shkreliand Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα. Πήρα ένα MacBook pro (late 2011) i7. Έχει πάνω το Is X lion 10.7.5. αλλά κάποιες νέες εφαρμογές δεν τις παίρνει και θέλω να αναβαθμίσω το λειτουργικό. Επειδή δεν γνωρίζω πολλά παρακαλώ τι προτείνετε να βάλω; Το Μακ είναι : i7 2ghz, SSD 240gb, θα αναβαθμίσω και την ram. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από shkreliand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 40 λεπτά πριν, shkreliand είπε Παιδιά καλησπέρα. Πήρα έχω ένα MacBook pro (late 2011) i7. Έχει πάνω το Is X lion 10.7.5. αλλά κάποιες νέες εφαρμογές δεν τις παίρνει και θέλω να αναβαθμίσω το λειτουργικό. Επειδή δεν γνωρίζω πολλά παρακαλώ τι προτείνετε να βάλω; Το Μακ είναι : i7 2ghz, SSD 240gb, θα αναβαθμίσω και την ram. Μέχρι high sierra (10.13) με τον επίσημο τρόπο. Mojave (10.14) με ανεπίσημο τρόπο (patch). https://eshop.macsales.com/guides/Mac_OS_X_Compatibility Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinq1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Βάλε High Sierra. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shkreliand Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Αυτήν την στιγμή έχει 4gb και περιμένω να μου έρθουν το κιτ των 16gb(2χ8) που έχω παραγγείλει. Ακόμα και με 4 μπορώ να κάνω το βήμα για Sierra; To Mojave είναι επί πληρωμής; Μου το διαφημίζει στο appstore αλλά όταν πάω να το κατεβάσω μου λέει "This version of macOS 10.14.4 cannot be installed on this computer." Μήπως λόγω μνήμης η χρονολογίας του macbook; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 12 minutes ago, shkreliand said: Αυτήν την στιγμή έχει 4gb και περιμένω να μου έρθουν το κιτ των 16gb(2χ8) που έχω παραγγείλει. Ακόμα και με 4 μπορώ να κάνω το βήμα για Sierra; To Mojave είναι επί πληρωμής; Μου το διαφημίζει στο appstore αλλά όταν πάω να το κατεβάσω μου λέει "This version of macOS 10.14.4 cannot be installed on this computer." Μήπως λόγω μνήμης η χρονολογίας του macbook; 19 hours ago, natural_sgf said: Μέχρι high sierra (10.13) με τον επίσημο τρόπο. Mojave (10.14) με ανεπίσημο τρόπο (patch). https://eshop.macsales.com/guides/Mac_OS_X_Compatibility Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shkreliand Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ όλους για την γρήγορη ανταπόκριση. Είμαι νεος στο μακ λειτουργικό όποτε τον ανεπίσημο δεν το γνωρίζω. Παω να κατεβάσω τα Sierra και το appstore μου βγάζει. "We could not complete your purchase. This update requires macOs version 10.8 or later." Αρα πρέπει πρώτα να περάσω το 10,8 και μετα το sierra; Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από shkreliand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, shkreliand είπε Σας ευχαριστώ όλους για την γρήγορη ανταπόκριση. Είμαι νεος στο μακ λειτουργικό όποτε τον ανεπίσημο δεν το γνωρίζω. Παω να κατεβάσω τα Sierra και το appstore μου βγάζει. "We could not complete your purchase. This update requires macOs version 10.8 or later." Αρα πρέπει πρώτα να περάσω το 10,8 και μετα το sierra; Αν το μεταφράσεις το μήνυμα "We could not complete your purchase. This update requires macOs version 10.8 or later." τι καταλαβαίνεις εσύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shkreliand Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 οτι απαιτεί έκδοση από 10,8 και μετά, (σωστά); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, shkreliand είπε οτι απαιτεί έκδοση από 10,8 και μετά, (σωστά); Αν δεν είσαι σίγουρος, υπάρχει το google translate. https://translate.google.gr/#view=home&op=translate&sl=en&tl=el Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shkreliand Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Τώρα που εγώ έχω παλιότερη εκδοσή, τι μπορώ να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 https://support.apple.com/el-gr/HT204904#notupdated Δοκίμασε να ξεκινήσεις με option - command - R μπας και σου βγάλει την επιλογή για 10.8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, shkreliand είπε Τώρα που εγώ έχω παλιότερη εκδοσή, τι μπορώ να κάνω; Για να μη μπλέκεις με 10.8, μπορείς να βρεις το 10.13 (high sierra) και να φτιάξεις usb installer προκειμένου να τα περάσεις απευθείας. http://osxdaily.com/2017/09/27/create-macos-high-sierra-bootable-installer-usb/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shkreliand Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ωραία, όπως είχα πει παραπάνω δεν μπορώ να κατεβάσω τα official Sierra από το Appstore. Μήπως πρέπει να το κατεβάσω από κάποιο άλλο site σαν .dmg ή iso για να προχωρήσω όπως μου είπες;; Επεξ/σία 14 Απριλίου 2019 από shkreliand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Illuvatar1981 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, shkreliand είπε Ωραία, όπως είχα πει παραπάνω δεν μπορώ να κατεβάσω τα official Sierra από το Appstore. Μήπως πρέπει να το κατεβάσω από κάποιο άλλο site σαν .dmg ή iso για να προχωρήσω όπως μου είπες;; Κατέβασε το macOS είτε το Sierra (καλύτερα) είτε το High Sierra από ένα torrent, δημιούργησε ένα USB Stick, εγκατέστησε το λειτουργικό και εάν δεν εμπιστεύεσαι την κόπια, κατέβασε το macOS από το App Store αυτή η φορά ή απ' ευθείας από το Internet Recovery, διέγραψε το δίσκο και κάνε εκ νέου εγκατάσταση το λειτουργικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shkreliand Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Κατεβασα το High Sierra έκανα το usb μεσώ transmac φορματ και επιτα recovery για να γίνει bootable. το το ξεκινάω με το option και εγκατάσταση το high sierra αλλά όταν βγάζει το σήμα και φορτώνει, εκει καθυστερεί πολυ μέχρι που βγάζει οθόνη και ποντίκι και δεν κουνιέται. Σταματάει εκεί. Προσπάθησα να μπω απο το internet recovery αλλά όταν ανοίγω το safari για να μπω στο icloud ή κατι παρόμοιο (επειδή δεν βλέπω το appstore) μου λέει οτι το safari είναι παλια εκδοσή και δεν μπορεί να φορτώνει το icloud. Προσπάθησα μια με cmd+r ανοιγω το τερμιναλ. έφτιαξα την ημερομηνία - ώρα - έτος διότι ήταν λάθος και μετά επανεκκίνηση και option + cmd + r για να λάβει απο το ίντερνετ αυτόματα κάποια πρόσφατη εκδοσή αλλά μου ξεκινάει πάλι με το Os X Lion 10.7. Εχω τρις μέρες που με παιδεύει. δεν ξερό τι να κάνω, εκτός αν περιμένω τις μνήμες όταν έρθουν και να ξανα προσπαθήσω τότε διότι τώρα έχω 4gb δεν ξερω τι άλλο να σκεφτώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα