Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα κυριοι,θα ηθελα τα φωτα σας και ειλικρινες απαντησεις οσο γινεται.Σκεφτομουν να παρω ενα franchise επισκευων κινητων ταμπλετ,λαπτοπ κτλ. και εχω τις εξης αποριες.Κατ αρχας να πω οτι η σχεση μου με αυτα ειναι αρκετα καλη μιας και πιανουν τα χερια μου και εχω καποιες γνωσεις.Αυτος που δινει το franchise λεει πως ειναι εφικτο με καποια σεμιναρια να μαθεις τη δουλεια και να κρατησεις μαγαζι μονος σου και φυσικα οποτε χρειαζεται να σε βοηθαει αυτος.Ειναι πρωτον εφικτο κατι τετοιο και δευτερον αυτα τα μαγαζια εχουν δουλεια η ο κοσμος δεν ασχολειται με το να επισκευαζει πλεον και παει σε καινουρια;

Δημοσ.

Εξαρτάται πόσο καλός είσαι. Αν είναι να αλλάζεις οθόνες και να κάνεις φορματ θα σε συμβούλευα να ξεκινήσεις σαν βοηθός σε κάποιο καλό εργαστήριο πρώτα. 
Αν πιστεύεις πως έχεις τις γνώσεις να επισκευάσεις mobos σε component level τότε είσαι σε καλό δρόμο. Να ξέρεις οι καλοί ηλεκτρονικοί είναι ελάχιστοι και πληρώνονται πάρα πολύ καλά.!  

Δημοσ.

Γιατί franchise και όχι κάτι δικό σου; 

Για μένα είναι κάτι που έχει δουλειά αλλά πιστεύω πως όσο πάει θα μειώνεται αφού τα καινούργια μηχανήματα είναι ή πολύ δύσκολο ή ασύμφορο να φτιαχτούν.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, zio10 είπε

Γιατί franchise και όχι κάτι δικό σου; 

Για μένα είναι κάτι που έχει δουλειά αλλά πιστεύω πως όσο πάει θα μειώνεται αφού τα καινούργια μηχανήματα είναι ή πολύ δύσκολο ή ασύμφορο να φτιαχτούν.

Η αληθεια ειναι οτι κοιταζω τα ανταλλακτικα πχ σε οθονες και ειναι ασυμφορες.Ακομα και σε παλια σχετικα μοντελα.Που το προβλημα κυριως ειναι που τις σπανε και συν τοις αλλοις οτι τα εχουν κανει ετσι πλεον που οσο παει γινονται και πιο δυσκολα στο ανοιγμα.Πολλες κολλες λιγοτερες βιδες.

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, LeonV12 είπε

Η αληθεια ειναι οτι κοιταζω τα ανταλλακτικα πχ σε οθονες και ειναι ασυμφορες.Ακομα και σε παλια σχετικα μοντελα.Που το προβλημα κυριως ειναι που τις σπανε και συν τοις αλλοις οτι τα εχουν κανει ετσι πλεον που οσο παει γινονται και πιο δυσκολα στο ανοιγμα.Πολλες κολλες λιγοτερες βιδες.

Έτσι είναι γι'αυτό σου λέω. Σκέψου το καλά. Αν είσαι μόνος σου και έχεις λίγα έξοδα θα βγει ένα μεροκάματο.

• Thanks 1
Δημοσ.

συμφωνω με το φιλιππο να πας βοηθος σε αντιστοιχο καταστημα, μονο ετσι θα μαθεις τα κολπα της δουλειας και τις παγιδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...