και εγω μπροστα με το προσωπο μου να σερνεται πανω στο φρεζαρισμενο δρομο για 3-4 μετρα.Ευτυχως ειχα full face γιατι διαφορετικα δεν μπορω να φανταστω τι θα ειχε γινει και ποσες πλαστικες θα επρεπε να κανω για να ειμαι οκ.Παντα κρανος λοιπον φυσικα full face δεμενο ακομα κ να πατε στο περιπτε Ασχετο τα κρανη ληγουν ακομα και ανα διατηρουνται σε καλη κατασταση?
NikosKallithea Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, kayato είπε Ασχετο τα κρανη ληγουν ακομα και ανα διατηρουνται σε καλη κατασταση? Τα κράνη λήγουν λόγω χρόνου Όπως και όλα τα υλικά στο πέρασμα του χρόνου αλλοιώνονται, χάνουν τις αρχικές τους ιδιότητες. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2019 από NikosKallithea
primeragt Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Oχι ολα τα κρανη. Τα θερμοπλαστικα "ληγουν" μετα απο 5-7 ετη λογο πολυμερισμου αλλα οι καιρικες συνθηκες παιζουν τον ρολο τους οποτε μπορει να ειναι και λιγο πριν η λιγο μετα απο αυτο που προτεινουν οι εταιρειες ως 5-7 χρονια. Τα carbon- carbon/kevlar και λοιπα δεν ληγουν γιατι ως υλικα δεν πολυμεριζονται.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Γενικά για κράνη πάντα full face ή κλειστά flip-up. Το κείμενο για την τύπισσα που σώθηκε με το κράνος των 35 ευρώ κάτι έλεγε και για κάταγμα γνάθου και απώλεια κάτι δοντιών! Επίσης, δύο παρατηρήσεις για τα flip-up: 1) Πάντα οδηγούμε με το κράνος κλειστό (το γράφει και το manual) και 2) Προσοχή στην επιλογή, η προσωπίδα να έχει σήμανση P (protective) κι όχι NP (non - protective). Στη δεύτερη περίπτωση ΔΕΝ προστατεύει σαγόνι, είναι απλά για τον αέρα.
Mesqal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 18 λεπτά πριν, Orestis_G είπε Γενικά για κράνη πάντα full face ή κλειστά flip-up Πολυ σωστο, αλλα φορωντας MONO κρανος οσο ακριβο και να ειναι δεν γινεσαι IRON MAN. Συνεχεια το παπαγαλιζουμε παντα κρανος και παντα κρανος. Πως θα σε σωσει ομως το κρανος αν το φορας με το φανελακι και τις σαγιοναρες αρχιζεις τις σφηνες στην παραλιακη και ο μητσος με το φορτηγακι δεν σε δει επειδη μιλαγε με την μαρια στο κινητο και σε κανει χαλκομανια ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα