atheatos Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, shkreliand είπε Κατεβασα το High Sierra έκανα το usb μεσώ transmac φορματ και επιτα recovery για να γίνει bootable. το το ξεκινάω με το option και εγκατάσταση το high sierra αλλά όταν βγάζει το σήμα και φορτώνει, εκει καθυστερεί πολυ μέχρι που βγάζει οθόνη και ποντίκι και δεν κουνιέται. Σταματάει εκεί. Προσπάθησα να μπω απο το internet recovery αλλά όταν ανοίγω το safari για να μπω στο icloud ή κατι παρόμοιο (επειδή δεν βλέπω το appstore) μου λέει οτι το safari είναι παλια εκδοσή και δεν μπορεί να φορτώνει το icloud. Προσπάθησα μια με cmd+r ανοιγω το τερμιναλ. έφτιαξα την ημερομηνία - ώρα - έτος διότι ήταν λάθος και μετά επανεκκίνηση και option + cmd + r για να λάβει απο το ίντερνετ αυτόματα κάποια πρόσφατη εκδοσή αλλά μου ξεκινάει πάλι με το Os X Lion 10.7. Εχω τρις μέρες που με παιδεύει. δεν ξερό τι να κάνω, εκτός αν περιμένω τις μνήμες όταν έρθουν και να ξανα προσπαθήσω τότε διότι τώρα έχω 4gb δεν ξερω τι άλλο να σκεφτώ... 20 ώρες πριν, natural_sgf είπε Για να μη μπλέκεις με 10.8, μπορείς να βρεις το 10.13 (high sierra) και να φτιάξεις usb installer προκειμένου να τα περάσεις απευθείας. http://osxdaily.com/2017/09/27/create-macos-high-sierra-bootable-installer-usb/ H διαδικασία που αναφερθηκε παραπάνω λεει για transmac? Δοκίμασε το disk maker X. http://diskmakerx.com/whats-this/ την εκδοση 3.0.4 για Lion.
shkreliand Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Καλημερα, το Transmac το χρισημοποιησα εσω υπολογιστη. Αυτη τη στιγμη κατεβαζω τα sierra μεσω mac, διοτι για τα high sierra το appstore λεει "This update requires macOs version 10.8 or later". Και θα δοκιασω το diskmakerx να κανω απο το USB στο mac bootable. Παρεπιπτοντος ανοιξα το diskmakesx να δω πως ειναι και μου λεει τρις επιλογες macOs αλλα οχι sierra που κατεβαζω.
Illuvatar1981 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 46 λεπτά πριν, shkreliand είπε Καλημερα, το Transmac το χρισημοποιησα εσω υπολογιστη. Αυτη τη στιγμη κατεβαζω τα sierra μεσω mac, διοτι για τα high sierra το appstore λεει "This update requires macOs version 10.8 or later". Και θα δοκιασω το diskmakerx να κανω απο το USB στο mac bootable. Παρεπιπτοντος ανοιξα το diskmakesx να δω πως ειναι και μου λεει τρις επιλογες macOs αλλα οχι sierra που κατεβαζω. Εάν αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα με το DiskMakerX μπορείς να κατεβάσεις το Disk Creator.
CheOnWeb Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 1 hour ago, shkreliand said: Παρεπιπτοντος ανοιξα το diskmakesx να δω πως ειναι και μου λεει τρις επιλογες macOs αλλα οχι sierra που κατεβαζω. Νομίζω ότι πρέπει να τελειώσει το Download και να το βάλεις στα Applications για να το "δει" το DiskMaker.
shkreliand Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Αφού τελείωσε το κατέβασμα το Diskmakesx δεν το αναγνωρίζει δίνοντας τις ίδιες επιλογές όπως αναφέρθηκα παραπάνω. Το disk Creator απλά πατάω να μετατρέψει το usb se bootable αλλά δεν κάνει τίποτα, το δοκίμασα κάνοντας δυο φόρες φορματ το usb. Έχοντας το macbook καθαρό και είχε μόνο τα Os X Lion πάνω, είπα να το ξεκινήσω να περάσω τα sierra απο μέσα και συνέχισα αλλά τόσες ώρες από το μεσημέρι είναι στο 1/4 λέει ότι παραμένουν 28 λεπτά όμως ακόμα περιμένω.. Ο σκληρώς είναι new SSD 240.
atheatos Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 22 ώρες πριν, shkreliand είπε Αφού τελείωσε το κατέβασμα το Diskmakesx δεν το αναγνωρίζει δίνοντας τις ίδιες επιλογές όπως αναφέρθηκα παραπάνω. Το disk Creator απλά πατάω να μετατρέψει το usb se bootable αλλά δεν κάνει τίποτα, το δοκίμασα κάνοντας δυο φόρες φορματ το usb. Έχοντας το macbook καθαρό και είχε μόνο τα Os X Lion πάνω, είπα να το ξεκινήσω να περάσω τα sierra απο μέσα και συνέχισα αλλά τόσες ώρες από το μεσημέρι είναι στο 1/4 λέει ότι παραμένουν 28 λεπτά όμως ακόμα περιμένω.. Ο σκληρώς είναι new SSD 240. Η καλύτερη λύση είναι να φτιάξεις bootable usb μέσα από Mac χρησιμοποιώντας το terminal όπως σου περιγράφηκε σε προηγούμενο ποστ. Όταν εννοεις να περάσεις τα Sierra από μέσα ,εννοείς χωρίς usb κανοντας απλά upgrade? Νομίζω ότι ταλαιπώρησε αρκετά γιατί δεν μπορείς να φτιάξεις το bootable usb. Άσε το Sierra προς το παρόν και κατέβασε κάποια από τα Mac OS X που υποστηρίζει το diskmaker x και μετά κανείς το upgrade σε Sierra από μέσα.
shkreliand Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Ναι το upgrade εννοούσα. . Άλλαξα στικακι, και έκανα bootable High Sierra, αν δε πετύχει θα τεστάρω αυτό που προτείνεις.
shkreliand Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Τελικα εγηνε το φορματ απο μικρο σκληρο δισκο που εκανα μεσω diskmaker. ολα καλα και ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα